Osman Aykol 8 Nisan 2011 Yazar Paylaş 8 Nisan 2011 (düzenlendi) Gizli test menüyü çoğumuz biliyoruzdur herhalde?? 8 Nisan 2011 tarihinde Osman Aykol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 11 Nisan 2011 Paylaş 11 Nisan 2011 Yusuf abi kapıları konsoldan kilitlediğinizde arka kapılar açılmıyor diye biliyorum. Halil kardeşim; şöyle demek istemiştim, kapıları içerden kilitlersen eve t dışarıdan açılmaz ancak içeriden açılabilir, çocuk kilidini aktif hale getirirsen dışarıdan açılır içeriden açılmaz, hareket halinde göğüsteki tuşa basarak kilitlersen çocuk kilidi yaptığın kapı o zaman hem içeriden hem dışarıdan açılmaz. Yorum bağlantısı
Halil Gürses 11 Nisan 2011 Paylaş 11 Nisan 2011 Halil kardeşim; şöyle demek istemiştim, kapıları içerden kilitlersen eve t dışarıdan açılmaz ancak içeriden açılabilir, çocuk kilidini aktif hale getirirsen dışarıdan açılır içeriden açılmaz, hareket halinde göğüsteki tuşa basarak kilitlersen çocuk kilidi yaptığın kapı o zaman hem içeriden hem dışarıdan açılmaz. Yusuf abi bende denedim dün dediğin gibi kapıları içerden kilitlediğin zaman dışardan açılmıyor içerden açılıyor o kötü aslında o zaman çoçuk kilidini çoçuk koltuğu olan tarafın kapıyı kilitlican ki açılmasın artık öyle yapıcaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts