İçeriğe Yönlendir

2.0 Tdci Mondeo Mu 2.0dci Latıtude Mi?

Muhammed Yaradan

Recommended Posts

Anil Berke Kavraal

Mercedes C serisi fiyatlarından bahsediyoruz değil mi? Yada Audi A4 alınabilcek rakamlardan bahsediyoruz ve sorumuz Ford mu Renault mu ...

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
Mercedes C serisi fiyatlarından bahsediyoruz değil mi? Yada Audi A4 alınabilcek rakamlardan bahsediyoruz ve sorumuz Ford mu Renault mu ...

+55

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

bu fiyatlarla bu araçlara bakmam bile. ama kıyas edilecekse Ford ile Reno'nun kıyas edilecek modelini bulamıyorum. bu tutumum Ford'a biniyorum diye değil kesinlikle ama Ford'un durumu da ortada şu satış ve servis işlerini bir hale soksalar Ford tutulmaz ama o da Ford'un eksikliği işte. mesela Reno'da satış ve servis işleri çok başarılı. yiğidi öldür hakkını yeme. :)

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
3.20d den 10000 TL ucuz

passat 2.0tdi dsg den 7000TL pahallı

4*4 superb 170 hp lik 2.0 tdi elegance den 4000TL pahallı

bu yüzden Mondeo alınabilitesi çok yüksek bir araç gözükmüyor.

Ford = Premium diyeceğiz diyenlerdenim, 2012 modellerde bu rakamalrı bile bulamayacağız :) , artıl filo denince akla VW vs. gelecek demiştim demek istemiyorum ama....

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

eldeki fordlar prim yapsa da satıp vw alsak. :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

91.000 liraya araba alacak olsaydım ne reno nede ford aklımın kıyısından köşesinden bile seçenek olarak geçmezdi. o paraya sırasıyla mersedes, bmw, audi bakardım. ama illede bir kıyas yapılmak istense latitude ile mondeo arasında; tercihim mondeo olurdu.

Yorum bağlantısı
Alphan Hazır
Reno Ford'tan daha cesur.Megane cup,sport wagon,rs,cup laguna vs.az satılsada getiriyorlar,müşteriye yok demiyorlar.hadi bi Ford bayisinden St isteyin bakalım.rs demedim.st bile yok.ne zaman gelir Allah bilir.Adamlar uğraşıyor geliştiriyor,korkmuyor yapıyorlar..

Araba tutkunlarının dışında halkımız sabit görüşlü , 10 kişiye sorsak ST yi biliyormusunuz diye 9 u bilmez .... reno rs cup vs yapıyorda noluyor kaç kişi alıyor ?

Ben Mondeo alın derim , hatta 91.000 i gözden çıkarmışken dizel değilde Mondeo selective 2.0 T ecoboost 240 beygir ini alın derim

eldeki fordlar prim yapsa da satıp vw alsak. :p

Sen yapma bari bunu :) bu fiyatlar bu vergiler değişmediği sürece biz gene arabalarımıza bineriz :)

91.000 liraya araba alacak olsaydım ne reno nede ford aklımın kıyısından köşesinden bile seçenek olarak geçmezdi. o paraya sırasıyla mersedes, bmw, audi bakardım. ama illede bir kıyas yapılmak istense latitude ile mondeo arasında; tercihim mondeo olurdu.

Çok doğru , bu fiyata önceliğim bmw 3.20 , audi a4 olurdu illa latitude mu Mondeo mu derseniz tercihim Mondeo olurdu , latitude daha yeni çıktı piyasaya tutup tutmayacağı belli değil , mondeo nun ise bir geçmişi var yeni kasası çıkmadığı sürece fazla değer kaybetceğini sanmıyorum , ayrıca dış tasarım iç tasarım hepsi bakımından Mondeo daha iyii

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

İkisini de almayın...

İlla ikisi arasında hangisi olur derseniz:Yine ikisi de olmaz...O paralara o arabalar alınmaz...Sohbet niyetine ikisi arasında hangisi diye ısrarla sorarsanız:Yine de olmaz, alınmaz... :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Abidin Akpınar

Latitude hem kasası yeni hem motoru güçlü. Mondeo bi kaç sene sonra kasa değiştiricek. Alacağın mondeo seney eski kasa durumuna düşecektir.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Laguna ve Mondeo kullanmış birisi olarak, Laguna'nın konfor - yalıtım özelliklerinin daha iyi olduğunu,

Ford'un ise sürüş dinamiği ve arıza bakımından daha sorunsuz bir üretim olduğunu söyleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

bence latitude..çünkü renault'un yeni geliştirdiği otomatik vites teknolojisi ve mondeo'ya göre daha düşük yakıt tüketimi renault latitude'yi mondeo'dan bir adım daha ileriye taşıyor..

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

çağlar abinin dediği gibi kendiside bir röno florhasan sahibi kendi deyimiyle :bambam:

Ford Yolda Röno Otoparkta İyidir

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Yeni üretilen bir aracın ilk üretiminde meydana gelebilecek kronik sorunların giderilmesi için II. kuşağın çıkışını beklemekte fayda var.

Mesela Latitude'da çok düşük km li bir kaç aracın direksiyon kutusunda problem çıktığını duydum.

Ne derece kronikleşir bilinmez ama yine de model oturana kadar beklemeli.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Yeni üretilen bir aracın ilk üretiminde meydana gelebilecek kronik sorunların giderilmesi için II. kuşağın çıkışını beklemekte fayda var.

Mesela Latitude'da çok düşük km li bir kaç aracın direksiyon kutusunda problem çıktığını duydum.

Ne derece kronikleşir bilinmez ama yine de model oturana kadar beklemeli.

Sistemi değiştirmediyse 2006'dan beridir sümbüller hariç tüm modellerinde aynı kutuyu kullanıyor. Şaşırdım.

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Kesinlikle mondeo İstinyede otokoç ve renault mais yanyana. Bi gidin ikisine de bakın içine binmenize bile yok bence. Latitude leylek olmamış bitmeden piyasaya sürmüşler sanki.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Geçen gün Latitud ü test ettim. Sessiz bir araç ancak test aracı Manuel vitesti vites geçişlerini beğenmedim. Daha 1700 kmde 4 ncü vitese geçtiğinde sanki geçmemeiş arada kalmış izlenimi veriyor. Birde sürücü mahali çok basık. tavana kafam değecek gibi hissettim. Koltuğu indirince de göğüsten ön taraf görünmüyor. Tercihim Mondeo dan yana.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

2-3 gundur Latitude görüyorum sağda solda ilk gördüğümde aaa dedim ikinci gördüğümde gözüme eski geldi... sokaklarda fotoğraftaki gibi hiç değil... kasa olarak hiç estetik değil bence..

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca
O teknoloji Ford'da yıllardır var zaten. Powershift...

Doğrudur Ahmet bey..Ford ailesine yeni katıldığım için pek bilgim yok ama canlı tanık oldum serviste; mondeo'nun çok yaktığını söyledi vatandaşın biri...tek şikayetim o diyor..oysa renault genel anlamda yakıt tüketimi konusunda epeyce iyi..clio'mu satmadan önce serviste bakımını yaptırırken dizel laguna kullanan biriyle tanıştık orda ve lagunayla 1 depo mazotla şehirdışı sakin kullanımla 900 ila 980 km arasında bir mesafe gidiyormuş..günahı boynuna..kaldı ki mondeo ağır araba...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

Yeni mondeolarda kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, sonuçta gerçek güzellik içten gelir ;)

edc az yakıyor denilmiş ama arkadaşta megane 1.5dci edc var şehir içi 7 litre civarı yakıyormuş krş hesabına vurunca bizim araba kadar neredeyse :)

tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...