Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Benim notebook'a Format attım.. (Lenovo G550) Tüm driverları kurdum.. Numlock açıp kapatıyor ama rakam yazamıyorum... Nedir çaresi. ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Klavyene çay dökülmüş sanırım Sorun çözülmez ise tamir ederiz bir kargo ya bakar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 Yok Süha Çay dökülmedi.. Çok sert bir şekilde ekranı kapattım... Ekranı geri açtım.. Kendisi beklemeye hazırlanıyorken ekranı açınca sapıttı.. Kapat dedim.. Uğraştı kapanamadı.. Ben kapattım... Sonra açtım, windows açılamadı, profil bulunamadı falan dedi.. Güvenli kipte açtım.. bir kaç dosya kurtarmam gerekiyordu, onları aldım.. Format attım.. chip setleride kurdunmu abi? Her şeyini kurdum.. Şu var ki; Num Lock'u açıp kaparken ciddi bir ses çıkarıyor.. Kapalı iken 2,4,6,8 in üstündeki oklar falan çalışıyor.. Sadece rakam yazmıyor... +-* bunlar falan çalışıyor.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 (düzenlendi) klavyeyi destekleyen cihpsetleri tekrar kurmanı öneririm,farklı bir sürüm kurmuş isen tanımamış olabilir.. http://go4download.com/lenovo-g550-drivers/ 15 Mart 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 Bios ekranında denedim.. Çalışıyor... Chipset yazılımını yeniden kuruyorum şimdi.. Yazılımı yeniden kurdum ama... Num Lock tuşunun sesi hala bir program kilitlemiş gibi.. ve çalışmıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 fn+numlock tuşuna basmayı deneyin... Değişen bir şey yok.. Aynı.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Mehmet abi bide denetim masasında erişilebilirlik seçeneğinden fare tuşlarını kullan seçeneğinin tikini kaldırıp denermisin.. hayırlı olsun.. nasıl düzeldi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 Fare ayarları ile oynamıştım... Bir şey denemek için şurayı işaretlemiştim.. Bundan yapmış... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 tuşun biri takılı kalmıştır emmi salladıysan veya vurduysan düzelmiştir Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 bende bunu yazmıştım sana sen düzeldi yazmışsın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 mehmet abi bide denetim masasında erişilebilirlik seçeneğinden fare tuşlarını kullan seçeneğinin tikini kaldırıp denermisin.. hayırlı olsun.. nasıl düzeldi? Ben resmi yüklerken yazmışsın Ben oynadığım yerleri unutupta kontrol etmesem, forum gücüyle çözebilecekmişiz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 tuşun biri takılı kalmıştır emmi salladıysan veya vurduysan düzelmiştir Lokman abi.. Türk işi tamir metodunu da denedim.. emin olabilirsin Allah iyiligini versin, numaralara bastiginda farenin hareket ettigini hic farketmedin mi Abi. gecmis olsun... Farketmedim.. O işaretlediğim yerin ne olduğunu da bilmiyordum... Farenin orta tekerleğini yeni sekmede aç olarak kullanırdım ben.. Çalışmayınca kurcalamıştım biraz.. Yalnız şunu söylemeliyim... Bu Lenovo ciddi sağlam bir kasaya sahip... Hızla kapattıktan sonra, ekran kırıldı mı acaba diye hemen geri açmıştım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 bu olayla ilgili bir anim geldi aklima. birgun bir musteri aradi, "sekize dokuza basinca sayiyi yazmak yerine fare hareket etmeye basliyor" demisti. bende ne oldugunu anlamis ama girgir olsun diye "Abi sen manuel yazim moduna almissin klavyeyi, sekize basili tutarsen elini sana mouse ile sekiz cizecek klavye, bekle biraz" demistim. adamcagiz harbiden inanmisti. Hehe.. Düzeldiğine sevindim abi.. Valla ben de sevindim Erkan Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Vay anam vay, saat sabahın 01 i ve cevap sayısı 20 Forum uyumuyormu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Lokman abi.. Türk işi tamir metodunu da denedim.. emin olabilirsin çoğu zaman işe yarar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Yazar Paylaş 15 Mart 2011 Vay anam vay, saat sabahın 01 i ve cevap sayısı 20 Forum uyumuyormu Dün uyumuştum Yorum bağlantısı
Fatih Ada 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Lokman abi.. Türk işi tamir metodunu da denedim.. emin olabilirsin Farketmedim.. O işaretlediğim yerin ne olduğunu da bilmiyordum... Farenin orta tekerleğini yeni sekmede aç olarak kullanırdım ben.. Çalışmayınca kurcalamıştım biraz.. Yalnız şunu söylemeliyim... Bu Lenovo ciddi sağlam bir kasaya sahip... Hızla kapattıktan sonra, ekran kırıldı mı acaba diye hemen geri açmıştım.. Hayırdır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2011 Yazar Paylaş 16 Mart 2011 Hayırdır Önemli bir şey değildi.. Kapattım ve rahatladım işte.. Eksik olmayın arkadaşlar... Arda uyandı... Birlikte yatacağız.. Görüşmek üzere.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Canın sağolsun Abi, hangi marka istiyorsan söyle, bi koli göndereyim şimdiden. benimkileri düzeltmen için anca yeter. programcılık okumanin en kotu yonu bu olsa gerek. butun programlama dilleri Ingilizce olunca, Türkçe harfleri unutuyorsun bir süre sonra. Ev de yedek bir tane daha var şimdilik. Bizler sizler için buradayız Yorum bağlantısı
Fatih Ada 16 Mart 2011 Paylaş 16 Mart 2011 Önemli bir şey değildi.. Kapattım ve rahatladım işte.. olur arada takmamak lazım benim hp nin de ekranda hatırası var iyi geceler abi.. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 Benim klavyede de soru işaretini yazamıyorum,ctrl+alt+Q ya bastığımda @ çıkmıyor,görev yöneticisini kısa yol tuşlarıyla çalıştıramıyorum.Neden olabilir acaba .Kusura bakmayın soru işaretini yazamadım Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 @ bunu yazmak için Sağdaki Alt Gr+Q ya basmanız gerekir. Ctrl ye basmayacaksınız... Soru işareti için Shift+ ? birlikte basıyormusunuz? Sadık Bey altgr+Q kombinasyonunda bir problem yok o yazıyor.Sol ctrl+alt+Q kombinasyonu çalışmamaya başladı.Soru işaretide shift+ soru işareti basmıyor.Problem bu zaten Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 Soldaki kombinasyon el alışkanlığı ile kulandığım bir tercih.soru işareti tuşundaki *,/ tuşlarıda çalışmıyor.Shift tuşunu kullanabiliyorum.Numara tuşlarında 12347890 yazabiliyorum ama 56 basılmıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts