İçeriğe Yönlendir

Yeni Ford Mondeo Mk4 2011

Bora Ozdis

Recommended Posts

Mustafa Özcan

Hayırlı olsun.Kazasız belasız ve cezasız keyifli sürüşler.Maşallah demeyi de unutmayalım:)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Bora Ozdis

uzun zaman dır düşündün taşındım bir sonuca vardım arka taraftaki stopların transparan kırmızıyı çıkartım böyle sanki daha spor gibi durdu yakında resimleri ekleyeceğim ileriye dönük çalışmalarım ilk önce turbo timer sonra da yazılım yada box ikisinden biri daha karar veremdim bide son olarakta sprint booster gas tepkime sini hızlandırmak için :D

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

iyi günler yaza doğru jant alıcam da kafamda iki tane değişik jant modelleri var karar veremedim sizden yorumlarınızı bekliyorum ikisi de 18" olucak sizce hangisi?

15220873pk5.jpg

2011buickregalgs8copy.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

ST jantın cıvığı çıktı gari. Hem çıkmamış olsa bile 2. jant daha güzel.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Sami Demirpaz

Cok garipsedim, eski mondeo'nuzuda gorunce taslar yerine oturdu zevkinizle ilgili.

5 6 bin tl fazla verilip Titanium alinabilir uzerine Sadece 18'' jant, 5lik yay ve filmcam ile cok daha fazla dikkat cekebilirdi..

Tek begendigim marspiyel.. Iyi gunlerde kullanin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Özcan

Çok güzel olmuş.Çok yakışmış güle güle kullanın.... :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

:nazar: :nazar:

teşekkürler

Çok güzel olmuş.Çok yakışmış güle güle kullanın.... :nazar: :nazar: :nazar:

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Forumda bundan başka MK4 yok yapılı, yan eteklerde fiesta sport vari birşey nasıl olurdu acaba demeden geçemedim. ben beğendim, güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis
(düzenlendi)

Güle Güle Kullanın Maşallah :nazar:

Teşekkürler

Maşallah :nazar: :nazar:

Teşekkürler

Forumda bundan başka MK4 yok yapılı, yan eteklerde fiesta sport vari birşey nasıl olurdu acaba demeden geçemedim. ben beğendim, güle güle kullanın.

Teşekkürler

maşallah :nazar:

Teşekkürler

bun gün araca yazılım yapıldı ama kaç hp kaç Nm tork olduğunu bilmiyorum ölçtürmeye fırsatım olmadı. Dediklerine göre 175-180 hp arası 380- 390 Nm tork arası olmuş orijinal 140Hp 320Nm Tork

tarihinde Bora Ozdis tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Bora Ozdis

Bu gün mercekli farlar takıldı artı içi piano black renge boyandı.Aracın arka taraftaki spoyler söküldü yenisi gelecek orijinal oda bu hafta cuma günü takılması planlanıyor.

20120926175656.jpg20120926175704.jpg20120926175724.jpg20120926175729.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...