İçeriğe Yönlendir

Yeni Ford Mondeo Mk4 2011

Bora Ozdis

Recommended Posts

İbrahim Can

Mondi gercekten cok guzel olmus emegine saglik masallah..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Çok güzel olmuş. :nazar: yeni mondeoyu her gördüğümde sanki arkası daha iyi bir tasarıma, yani daha yuvarlak bir tasarıma sahip olabilirdi diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

aynı fikirdeyim..öndeki karizma arkada sönük.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

bu jantın yakıştığı bir araba görebildim.

Bora Herşeyi çok güzel maşallah, bir tek jantları beğenedim. Beğendiklerim malum...

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/186847-mondi/?p=1894528

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-evog-orjinal-jant-takimi-18-inc-sifir-aractan-sokme-131288086/detay/

Ama senin araca bunlar yakışır 245/40/19'la;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-evog-orjinal-jant-lastik-takimi-19-inc-130663764/detay/

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

bu jantın yakıştığı bir araba görebildim.

bir gün sizin iş yerin oraya gelirim çağlar abi yurt dışından güzel şeyler sipariş verdim bir sıkıntı olmazsa 1 ay sonra burada :D

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis
(düzenlendi)

z9sp.jpg5azq.jpgvov0.jpg

Bu gün ford logolarının arka kısımlarını kırmızı yaptım ford logosunu da fosforlu beyaz yaptım en son olarak da şeffaf folyo kaplandım

Gece de böyle görünüyor

hvkj.jpg

tarihinde Bora Ozdis tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Bora Ozdis
(düzenlendi)

Bu gün aracımı Meguiar'sa yıkattım

j0jv.jpg

6ao7.jpg

i5kp.jpg

tarihinde Bora Ozdis tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Oğuzhan Sonata

Araç bana hondayı çağrıştırdı. Maşallah, kazasız, belasız, cezasız...

Yorum bağlantısı
Deniz Turan

kaşları nasıl yaptırdınız

folyo mu yoksa fiber mi?

super durmus

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Maşallah Kazasız belasız cezasız sürüşler.

teşekkürler

Araç bana hondayı çağrıştırdı. Maşallah, kazasız, belasız, cezasız...

teşekkürler

kaşları nasıl yaptırdınız

folyo mu yoksa fiber mi?

super durmus

Kaşlar fiber dir isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz

yarın aracı yıkacağım direksiyon simidini süt ver ithal deriden güzel bir kombine yaptırdım yarın fotoğraf  çepik koyarım

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Far kaşlari hariç ateş ediyor maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Yurt dışından aldığım direksiyon simidin fotoğrafını çektim ek olarak ta 4D desenli carbon kaplamaları resimlerini çektim gene yurt dışından aldığım geri vites lambasını değiştirdim 

qykb.jpgnpqt.jpgiydl.jpg4jpo.jpgsou8.jpg0z09.jpg

8qhf.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

araç evrim geçirmiş  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

masallah hocam guzel duruyor :nazar:  :nazar:  arka lambalari hangi folyoyla kapladin acaba?birde direksiyon simidiyle folyonun kodlarini ozelden atabilirsen sevinirim...

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Maşallah , ilk resimlerdeki değişiklikler ile alakası kalmamış . Gerçekten çok güzel olmuş , direksiyon dikkatimi çekti . Ne kadara geldi acaba , son olarak ortalarda bir yerde tarabya sonax'ta resimler çekilmiş . O tarafta'mı oturuyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

araç evrim geçirmiş  :nazar:  :nazar:  :nazar:

teşekkürler 

masallah hocam guzel duruyor :nazar:  :nazar:  arka lambalari hangi folyoyla kapladin acaba?birde direksiyon simidiyle folyonun kodlarini ozelden atabilirsen sevinirim...

özelden yolladım

Maşallah , ilk resimlerdeki değişiklikler ile alakası kalmamış . Gerçekten çok güzel olmuş , direksiyon dikkatimi çekti . Ne kadara geldi acaba , son olarak ortalarda bir yerde tarabya sonax'ta resimler çekilmiş . O tarafta'mı oturuyorsunuz ?

evet tarabya da oturuyorum eskiden sonaxta yıkatıyorum sahipleri değişince meguiars yıkatmaya başladım çünkü ikisi de aynı fiyata yıkıyorlar. Aracın meguiars ta yakanması başka oluyor tavsiye ederim bayağı fark var

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bora Ozdis

perşembe günü bursaya gittim aracın deposunu fulledim çeyrek depo vardı aracımda 260tl yani 56lt aldı bursaya giderken sürekli 120km 130km gittim 5,8lt yaktı6eng.jpg

dönüşte iste 100km 120km yaptım bu seferde 5,7lt yaktı

iyue.jpg

sizce iyimi bu değerler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

normal bursa yolu için de neden sakin sakin gittin geldin :D

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

normal bursa yolu için de neden sakin sakin gittin geldin :D

arada hızlandım abi merak etme arabanın hakkını verdim otobanda ;) ama acilen şu hız sınırını iptal ettirmem gerek :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...