Murat Yıldırım 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Arkadaşlar malumunuz üzere aracımda çizikler nedeniyle motor kaputunu boyatmaya karar verdim.(renk siyah metalik).dün atılganlar yetkili ford servisine götürüp ustaya gösterdim.renk uyuşurmu diye sordum.renkte problem olmaz uyuşur dedi.200 tl de fiyat verdi.2 gün araba kalır dedi.arabada herhangi bir kaza boya felan yok.kaputu boyatırsam arabanın değerinde düşüş olurmu?dezavantajı ne olur? yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar... Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 (düzenlendi) Altınızdaki araba Focus , ekmek arası bile değerinde satılır , merak etmeyin. Kaputunda taş izi olmayan araba mı var ? Varsa da boyalıdır işte. Yanlız boyattıktan sonra bir de film çektirin kaputa , koyu renkte belli olmaz zaten. 5 Nisan 2011 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Yıldırım 5 Nisan 2011 Yazar Paylaş 5 Nisan 2011 Altınızdaki araba Focus , ekmek arası bile değerinde satılır , merak etmeyin. Kaputunda taş izi olmayan araba mı var ? Varsa da boyalıdır işte. Yanlız boyattıktan sonra bir de film çektirin kaputa , koyu renkte belli olmaz zaten. Sanırım film şeffaf olacak ve kaputun önden yarısına uygulanacak yani komple kaplanmayacak değilmi? Yorum bağlantısı
Emre Olgum 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 sakın fotoğraf falan çekmeyin artık millet o kadar uyanık olmuş ki aynı renk başka aracın fotolarını çekip kendi aracının ki diye yutturuyorlar benim tavsiyem aracınızın plakası da görünecek şekilde ve boyattığınız yerin önceki halini de gösterecek bir video çekin böyle daha iyi olur yada artık üst tabakanın yeni trendi olan noter tastikli bir kağıt almak yetkili servis onaylı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 200TL çok? Büyük parça liste fiyatı 150+kdv desek 177 TL eder, kaldı ki 3 ay sonra ödemesi alınan kaskolara %25-35 indirim yapıyorlar, peşin ödeyen müşteriye bu yapılmaz, yazıktır. Hasar yok, astar derdi yok, boyalı kaput yeniden boyanacak, basit bir işlem. Bu rakama, ancak komple cila da yaparlarsa hak ederler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Bencede kesin boyatın, araba işi zevk işi birazda, değeri düşmez ama düşersede düşşün, denildiği gibi plaka gözükecek şekilde resimleyin, servsten belge alın, sataknde inanmayana yallah dersiniz, en kötüsü gider servise takasa verirsiniz, milletle uğraşmadan peşinen işi halledersiniz, bende taş izleri var ama daha rahatsız edici düzyde değil, gözüme battığı an boyatacağımdan %100 eminim, varsın satılmasın, bana boyalı bu yaramaz diyen alıcıya vereceğime, takasa veririm, yada parçalasın arabayı sürmeyi öğrensin diye hanıma verir yeni araba alırım yinede o gıcık alıcılara bu arabayı satmam. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 İyi gene sizin sadece kaput benim tavanda bile var. Boyatırsam üstüne para versem de almazkar. Bırak kalsın yaa. Yada varsa yengenin siyah ojesiyle üzerinden geç Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Aga şu focus sport tdci yazıor arac modelinde mondeonun yakış metresi duruyor Korktum bir an 11.5 litre yakan dizel focusmu ürettiler diye. lamba yansın değerleri güncelliyeceğim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Benim aracımdada motor kaputunda taş izleri baya var 3m karbon fiber aldım siyah renk bi türlü kaplatmak nasip olmadı boya yerine kaplatmayi düşünün bence satınca motor kaputu boyanmış araba problem yaratıyor ve deger kaybediyor. önden kazalı zannediliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 kaputu filimle kaplatıp uzun süre sonra çıkardığımızda kaplatılan yerle diğer bölümler arasında renk farkı olurmu acaba. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Boyat gitsin, satarken açıklamak kolay, denildiği gibi resim ve belge haricinde kaputu kaldırıp alttan baktıklarında ne olduğu kabbak gibi ortaya çıkar, buna rağmen kazalı derlerse başk kapıya, yallah dersiniz olur biter. Ayrıca fiyat düşmez hatta artar bile, hazır cillop gibi boyalı araba, ama nerde bizde bunu anlayacak insan, dingiltrede olsa daha bile değerli sayarlar üstelik. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 5 Nisan 2011 Paylaş 5 Nisan 2011 Burada yazılanlar arşivleniyor. Konu linkini gösterirsiniz alıcıya. Yorum bağlantısı
Serkan Armahan 6 Nisan 2011 Paylaş 6 Nisan 2011 içinizden geliyorsa, şuanki görüntüden rahatsızsanız boyatın. önemli olan sizin ne hissettiginiz. eger boyatırsanız da yok noterden kağıt, yok forumdan link gibi abartı şeylere gerek yok bence. sizi tatmin edecek kadar bir-iki plakalı fotograf çekin, inanmayan da zaten almasın arabanızı. Yorum bağlantısı
Yener Yılmaz 10 Nisan 2011 Paylaş 10 Nisan 2011 bence boyatıp boyatmama konu olmamalı dünyada hiç kimse metalik rengi tutturamaz mecburen sağ sol çamurluğa vernik girecektir dolayısıyla satarken alıcılar fiyat kırmak için bu kısımlarıda boyalı diyor bundan sonra opak renk düşünmelisiniz çevrenize bir bakın artık çok lüks arabalar bile beyazın tonlarını kullanıyor ve kullanıcılarda bunu tercih ediyor çünkü beyaz bmw mesedes audi vw tabiki ford mükemmel gözüküyor Yorum bağlantısı
Osman Kurt 10 Nisan 2011 Paylaş 10 Nisan 2011 bence boyatıp boyatmama konu olmamalı dünyada hiç kimse metalik rengi tutturamaz mecburen sağ sol çamurluğa vernik girecektir dolayısıyla satarken alıcılar fiyat kırmak için bu kısımlarıda boyalı diyor bundan sonra opak renk düşünmelisiniz çevrenize bir bakın artık çok lüks arabalar bile beyazın tonlarını kullanıyor ve kullanıcılarda bunu tercih ediyor çünkü beyaz bmw mesedes audi vw tabiki ford mükemmel gözüküyor +1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 (düzenlendi) Şimdi, arabam metalik boyalı ve kaputundaki taş izleri çok sinir etmeye başladı diyelim, ne yapacağız? 1- aman satarken ne derler diyip rezil vaziyette binmeye devam ederiz 2- renk tutmaz korkusuyla boyatmaz rezil şekilde binmeye devam ederiz 3- arabayı satıp beyaz renk alırız rahat ederiz 4- yada milletin ne dediğini umursamaz, sırf keyfimiz için boyatıp tertemiz bineriz ben 4 ü seçerdim, satarken fiyat kıracaklarada hadi ordan derdim, bu arabalar daha çok zevk keyif ve ihtiyaçtan alınır, yani genel olarak lüks kullanımdır diyebiliriz, o yüzdende değeri düşer, renk tutmaz laflarını unutun, sadece kendi zevkinizi düşüneceksiniz, arabanızı boyatın gitsin, araba alındığı an yani baştan zarardır, satarkende zarardır, o yüzden rahat olun, satarken çok sinir ederlerse takasa bayiye verin gitsin. Kısaca boyatın mutlu olun, gerisini düşünmeyin. 12 Nisan 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Altındağ 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 bende taş izlerinden dolayı kaputu boyatmak icin (fıesta 2005) bugun servıse goturdum. umarım satarken sorun yaşamam.sonucta kaza hasar yok. fotograflarınıda cektım. renk farklılıgı aklıma takılmıyor değil. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Temmuz 2012 Paylaş 18 Temmuz 2012 Orjinal olsun takıntısı adamı deli eder, biz millet olarak güneşten boyası yanımış araba ile gezeriz boyatmayız, çünkü komple boyanmış demesinler diye, iyiki evlilikte böyle bir takıntımız yok. 1 Yorum bağlantısı
Emre Altındağ 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 aracın kaput boyandı tas ızlerıden dolayı. pasta cila yaptılar tertemiz oldu bugun aldım. renk farkı olusmadı memnun olarak aracımı aldım. gercekten boyatma asamasında dusundum ama sımdı ıyıkı boyatmısım dıyorum. Satma ıslemı olursa ilerde, fotolarını cektım bı usta dokununca darbesiz hasarsız oldugunu anlar dıye dusunuyorum..) 1 Yorum bağlantısı
Murat Çeviren 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Ne yaparsanız yapın aracı alacak kişi fiyatı düşürmek için bahane arar. Siz de araba bu fiyat bu ister al ister alma dersiniz. Sonuçta değerinde para verecek birini bulursunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts