Mehmet Bedir 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Arkadaşlar 1 ay önce 60 bin km bakımı yaptırdım. Motor suyu min. çizgisine düşmüştü. Bakım esnasında bunu servise sordum normal olduğunun söylediler ve su ilave edip max. çizgisine kadar su koydular. Bu gün aracıma cam suyu koyarken farkettim ki motor suyu min. altına düşmüş. Şu an 66 bin km de aracım. Yani 6000 km de bu su seviyesinin bu kadar düşmesi normalmi? Birde 60 bin km ye kadar daha önce su azalması hiç olmamıştı. Bu neden kaynaklana bilir? Bu arada aracımın 2 yıl garantisi 10 gün önce doldu, şuan uzatılmış garantisi var. Yorum bağlantısı
Emre Olgum 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 kusura bakmayın ama motor suyu nedir anlayamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Bedir 1 Nisan 2011 Yazar Paylaş 1 Nisan 2011 motor soğutma suyu, radyatörde dolaşan su yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 ayni dert bende de var önceki arabamdada olmustu sorunun olacagi yerler cok cesitli tamire götürdügünüz zaman ilk önce bakiyorlar borularda kacak varmi yoksa basinc testi yapaiyorlar eski arabamda ikiside yapildi sonuc cikmadi zamanla radyatörde delik oldugu ortaya cikti degistirdik sorun bitti dört ay önce aldigim focus tdci de su eksiltiyo sizdeki bayagi az 6binde min. cizgisine gelmis bendeki bin km kullaninca min.altina düsüyo tamirciyede gitmek pek istemiyorum iyice cogalsin ondan sonra gidecem ama duyduguma göre focuslarda devirdayim kronikmis genelikle ordan kacirirmis Yorum bağlantısı
Mehmet Bedir 1 Nisan 2011 Yazar Paylaş 1 Nisan 2011 Mehmet Atlihan yazdı: ayni dert bende de var önceki arabamdada olmustu sorunun olacagi yerler cok cesitli tamire götürdügünüz zaman ilk önce bakiyorlar borularda kacak varmi yoksa basinc testi yapaiyorlar eski arabamda ikiside yapildi sonuc cikmadi zamanla radyatörde delik oldugu ortaya cikti degistirdik sorun bitti dört ay önce aldigim focus tdci de su eksiltiyo sizdeki bayagi az 6binde min. cizgisine gelmis bendeki bin km kullaninca min.altina düsüyo tamirciyede gitmek pek istemiyorum iyice cogalsin ondan sonra gidecem ama duyduguma göre focuslarda devirdayim kronikmis genelikle ordan kacirirmis Kaçak radyatörden ise, radyatör tıkayıcılar var onları denesemi acaba. Önceki aracım megane 1.9 dizeldi 280 binde sattım su seviyesi hiç değişmemişti hiç su ilave ettiğimi hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 garantiniz devam ediyor mu? öyleyse hiç kurcalmayın servise gidin. etmiyorsada basınç testi yaptırabileceğiniz bir yere gidin. lifte alıp sızıntı var mı kontrol ettirin. hemen tıkayıcı vs işine girmeyin. Yorum bağlantısı
Mehmet Bedir 1 Nisan 2011 Yazar Paylaş 1 Nisan 2011 Mustafa Tüfekçi yazdı: garantiniz devam ediyor mu? öyleyse hiç kurcalmayın servise gidin. etmiyorsada basınç testi yaptırabileceğiniz bir yere gidin. lifte alıp sızıntı var mı kontrol ettirin. hemen tıkayıcı vs işine girmeyin. 2 Yıl garantisi biteli 10 gün oluyor. Ama garanti bitmeden garantiyi uzatmıştım 1 yıl veya 100 bin olarak. Ama bildiğim kadarı ile herşey uzatılmış garantiye girmeye biliyor, birde girse bile %20 sini müşteriden alıyorlar bildiğim kadarı ile. Ben yinede servise bi uğrayayım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 esotoyu servesemde yine yetkili servis. eğer kitabına göre iş yaparlarsa sanayideki en iyi ustadan daha yeni bilgiye sahipler Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Mehmet Bedir yazdı: Arkadaşlar 1 ay önce 60 bin km bakımı yaptırdım. Motor suyu min. çizgisine düşmüştü. Bakım esnasında bunu servise sordum normal olduğunun söylediler ve su ilave edip max. çizgisine kadar su koydular.Bu gün aracıma cam suyu koyarken farkettim ki motor suyu min. altına düşmüş. Şu an 66 bin km de aracım. Yani 6000 km de bu su seviyesinin bu kadar düşmesi normalmi? Birde 60 bin km ye kadar daha önce su azalması hiç olmamıştı. Bu neden kaynaklana bilir? Bu arada aracımın 2 yıl garantisi 10 gün önce doldu, şuan uzatılmış garantisi var. Soğutma suyunun eksilmesi ciddi bir durumdur çünkü çok basit bir hortum kaçağından kaynaklanabileceği gibi daha ciddi bir motor içi problemden de kaynaklanabilir. (conta veya devirdaim gibi) ki buda tamir edilmez ise çok daha ciddi problemlere yol açabilir. en kısa zamanda baktırmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 devirdaim boruları en son bakımda değiştimi veya daha öncesinden? Yorum bağlantısı
Mehmet Bedir 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 Daha önce devir-daim boruları değişmedi. Bu gün servise gittim su kabının kapağının gevşek olduğunu söylediler su ilave ettiler ve tüm hortumları kontrol ettiler ve kaçak bulamadılar. 2 hafta önce kalorifer kutusunu garantiden değiştirmişlerdi, usta o değişirken su azalması olmuş olabilir dedi. Birde eğer motor contası falan sızdırsa yani araç suyu motor içerisine sızdırsa suyun rengi siyahlaşır dedi usta. Şimdi suyu takip edeceğim eğer yine azalma olursa gelirsin dediler. Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 geçmiş olsun... aynı dert bende de vardı. radyatör suyu eksiliyordu. genleşme kabında kılcal bir çatlak varmış ondan eksiltiyormuş. 50 tl ye genleşme kabı alıp sorundan kurtulmuştum. bir bakın derim. fakat öyle yüzeysel bakmakla olmuyor. yerinden söküp iyice evire çevire bakmanız gerekmektedir. kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Ali Tatlısu yazdı: geçmiş olsun...aynı dert bende de vardı. radyatör suyu eksiliyordu. genleşme kabında kılcal bir çatlak varmış ondan eksiltiyormuş. 50 tl ye genleşme kabı alıp sorundan kurtulmuştum. bir bakın derim. fakat öyle yüzeysel bakmakla olmuyor. yerinden söküp iyice evire çevire bakmanız gerekmektedir. kolay gelsin... su eksiltme cokmuydu birde suyun ordan kacirdigi nasil anlasildi ayni sorun bendede varda nerden oldugu belli deyil su kabinda ve etrafinda su izi felan hic yok Yorum bağlantısı
Arslan Ağaoğlu 30 Mayıs 2011 Paylaş 30 Mayıs 2011 Su eksiltme ; 1-Devirdaim pompası 2-Kalorifer boruları 3-Kalorifer peteği 4-Genleşme kabı 5-Genleşme kabı kapağı gevşekliği 5-Radyatör 6-Silindir üst kapak tıpaları 7- LPG var ise LPG bağlantı boruları ve T borular gibi sebeplerden olabilir. Anlamanın en iyi yolu serviste su basınç testi yaptırmanızdır. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 30 Mayıs 2011 Paylaş 30 Mayıs 2011 Geçmiş olsun..aynı sorun bende de vardı, aracımın hararet konusunda vs sorunu yoktu ancak antifriz eksiliyordu termostatın değişmesi gerektiği söylendi, termostatı değiştirdim, zaten çıkan parçada da nereden kaçırdığı çok net belli oldu ve çok şükür artık antifriz eksiltme sorunum da ortadan kalktı..yani aklınızda bulunsun, sorununuz termostatla ilgili de olabilir. Saygılarımla.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Mayıs 2011 Paylaş 30 Mayıs 2011 Geçen gün kaputu açtığımda yolcu tarafı tam farın arkasından biraz su geldiğini farkettim,nereden geliyor olabilir benim aklıma ilk gelen silecek suyunun deposu orada ama yinede fikir almak isterim. Yorum bağlantısı
Serkan Dönmez 30 Mayıs 2011 Paylaş 30 Mayıs 2011 Mehmet Atlihan yazdı: ayni dert bende de var önceki arabamdada olmustu sorunun olacagi yerler cok cesitli tamire götürdügünüz zaman ilk önce bakiyorlar borularda kacak varmi yoksa basinc testi yapaiyorlar eski arabamda ikiside yapildi sonuc cikmadi zamanla radyatörde delik oldugu ortaya cikti degistirdik sorun bitti dört ay önce aldigim focus tdci de su eksiltiyo sizdeki bayagi az 6binde min. cizgisine gelmis bendeki bin km kullaninca min.altina düsüyo tamirciyede gitmek pek istemiyorum iyice cogalsin ondan sonra gidecem ama duyduguma göre focuslarda devirdayim kronikmis genelikle ordan kacirirmis focuslarda kronik olmayan ne varki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts