İçeriğe Yönlendir

2.0 Tdci Mondeo Mu 2.0dci Latıtude Mi?

Muhammed Yaradan

Recommended Posts

Muhammed Yaradan

Yeni Mondeo 2.0 tdcı 140 bg 6 ileri a/t selectıve mi Renault Latıtude 2.0 dCi 175 bg bva prıvılege mi

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Renault daha ağr basıyor. Mondeo eski tasarım. latıtude yen tasarım. Güncelliğini en az 5 sene korur.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Başlıkta ecoboost yazmışsınız ancak açıklama TDCİ. Ben mondeo'yu alırdım.

Yorum bağlantısı
Muhammed Yaradan

Evet dalgınlığımdan dolayı yanlış yazmışım ecoboost değil tdcı olacak.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

1.6 ecoboost da olsa 2.0 tdci da olsa mondeo alırdım.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

+1

Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy

Gerçekten mondeo 2.0 tdci selective alacak kadar param olsaydı (galiba 91000 tl gibi oluyor) kesin mondeo alırdım.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Mondeo tartışmasız... Grand Sembol XXL ile kıyas kabul etmez. Laguna olsa neyse de o araba Renault bile değil, Samsung.

Yorum bağlantısı
Muhammed Yaradan
Mondeo tartışmasız... Grand Sembol XXL ile kıyas kabul etmez. Laguna olsa neyse de o araba Renault bile değil, Samsung.

ama sunduğu teknoloji bakımından fiyatıda göz önüne alırsak bir adım öne çıkıyor sanki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bugün yolda gördüm bi tane latitude. Fena gidiyordu...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Sonu safran gibi olmayacaksa latitude. Yoksa mondeo.

Latitude bana çok "nazik" görünümlü geldi. Araba dediğin biraz kaslı güçlü izlenimi uyandırmalı. Nezaketi kaldırabilirlerse iyi satacak. 1.5 motora otomatik edc ŞART. Yerden yükseklik ve ön arka takım yol sesi takırtı bunlara bakmak lazım.

test sürüşü mü yapmalı ne? Dergi çıkarıyoruz diye 4 kişi gidip test mi etsek? Sonra da dergide kapsamlı yazsak?

tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
Gerçekten mondeo 2.0 tdci selective alacak kadar param olsaydı (galiba 91000 tl gibi oluyor) kesin mondeo alırdım.

Mondeo mu Latitude mi sorusuna cevabım elbette Mondeo, güç-kas-estetik ve sağlamlık hissi hepsi daha iyi ama 91.000 lere Mercedes c180 olmaz mıydı diye de sorarım..

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

hayatta kırılması en zor şey ön yargıdır.reno yu biliyormusunuz.kullandınız mı bu modeli? reno:78 tl mondiş:91 tl .bu durumda ben reno alırdım(iki araç arasında kalsam.normalde bu iki arabaya bu parayı hayatta vermem o ayrı)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

2.0 alacak ve 20bin lira NET EKSTRA ÖTV verecek olsam bu nedenle:

Alacağım araç şu an için Honda Accord olur.

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
hayatta kırılması en zor şey ön yargıdır.reno yu biliyormusunuz.kullandınız mı bu modeli? reno:78 tl mondiş:91 tl .bu durumda ben reno alırdım(iki araç arasında kalsam.normalde bu iki arabaya bu parayı hayatta vermem o ayrı)

yapma hocam, ford kullanıyorum tamam ama dünyanın en iyi arabası değil, ama şu da bir gerçekki renodan birkaç gömlek üstün. aradaki o farkı sonuna kadar hakeder. reno bayiindeki tüm araçları inceleme şansım oldu. yeni megane ile de test sürüşü. yeni megane fena değil, ama laguna başta olmak üzere bütün modeller benim için tam bir hayal kırıklığı. önyargı değil tam tersi zihnimde oluşan reno imajı yerle bir oldu resmen.altını çiziyorum benim için...

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Autoshow'da vardı latidute. Ben beğenmedim. Araba dediğinde önce tip olacak. Birde marka imajı var tabi. ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

Reno Ford'tan daha cesur.Megane cup,sport wagon,rs,cup laguna vs.az satılsada getiriyorlar,müşteriye yok demiyorlar.hadi bi Ford bayisinden St isteyin bakalım.rs demedim.st bile yok.ne zaman gelir Allah bilir.Adamlar uğraşıyor geliştiriyor,korkmuyor yapıyorlar..

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
Autoshow'da vardı latidute. Ben beğenmedim. Araba dediğinde önce tip olacak. Birde marka imajı var tabi. ;)

:)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
ama sunduğu teknoloji bakımından fiyatıda göz önüne alırsak bir adım öne çıkıyor sanki

Evet ama o adımlar 1-2 seneye geri gitmeye başlar kanımca.

Ne olursa olsun, istediği kadar iyi olsun, TİPSİZ araba almam, bir kere yaptım o hatayıfiyatı uygun ve full+full diye Megane 2 HB alıp :mangal: Arabanın poposuna baktıkça çizen mühendis müsfettesini sevgiyle anıyordum. Git sen çok şık bir ön dizayn yap, arakayı batır rezil et.

Bunda da aynı durumun tersi var, arkadan şık ama önden Sembol XXL, hatta o adi kocaman nikelaj ızgara ile 2000'li yılların iri Kore arabalarına benziyor.

+1 :good1:

Ali Elöver'in iletisinden alıntı yapıp da ( +1 ) yazacağım rüyamda bile aklıma gelmezdi. :p

Ben ne içtim, kafa yaptı galiba, rüyadayım kesin. :fiuw:

Ali Elöver de bunu önermişse konuyu kapatabiliriz artık. :f1:

Eyvallah Ahmet kardeşim, benim dediklerime hake vermekle sende sonunda doğru yolu buldun :s

Geriye dandik Mondeo'nu satıp sana bir Fiat Linea Emotion T-Jet almak kaldı.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Evet ama o adımlar 1-2 seneye geri gitmeye başlar kanımca.

Ne olursa olsun, istediği kadar iyi olsun, TİPSİZ araba almam, bir kere yaptım o hatayıfiyatı uygun ve full+full diye Megane 2 HB alıp :mangal: Arabanın poposuna baktıkça çizen mühendis müsfettesini sevgiyle anıyordum. Git sen çok şık bir ön dizayn yap, arakayı batır rezil et.

Yani susayım diyorum olmuyor, meganın arkası tipsizde şimdiki arabanın tiplimi sence :s Koca totolu gp.

Bu arada ben olsam ve bu kadar paramda olsa, nerdeyse 90.000 tl. yi bulan fiyata gider BMW alırdım, bu fiyata çıkabilecek adamın alım gücüde var demektir, gidin bmw audi gibi markaları alın, gerçekten yazık verilen paraya, özeliklede rönoğğ arabaya.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Yani susayım diyorum olmuyor, meganın arkası tipsizde şimdiki arabanın tiplimi sence :mangal: Koca totolu gp.

Susma :s Konuşan forum ol işte.

Valla oldukça güzel tipi var GP'nin, en azından senin pancar motorlu Fiestana 1000 çeker.

fiat-grande-punto-1--1_460x0w.jpg

096910215460540_1.jpg

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
1.6 ecoboost da olsa 2.0 tdci da olsa mondeo alırdım.

+1

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...