Çağlar Bayur 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Nefis olmuş, yalnız standart kemerler bu koltukta çok az koruma sağlar diyecekken,kemer tokalerındaki dummy ler hiç yakışmamış. Eski koltukta yan hava yastığı var mıydı? Yorum bağlantısı
M.Tolga Köken 29 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2011 Nefis olmuş, yalnız standart kemerler bu koltukta çok az koruma sağlar diyecekken,kemer tokalerındaki dummy ler hiç yakışmamış. Eski koltukta yan hava yastığı var mıydı? gp paket değil aracım o yüzden koltuklarda airbag yok.olsaydı bile yine bu koltukları takardım.kemer ikaz sistemi hala aktif konumunda o yüzden dummy ler uzun yolda kemerimi kullanıorum... Koltuklarınız hayırlı olsun.Emniyet kemeri nasıl takılıyor acaba? emniyet kemer sistemi yine orjinal kemer sistemi Yorum bağlantısı
Kenan Kopuz 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 (düzenlendi) Aracınız çok şık Allah kaza bela vermesin. 29 Mayıs 2011 tarihinde Kenan Kopuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
M.Tolga Köken 11 Haziran 2011 Yazar Paylaş 11 Haziran 2011 can sıkıntısından kemer aldım Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Eylül 2011 Paylaş 3 Eylül 2011 Haha Şaka gibi Süper olmuş Lip ne lipi merak ettim . Çekimler zaten iyi araçta ciddi çok başarılı. KazasızBelasız. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Eylül 2011 Paylaş 3 Eylül 2011 (düzenlendi) Değişiklikler aracı bambaşka bir hale çevirivermiş. Maşallah 3 Eylül 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts