Osman Aykol 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Bilmiyorum daha önce bahsedildimi bu konu.Olay şu; anahtarlıktan aynı anda açma ve kapama tuşlarını basılı tutuyorsunuz, 5-6 saniye sonra 4lüler yanıp sönüyor.İşlemden sonra artık şoför kapısı hariç diğer kapılar açılmıyor.Geri dönüşüm için aynı işlemi yapmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 İlk basışınızda şöför kapısı, 2. basışınızda tüm kapılar açılıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 3 saniye içinde basacaksınız ama Bunu bilmiyordum Extra olarak birde şöyle birşey var. Arabanız kilitli ve yakın bir yerde oturuyorsunuz. Ya çebinizde yanlışlıklar basıldı veya evde çoçuklar anahtarla oynuyorlar ve açma tuşuna bastılar. Eğer kapılar birisi tarafından belli bir süre açılmassa araba tekrar kendini otomatik olarak kilitliyor. Bu güzel bir özellik... Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Üşenmedim arabaya indim denedim benimkinde de varmış şaşırdım hoşuma gitti Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Ahh birde aynı işi bagaj için yapsa Bagaj zaten çift basınca açılıyor ve açıldıktan sonra bagaj kapağı kendini atıyor. Biri kapatmassa kapanması imkansız Yorum bağlantısı
Necati Dur 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Birde arabayı durdurduktan sonra gündüzleri açıp kapatınca farlar 45 sn. açık kalıyor. sonra otomatik olarak kapanıyor. gece arabayı bir yere park edip gitmek istediğinizde çok işe yarıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Bu arada süre tuttum 45 saniye sonra tekrar kapatıyor geri Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 (düzenlendi) Benim arabada dandik bi alarm var. Alarmın araç yeri belli etmek için sireni 5 sn boyunca çalma özelliği var mesela,bu 150-200 metreden çalışırken aynı mesafeden kapıları açamıyorsunuz,kilitler ancak 30-40 metreden açılabiliyor. Orjinalde de böyle bi güvenlik önlemi var mı ki? 3 Nisan 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Aykol 3 Nisan 2011 Yazar Paylaş 3 Nisan 2011 İlk basışınızda şöför kapısı, 2. basışınızda tüm kapılar açılıyor. Bunuda yeni öğrendim Yorum bağlantısı
Cenk Kara 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 ben bu konuyu hiç anlamadım kilitmi açılıyo kapımı açılıyo Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Kapı kilidi açılıyor. Sonra biz kapı kolundan kapıyı açabiliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Armahan 6 Nisan 2011 Paylaş 6 Nisan 2011 araç içine sensör koysunlar, motor stop edildikten 2 dk sonra içerde kimse yoksa kapıları kilitlesin (öncesinde motor çalışma şartı olsun ama) alışverişten dönünce elde poşetlerle tekrar anahtarı bulup kapıyı kitlemek gerçekten problem oluyor Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Nisan 2011 Paylaş 6 Nisan 2011 araç içine sensör koysunlar, motor stop edildikten 2 dk sonra içerde kimse yoksa kapıları kilitlesin (öncesinde motor çalışma şartı olsun ama)alışverişten dönünce elde poşetlerle tekrar anahtarı bulup kapıyı kitlemek gerçekten problem oluyor bu özellik corollamda var arabadan indiniz kapıyı kapattınız araçtan uzaklaştığınız zaman kapıları kendi kitliyor araca bineceğiniz zamanda kapı koluna elinizi uzatmanız yeterli ama anahtarınız cebinizde olmalı... Yorum bağlantısı
Halil Gürses 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 (düzenlendi) Birde arabayı durdurduktan sonra gündüzleri açıp kapatınca farlar 45 sn. açık kalıyor. sonra otomatik olarak kapanıyor. gece arabayı bir yere park edip gitmek istediğinizde çok işe yarıyor. Necati bey benim araçta da var yalnız bende parklar yanıyor onları degiştirebiliyormusunuz.Mesela tek far yanıcak veya parklarla sisler yanıcak bir de kumandadan kilitleme veya açma düğmelerine basılı tuttuğunuzda camlarıda açıp kapatsa güzel olurdu aslında benim bildigim bütün alman arabalarında var diye biliyordum. 7 Nisan 2011 tarihinde Halil G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Şendur 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Birde arabayı durdurduktan sonra gündüzleri açıp kapatınca farlar 45 sn. açık kalıyor. sonra otomatik olarak kapanıyor. gece arabayı bir yere park edip gitmek istediğinizde çok işe yarıyor. 2008-Fusion da vardı bu ozellik. Ama 2010-Fiestada bu ozellik yok degil mi? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 2008-Fusion da vardı bu ozellik. Ama 2010-Fiestada bu ozellik yok degil mi? Selektör yapınca olması lazım yeni fiestalarda.. Yorum bağlantısı
Ali Şendur 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Selektör yapınca olması lazım yeni fiestalarda.. bunu denememistim. sagolun Yorum bağlantısı
Necati Dur 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Necati bey benim araçta da var yalnız bende parklar yanıyor onları degiştirebiliyormusunuz.Mesela tek far yanıcak veya parklarla sisler yanıcak bir de kumandadan kilitleme veya açma düğmelerine basılı tuttuğunuzda camlarıda açıp kapatsa güzel olurdu aslında benim bildigim bütün alman arabalarında var diye biliyordum. anahtarlıktan camları kapama özelliği b segmenti birçok araçta yok bildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı
Halil Gürses 7 Nisan 2011 Paylaş 7 Nisan 2011 Bilmiyorum daha önce bahsedildimi bu konu.Olay şu; anahtarlıktan aynı anda açma ve kapama tuşlarını basılı tutuyorsunuz, 5-6 saniye sonra 4lüler yanıp sönüyor.İşlemden sonra artık şoför kapısı hariç diğer kapılar açılmıyor.Geri dönüşüm için aynı işlemi yapmak gerekiyor. Selektör yapınca olması lazım yeni fiestalarda.. Az önce her iki özelliğide denedim benim araçta oluyor daha önce hiç denememiştim ve buraya bakana kadar bilmiyordum. Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 Az önce her iki özelliğide denedim benim araçta oluyor daha önce hiç denememiştim ve buraya bakana kadar bilmiyordum. Peki bu özellik ne işe yarıyor? Yani hangi amaca hizmet ediyor? Anlayabilmiş değilim tam olarak. Benim asıl merak ettiğim çocuk kilidi. Yani arabaya her bindiğimde ön konsol üzerindeki butondan kendim mi basarak kilitleyeceğim kapıları? Ben aracı çalıştırdığımda otomatik olarak kilitlenmesi gerekmiyor mu? Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 Peki bu özellik ne işe yarıyor? Yani hangi amaca hizmet ediyor? Anlayabilmiş değilim tam olarak. Benim asıl merak ettiğim çocuk kilidi. Yani arabaya her bindiğimde ön konsol üzerindeki butondan kendim mi basarak kilitleyeceğim kapıları? Ben aracı çalıştırdığımda otomatik olarak kilitlenmesi gerekmiyor mu? ne işe yaradığını ben de çok merak ediyorum. fiestada otomatik kilitleme yok güvenlik açısından. zaten otomatikte kilitlese, siz de kilitleseniz içerdeki açma kolundan açınca açılır kapı. çocuk kilidinin arka yolcu kapılarından hangisini istiyorsanız kapı içindeki kilitleme yerini anahtar, kontrol kalemi vb gibi gereçlerle çevirdiğinizde aktif olur ve içeriden açılmaz, pasif duruma getirmek için işlemi tam ters yönde tekrarlamanız gerekir. Yorum bağlantısı
Halil Gürses 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 Peki bu özellik ne işe yarıyor? Yani hangi amaca hizmet ediyor? Anlayabilmiş değilim tam olarak. Benim asıl merak ettiğim çocuk kilidi. Yani arabaya her bindiğimde ön konsol üzerindeki butondan kendim mi basarak kilitleyeceğim kapıları? Ben aracı çalıştırdığımda otomatik olarak kilitlenmesi gerekmiyor mu? Ahmet abi'nin dediği gibi sıkışık trafikte kapınızı kimse açamaz (hırsızlar) onun için bir tedbir.Eğer 4 kapıyı da açtığınızda zaten konsolun üstündeki butondan kilitliceksiniz çocuklar için ne yazik ki otomatik kilitleme özelliği de yok diye biliyorum. ne işe yaradığını ben de çok merak ediyorum. fiestada otomatik kilitleme yok güvenlik açısından. zaten otomatikte kilitlese, siz de kilitleseniz içerdeki açma kolundan açınca açılır kapı. çocuk kilidinin arka yolcu kapılarından hangisini istiyorsanız kapı içindeki kilitleme yerini anahtar, kontrol kalemi vb gibi gereçlerle çevirdiğinizde aktif olur ve içeriden açılmaz, pasif duruma getirmek için işlemi tam ters yönde tekrarlamanız gerekir. Yusuf abi kapıları konsoldan kilitlediğinizde arka kapılar açılmıyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Şendur 8 Nisan 2011 Paylaş 8 Nisan 2011 Selektör yapınca olması lazım yeni fiestalarda.. tesekkurler, bende de oluyormus... cok iyi bir ozellik Yorum bağlantısı
Recommended Posts