M.Tolga Köken 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 2009 model titanium 1.6 tdci yaptığım işlemler :ön cam dahil film ;H&R 50mm yay ;4300K xenon Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 (düzenlendi) Güzel olmuş maşallar. Parlak olduğunda kendini gösteren bir renk. O yüzden köpüklü yıkama yaptırdığınız yerlerdeki temizleyici köpüğün PH değerini öğrenin.Düşük derlersede kendiniz doğrusunu öğrenmeye çalışın 7'yi geçmesin. Aksi halde arabaya çok fazla zarar verir ve yüksek asitten dolayı zamanla matlaşma yapar. 20ph olanlar var... Jant temizleyici spreyler kaportaya sıkılmaz ama bazı yıkamacılardaki malzemelerin o jant spreyinden malesef farkı yok. Asitten dolayı el değmedende kiri çözebiliyor. Ön cam filmi güvenliği etkiliyor. Yayaları veya diğer arabaları geç farketmenize neden olur. Bende yaptırmıştım, bir süre sonra söktürdüm ve dünya varmış dedim. Üstelik kaliteli film ve en açık tondu. 29 Mart 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Güzel olmuş maşallar. Parlak olduğunda kendini gösteren bir renk. O yüzden köpüklü yıkama yaptırdığınız yerlerdeki temizleyici köpüğün PH değerini öğrenin.Düşük derlersede kendiniz doğrusunu öğrenmeye çalışın 7'yi geçmesin. Aksi halde arabaya çok fazla zarar verir ve yüksek asitten dolayı zamanla matlaşma yapar. 20ph olanlar var...Jant temizleyici spreyler kaportaya sıkılmaz ama bazı yıkamacılardaki malzemelerin o jant spreyinden malesef farkı yok. Asitten dolayı el değmedende kiri çözebiliyor. Ön cam filmi güvenliği etkiliyor. Yayaları veya diğer arabaları geç farketmenize neden olur. Bende yaptırmıştım, bir süre sonra söktürdüm ve dünya varmış dedim. Üstelik kaliteli film ve en açık tondu. Köpük konusunda haklısın... Bence süngerle yıkama en iyisi.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Süper, hemde 1.6 tdci, hayırlı olsun, fotoğraflarda bir başka güzel ayrıca Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 maşallah mükemmel araç mükemmel resimler, flim konusunda ön cam hariç güzel uygulama ama ben ön cama flime karşıyım tabi sizin düşünceniz. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 İyi günlerde kullanın,Fiestada iyi durmayan bir renk açıkcası görmedim henüz,bu renk de çok hoşmuş Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 Süper görünüyor...hemde 1.6 dizel tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Sedat Can 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Maşallah arabaya diyecek birşey yok da, ben daha çok bu fotoğrafları çeken makineyi merak ettim, hakkaten katalog çekimleri gibi olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Maşallah, 2 sene kullandım ama bu arabadan hiç sıkılmadım . Birde bu kasanın en güzel rengi bu renk. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı
M.Tolga Köken 5 Nisan 2011 Yazar Paylaş 5 Nisan 2011 (düzenlendi) Yorumlarınız için teşekkürler. Aracın yıkama konusuna gelince; yıllardır yıkama ve cila işlerini hobi olarak yapıyorum bir önceki arabam siyahtı bir çok ürünü test edip kullanmışlığım vardır.Köpük olayında da PH değerinin önemini biliyorum aracımı asla ve asla bir yıkamacıya teslim edip yıkatmam bu konuda biraz hastayımdır.Aracın diskleri soğuyana kadar beklerim yıkama öncesi çünkü o sıcaklıktaki diske su tuttuğunuzda diskte yamulma olur daha da bir hayır beklenmez o diskten,saymakla bitmez Önceki arabam Bunlar da sahip olduğum ürünlerimin bir kısmı Bu arada kullandığım fotoğraf makinası Pentax K20D 7 Nisan 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi ?mla Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 6 Nisan 2011 Paylaş 6 Nisan 2011 Maşallah çok güzel temizlik konusunda hassas olduğunuz fazlasıyla belli bende yıkamacıya gider parasını öder ve kendim yıkarım çünkü ne yazık ki yıkayacak yerim yok artık.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts