İçeriğe Yönlendir

Yeni Ford Mondeo Mk4 2011

Bora Ozdis

Recommended Posts

Hüseyin Matur

normalde 4 sensör bir kamera sağ ve soldakiler sensör ortada da iki tane daha sönsör var difüzörün orada

Sensörler yerinden sökülüp fıf fıs ile gri'ye boyansa güzel olur. Bizim araçta da aynı şekildeydi, kendi boyası ile uğraşmadım, kartonu delip sensörleri tek deliklere geçirdim. Unıversal gri boya ile üstten boyadım güzel oldu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Sensörler yerinden sökülüp fıf fıs ile gri'ye boyansa güzel olur. Bizim araçta da aynı şekildeydi, kendi boyası ile uğraşmadım, kartonu delip sensörleri tek deliklere geçirdim. Unıversal gri boya ile üstten boyadım güzel oldu.

oda ilerleyen zamanlarda olacak.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Bora Ozdis

201302261229101.jpg

iki jant arasında gittim geldim en sonunda buna karar verdim haftaya da 3lük yay takıalcak

20130227151320.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cagatay Celik

Jantlar çok yakışmış, yaylar da takılınca daha güzel olcağı kesin.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Süper, hayırlı olsun, ben böyle arabalara kısaca Cillop gibi araba derim :biggrin:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

20130301171414.jpg

Yaylarda takıldı 3.5luk sıra düfizörün boyanmasında oda haftaya biter başkada bişeyi kalamadı :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge
(düzenlendi)

Yaylarda takıldı 3.5luk sıra düfizörün boyanmasında oda haftaya biter başkada bişeyi kalamadı :D

jantlar guzel olmus hocam hayirli olsun!bende yazi bekliyorum benimkileri takmak icin:)))Bana bi yay birde cift egzoz lazim:)))

20130226094319.jpg

20130228170224.jpg

tarihinde Tolgay Bilge tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

herkese teşekkür ederim devamı gelecek :D

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

bu gün motor kapağı ve önündeki plastikleri piyanoblack boyandı :D sıra hava filitresinin kapağı ve akü kapağı kladı

201303051246405bestshot.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Maşallah aracınız çok güzel olmuş... :nazar:

Yaptığınız harcamalarıda yazabilirseniz bizim içinde yol haritası olur... :)

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

motor kapağın ve önündeki kapağın boyanması 200.00 tl cumartesi bıraktım bu gün aldım astarlı ve üzerindeki pütürlükler gidene kadar boya atıldı yanı 2 kat boya atıldı

perşembe günüde difüzörün boyası bitecek onunda fiyatı da boyalı 500.00 tl janlatlar lastiklerle birlikte 2250.00 tl yan marşpiyeler 400.00 tl boyalı yazılım atırma 600.00 tl gaz tepkime 550.00 tl aklıma gelenler bu kadar şimdilik :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis
(düzenlendi)

aynen öyle :D

tarihinde Bora Ozdis tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

bu gün plakalar app mühürlü oldu Üzerlerine vernik atıldı ve özel logolu piyanoblack renginde plakalık takıldı :D

20130307152604.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı olsun, neden vernik atıldı hologramları olumsuz etkilemez mi? plakan okunmuyor demesinler diye soruyorum yoksa güzel görünüyor. içerisinde yok mu birşeyler :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı olsun. Kazasız belasız tekrardan. Maliyetler nedir?

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Hayırlı olsun, neden vernik atıldı hologramları olumsuz etkilemez mi? plakan okunmuyor demesinler diye soruyorum yoksa güzel görünüyor. içerisinde yok mu birşeyler :)

baktığım kadarıyla bir bozulma olmadı. İçersin de şimdilik bir şey yok ama 2 mid takımı bir 38cm lik bas kicker yada JBL düşünüyorum o kadar

Hayırlı olsun. Kazasız belasız tekrardan. Maliyetler nedir?

app plaka 150.00tl vernikli hali palakalık 100.00tl

Hayırlı olsun ,güle güle kullanın. :nazar:

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...