İçeriğe Yönlendir

Yeni Ford Mondeo Mk4 2011

Bora Ozdis

Recommended Posts

Kerim Bilge

Maaşallah aracınıza. Ben box yerine yazılım öneririm. Ecufast veya paşaoğlu gibi şirketler bu işi hakkıyla yapanlardan birisi.

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

araçta yazılım ve gaz tepkime var araç 230km den snra gitmiyor yokuş yukarı aşağa fark etmiyor :D eski aracım da kesici yoktu rahat rahat 240km geçiyordu

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

benim aracta 220 yi gecmiyor anlamadim kesici iptali lazim herhalde

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

benim aracta 220 yi gecmiyor anlamadim kesici iptali lazim herhalde

bu hafta içi bu kesici işini hal edicem :D

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge
(düzenlendi)

bu hafta içi bu kesici işini hal edicem :D

hallette anada soyle nasilsa ayni arabadan var ikimizdede :Dben cip aldim simdi almanyadan geliyo bakalim 177 beygir olacak mi:D

ha bide sis farlarini degistir yavrum ya bak indirim var burda cifti 60 euro orjinal aldim ben istiyosan göndereyim sanada :D

tarihinde Tolgay Bilge tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

çok isterdim fakat tamponlara da sis yerlerini benim makyajlı kasada değiştirmişler yukarıya gündüz yanan far konulunca haliyle olmuyor yoksa çok isterim yanlardaki iç plastiklere de gündüz yanan led koy sinyalle beraber o zaman yemede yanında  yat :D

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

bu gün yurt dışından sipariş verdiğim led park lambalar geldi 

Bu yenisi

8box.jpg

Buda eskisi

0im0.jpg

buda ikisini taktığım ilk fotoları :D

iz4l.jpg

4zpu.jpg

mwyh.jpg

t06p.jpg

cz7g.jpg

cfp7.jpg

Sanki Kısalar sönük kaldı :D

yxxo.jpg

oot8.jpg

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Abi çok güzel olmuş gerçekten. Arabanın heryerinde emeğin çok belli ki. :) Ancak bence o far kaşları olmamış ya. Yanlış anlama sadece renk ve zevk meselesi. Sen de beğeniyorsun ki takıyorsun far kaşlarını... :)

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

guzel calisma ellerine saglik kardesim :nazar:

teşekkürler

Abi çok güzel olmuş gerçekten. Arabanın heryerinde emeğin çok belli ki. :) Ancak bence o far kaşları olmamış ya. Yanlış anlama sadece renk ve zevk meselesi. Sen de beğeniyorsun ki takıyorsun far kaşlarını... :)

teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Bora Ozdis

bu tarabya sonax ta aracımı yıkattım ardından araç renginde cila yaptırdım araç kendisine geldi :D

KllQXJ.jpgxVdQOZ.jpgKnnb6V.jpgwv9a2z.jpgw15pWj.jpgwLrvzo.jpgKrr0km.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Satılık galiba, hayırlısı olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tr-de-tek-mondeo-2%2C0tdci-trend-ilk-sahibinden-156677756/detay

Yeğenime bakıyorduk beyazda ısrar etti 2011 Titanium aldık 95k km 59K TL. Sonradan yapılanların kıymetini anlayanı bulmak zor. Kolay gelsin.

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Burak KOÇAK

Bu kadar emek ver uğraş çok güzel olmuş eline sağlık fakat satarken o kadar emeğe karşılık trend yazması cidden kötü hissettirir adama :(  istediğin fiyata satarsın inşallah  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korkmaz Efe

eğer arabayı satmayı dusunursenız bi fiyat almak isterim arabanız gerçekten çok güzel emeginize saglık

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Valla arabaya denecek birşey yok çok güzel maşallah :nazar:

Benim bir sorum olacak , bu süet direksiyon'dan sipariş versek ne kadar sürede gelir ?

http://www.aliexpress.com/item/Ford-Mondeo-Mk4-2007-2012-Ford-S-Max-2008-SMAX-Steering-Wheel-Cover-Car-Special-Hand/1765992792.html

Linkteki satıcıdan mı aldınız sizde ?

bu sadece deri olan süetli değil 1 ay içinde elinizde olur

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Bora mükemmel bir araç yapmışsın benim de hayalim   focustan sonraki isteğim mondeo tdci titanium. :) Eline emeğine cebine zevkine sağlık çok zevkle okudum bir solukta. :bravo::good1::nazar: Arabanı satıyorsun gördüğüm kadarıyla umarım çok  daha iyileri nasip olur.

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...