İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman
Renk katmış..Önemli eksiklik yaydı,o tamamlanmış ;)

Çerceveyi sökerkenken ki Rengimle, söküp taktıktan sonraki rengim arasındaki farklıları bir görseydin :) Bukelemum gibiydim :unsure:

Bugünü bayağı bir karlı geçirdim,2010trend vites topuzu ve cayır cayır ses yapan bir kolçak iki adet led park ampulü iki adet çıstak çıstak cd :D amfi bas ayarı ve far ayarı,köfte dediğin nedirki her zaman yeriz :D şu bir gerçek vites modu on üzerinden on numara oldu.teyp çerçevesini çıkartırken Göksel in yüzünü görmek lazımdı.

Abi hepsi Ananın Ak sütü gibi Helal olsun, Merak etme sana çıkacak çok şey var bu Arabadan :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Lpg flover devam ne yapacan dizeli..

Bakımı ağır ,alırken pahalı alıyorsun..Uzun süreli binilecekse dizel iyidir ama illaki 3-5 sene binip satıyoruz .bizimkisi iyi...

+egzoz ve açık hava filtresi sesi cabası...;)

En önemli kısmı zaten ses olayı o kadar rs difüzör ve egzos yapacaz ses çıkmayacak ne anladım ben bundan :)

Adam motor ayarlarım diyor ya delimi ne :unsure:

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Çerceveyi sökerkenken ki Rengimle, söküp taktıktan sonraki rengim arasındaki farklıları bir görseydin ;) Bukelemum gibiydim :)

:D :D

Az çok tahmin ediyorum,arabasına tutku ile bağlı olanlar o halde görmeye dayanamazlar..

yinede o anki surat ifadeni görmek isterdim :unsure:

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Çerceveyi sökerkenken ki Rengimle, söküp taktıktan sonraki rengim arasındaki farklıları bir görseydin. Bukelemum gibiydim

İki tane çakma st ci biri turbo ya iş koyuyor biri sony teyp e ben de ne kurtarsam kardır dedim ;),Süha benim arabayı kullanınca tokat yiyeceğini anladı kapışma olmadı ama ona Mecidiyeköy de bir tokat attım unutamaz artık o derece.

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Sen Ona bakma..:DHesap numarasına parayı gönder ,motoru gönderiri sana. ;)

Benzin+lpg :unsure:

Olmadı hesap numarasına parayı göndereyim en dizelinden bir araç göndersin bana :)

Benzin+lpg :D devammm

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Sen Ona bakma..:DHesap numarasına parayı gönder ,motoru gönderiri sana. :seytan:

vallahi gönderirim Abi sen yeteki Motor iste 1.6 TDCI 109ps. bir sandık motor var şuan, Yazılımı Benden :D hesabını yap Akan Abi,

:rofl: :rofl:

Az çok tahmin ediyorum,arabasına tutku ile bağlı olanlar o halde görmeye dayanamazlar..

yinede o anki surat ifadeni görmek isterdim :D

Abi birii Fotoğrafladı o anı ama o anki ruh haliyle kim ne çekti ne yaptı hatırlıyamıyorum :rofl:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

hayırdır kesin st arka tampon buldun dimi difizöre müşteride buldun,

st tampon geliyor geliyor st tampon geliyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Hadi gözün aydın hedeflere yavaş yavaş yelken açtın diyecem, ama bence sen 3-4 aydır kesenenin ağzını açtın. Yavaş git biraz yavaş :seytan: Demekki arabanın taksidi bitse tutamicaz seni kardeşim..

Güle güle kullan hayırlısı ile... Vitez topuzu biraz uzun gelebilir, ama alışırsan problem değil. Yok alışamadım dersen, benim gibi 3.5cm tornicada kestirip tekrar diş açtırırsın. 15-20 TL işlem. Sonra short shift hesabı takılırsın..

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Dün herkese çok teşekkür ederim. Her ne kadar çok kalamasam da benim için çok güzel bir gün oldu. Göksel, vites topuzu gerçekten mükemmel oldu. Süha Ustamızın ve Fatih Ustamızın ellerine sağlık. :D Gerçekten büyük emek verdiler...

Göksel, kıskanıyorum seni haberin olsun :) Kazasız belasız güle güle kullan. Maşallah çiçek gibi, 10 numara aracın var...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bugün çok şükür Spor yay Montajımızıda tamamladık. Aşamaları resimledim fakat montaj tamamlandıktan sonra biran önce test sürüşü yapabilmek için Aracın son halini resimlemeyi unuttum :)

yaklaşık 30km. kadar olan deneyimlerimi paylaşayım.

şunu Rahatlıkla söyliyebilirim ki Focus'u olupta bu yayı takmaya endişe edenler hiç endişelenmesin, Konfor kaybında en ufak bir şüpheniz olmasın hatta orjinal yaya göre çok daha güven veriyor, Özellikle fren testlerimde önceden öne doğru oluşan yığılmalar tamamen kalktı ve daha güvenl bir fren sundu.

bozuk satıhlarda içeri kesinlikle vuruntu yapmıyor. Viraj içlerinde gaza yüklendiğimde Mükemmel bir yol tutuş örneği sergiliyor.

genel olarak yaptığımız ölçümlerde (Liften önce) ÖN : 1cm Arka 2.5 cm düştü. çok dengeli bir duruş sağladı. zamanla arka taraf 3.5mm de sabitlenecek.

74321629.jpg

68415174.jpg

8094161.jpg

Hadi gözün aydın hedeflere yavaş yavaş yelken açtın diyecem, ama bence sen 3-4 aydır kesenenin ağzını açtın. Yavaş git biraz yavaş :) Demekki arabanın taksidi bitse tutamicaz seni kardeşim..

Güle güle kullan hayırlısı ile... Vitez topuzu biraz uzun gelebilir, ama alışırsan problem değil. Yok alışamadım dersen, benim gibi 3.5cm tornicada kestirip tekrar diş açtırırsın. 15-20 TL işlem. Sonra short shift hesabı takılırsın..

Teşekkür Ederim Mehmet Abi Bu arada Telefon'la teknik destek sağladığın için tekrar teşekkür ederim :) vites topuzunun biraz uzun olması inanılmaz hoşuma gitti aksine daha sportif bir sürüş sağladı ban hatta dahada uzatabilirim :rolleyes: abi son olarak ST direksiyonum kaldı Airbağ'lar tamamdır :D

hayırdır kesin st arka tampon buldun dimi difizöre müşteride buldun,

st tampon geliyor geliyor st tampon geliyor.

Yok Abi sahibi 3 ay kullanmama izin verdi sonrasında ben ST tampon aldığımda sahibine vericem. hevesmi ikisindende almış olucam :D

Dün herkese çok teşekkür ederim. Her ne kadar çok kalamasam da benim için çok güzel bir gün oldu. Göksel, vites topuzu gerçekten mükemmel oldu. Süha Ustamızın ve Fatih Ustamızın ellerine sağlık. :D Gerçekten büyük emek verdiler...

Göksel, kıskanıyorum seni haberin olsun :) Kazasız belasız güle güle kullan. Maşallah çiçek gibi, 10 numara aracın var...

Focus yapasın geliyor dimi beni gördükçe değer kardeşim değer

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
Yaylandıktan sonraki hali daha da bi güzel olucak maşallah.

çokta güzel oldu her yaptığım şey için keşke ilkbaşta yapabilseydim diyorum

Güle güle yaylan İlteber bir de mp3 çalsan :rolleyes:

Onuda buldum bugün :D

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yapılanların hepsi çok güzel olmuş. Hem cebe hem emeklere sağlık.

Madem mp3 teypte gelecek, bu saatten sonra o manuel klima batar insanın gözüne ufaktan ufaktan. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

ilteber bu resim senin aracın resmi mi? senin araçda dijital klimamı mı var

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yok Abi eski vtes topuzumu Fatih Abi'ye hediye ettim onu çekip koymuş :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

3.5cm Vogtland'lardan sonra ayaküstü cep telefonuyla çekilmiş bir resim

Yapılanların hepsi çok güzel olmuş. Hem cebe hem emeklere sağlık.

Madem mp3 teypte gelecek, bu saatten sonra o manuel klima batar insanın gözüne ufaktan ufaktan. :)

Teşekkür Ederim, Valla düşünmüyor değilim, çılgın bir proje :D

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Fotağraflar gelmiş...Muhabbet sohbet zirve yapmış araçlar yıkanmış...:)

Süha ikide bir dükkanın önünün fotoğraflarını çekip durma yahu,anılarım canlanıyor... :)

Yaylarda takılmış,Güle güle kullan kardeşim on numara olmuştur tahmin edebiliyorum..ama hemen foto çekme biraz otursun yaylar yerine...

Tekrardan kazasız belasız sürüşler kardeşim..:):D

Araçlar güzel İnsanlar güzel,Umarım hep böyle dost kalırız... :flowers:

Teşekkür Ederim Kardeşim Evet Henüz yüksek Önlerden 0.5cm Arkadan 1cm daha inmesi gerekiyor. Heralde tam Ayarını bulması 1 ayı bulur

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Mükemmel insanın arabasını satıp focus alası geliyor.

Niye Sattın ki o zaman Abi :) Merak etme Hepinize HB Focus Aldırcam ben bak görürsünüz. düşünsene yollarda peşpeşe ST lerin geldiğini Hepberaber :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
evladiyelik bu olsa gerek. :flowers:

Allah Kısmet ederse Oğluma Mirasım olacak...

Bol Bol gez uzun yol yap..:D Hatta Ankaraya gelde uzun yolda otursun yaylar..:)

Dijital klimaya geçiş yaparsan haberim olsun...:)

ST Direksiyon olayına girdim Bu hafta Airbag'lerini buldum. Direksiyon Araştırıyorum Kardeşim en son evre digital klima olacak

Sen bendekini al ben de o senin dedğin navitech i alim.

Uyar Abi abi Arabayı sattığın zaman O navitech benim olur, Sony yi tekrar takarız tamamdır bu iş

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...