İçeriğe Yönlendir

İnternette İzlediğimiz Videolar Bilgisayarda Nereye Kaydedilir?

Mahmut Şahin1

Recommended Posts

Mahmut Şahin1

Çünkü izlediğimiz videoları tarayıcılarımız zaten kaydetmektedir. Bizim yapmamız gereken tek şey ise videoların nerede olduğunu bulmak

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bunu bir ara bende merak etmiştim ama çok uğraşmama rağmen videolara ulaşıp kaydedemedim. Ona çözüm olarak orbit downloader kurdum. Face, youtube vs nerede beğendiğim video olursa bilgisayarıma kaydedebiliyorum.

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca
Ben IDM kullanıyorum.

aynen..hem çok hızlı hemde zahmetsiz uğraştırmıyor..tavsiye olunur..

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Akan Belen

Çok cahilce bir soru sorayım böyle bir başlıktan.Face de olan videoları nasıl pc ye kaydederiz acaba.

Ayrıca face de izlediğimiz bir videoyu buraya nasıl aktarırız 2. bir soru olarak

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Çünkü izlediğimiz videoları tarayıcılarımız zaten kaydetmektedir. Bizim yapmamız gereken tek şey ise videoların nerede olduğunu bulmak

Internet explorer'da "geçici internet dosyaları"nı sildiğinizde kaydedilmiş içerik de silinir. Internet Seçenekleri/Geçmiş/Ayarlar içinde nerede kaydedildiği görünüyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

Çok cahilce bir soru sorayım böyle bir başlıktan.Face de olan videoları nasıl pc ye kaydederiz acaba.

Ayrıca face de izlediğimiz bir videoyu buraya nasıl aktarırız 2. bir soru olarak

http://www.downvids.net/

Bu ve benzer siteler var abi. Facebook video linkini sayfadaki ilgili yere yapıştırınca indirebilirsin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...