İçeriğe Yönlendir

09 Fiesta Titanium

M.Tolga Köken

Recommended Posts

Hüseyin Şancı
Maşallah, 2 sene kullandım ama bu arabadan hiç sıkılmadım . Birde bu kasanın en güzel rengi bu renk. Güle güle kullanın

katılmıyorum bu kasanın en güzel rengi su yeşilidir

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Aha forumumuz da bi Pentaxian daha çıktı ortaya :police:

Yorum bağlantısı
M.Tolga Köken

206594_10150545199295026_591565025_17942123_8260753_n.jpg

st kanadım geldi dün

üzerinde biraz değişiklik yapıp öyle takıcam

Yorum bağlantısı
Sait Muti

Bir dergiye falan hemen başvurmak lazım.Gelip çekim yapsınlar.Bu güzellikte araçlar kolay kolay bulunmuyor.Güle güle kullanın :)

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Tolga abicim maşallah :kihkih: Çeyinizi sermişsinde valla :wub: Bi ara Biloyada el atarsın artık :) Bobdan sonra bu da çok güzel olacak daha yeni tabikide koca bir maşallah :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
M.Tolga Köken

Ford-Fiesta-Sport-8.jpg

sport ızgaramın bugun siparişini verdim bakalım hayırlısı

bütün yorumlar için tekrar teşekkürler

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Maşalah abi gün geçtikçe dahada güzelleşiyor :)

Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay

plakalar acil plakalıtan cıkartılıp kenarlarının sıyahı alınıp sıyah cam silikonu ile yapıştırılmalı :good1:

Yorum bağlantısı
M. Ali Öz
(düzenlendi)

araçlarımız birkaç değişiklik dışında aynı sayılır :D güle güle kullanın ..bende de far sis 8000k xenon, hr 50mm yay, app, st spoiler, cam filmi mevcut..arka tampondaki plastiği mat siyaha kaplattım birde.. st spoiler öneririm.. bu arada american park konusunda kararsızdım iyi bir referans oldunuz, yarın yaptırıyorum, teşekkürler :D

tarihinde M. Ali tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
M. Ali Öz

bob77 sizde miydi demek :D yeni gördüm, masaüstüme cok dahil oldu cok güzel aractı alma düsüncem vardı ama takas yok yazıyordu ilanda bende teklif etmemiştim nasibiniz yine fiesta olmus :D

Yorum bağlantısı
M.Tolga Köken
araçlarımız birkaç değişiklik dışında aynı sayılır :) güle güle kullanın ..bende de far sis 8000k xenon, hr 50mm yay, app, st spoiler, cam filmi mevcut..arka tampondaki plastiği mat siyaha kaplattım birde.. st spoiler öneririm.. bu arada american park konusunda kararsızdım iyi bir referans oldunuz, yarın yaptırıyorum, teşekkürler :)

st Spoiler aldm 3 haftadır odamda duruo.ama biraz daha zamanı var montaj için.arkası için st difüzör şiparişi verdim bekliorum.

bob77 sizde miydi demek :D yeni gördüm, masaüstüme cok dahil oldu cok güzel aractı alma düsüncem vardı ama takas yok yazıyordu ilanda bende teklif etmemiştim nasibiniz yine fiesta olmus :D

evet 2 sene boyunca kahrımı çekti güzel şeyler yaptım sıkıldım sattım :)

yorumlarınız için teşekkürler

Yorum bağlantısı
M. Ali Öz
st Spoiler aldm 3 haftadır odamda duruo.ama biraz daha zamanı var montaj için.arkası için st difüzör şiparişi verdim bekliorum.

evet 2 sene boyunca kahrımı çekti güzel şeyler yaptım sıkıldım sattım :D

yorumlarınız için teşekkürler

difüzörü nereden siparis verdiniz ve fiyat olarak kac civarında ?

Yorum bağlantısı
Tuğan Kozan

Tolga bey, aranç oldukça tatlı duruyor.. Yalnız ben 50mm 'yi az buldum...

Yorum bağlantısı
Erdem Demirel

Biz de Fiestamız var diye seviniyoruz :):):):)

Müthiş.. Çok beğendim.. :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mustafa Kestel

Maşallah aracınız çok güzel ve gün geçtikçe daha da güzelleşiyor :good1: Güle güle kullanın :D:)

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Koltuklarınız hayırlı olsun.

Emniyet kemeri nasıl takılıyor acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...