İçeriğe Yönlendir

Lastiğim Hangi Yıl Üretilmiş?

Eray Özkan

Recommended Posts

Eray Özkan

bugun 4 adet brıdgestone marka lastik aldım. lastıgın üzerindeki markalamalarda 3800 yazıyor. bu lastik hangi tarihte üretilmiştir. 2010 yılı 38.hafta diye düşünüyorum acaba doğrumudur?2000 yılı degıldır herhalde dımı?teşekkürler

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Muhtemelen yanlış yere baktınız sizin dediğiniz gibi olsa 3810 yazması gerekirdi

Yorum bağlantısı
Eray Özkan

bridgestone b381t modeli,tekrar bakıp geliyim havada karardı ama

Yorum bağlantısı
Eray Özkan

birde HBB0110 yazan kısım var,burası olabilir mi acaba?

Yorum bağlantısı
Eray Özkan
B391'dir ozaman eğer o ise,o lastik eskiden bazı araçların orjinal ekipman lastiğiydi,o lastiği nasıl buldunuz anlamadım ;) Şu anki standart lastikler B330 Evo ve B250'dir

aslında 175/65/14 lassa impetus revo almaya gittim ama sessiz olması nedeniyle bu lastiği önerdiler. internetteki araştırmalarımdada bu lastiğe hiç rastlamamıştım. içimede hiç sinmedi eve gelene kadar 25 km yol geldım ama kulaklarım ugultu ile doldu. yarın geri iade etmeyi düşünüyorum ama alırlarmı bilmiyorum ya da ne yapmam gerekiyor değiştirmek için acaba?

Yorum bağlantısı
Eray Özkan
175/65/14 ise B381'dir,öncede söylediğim gibi o lastik orjinal ekipman lastiğidir ve çok çok nadir,lastikçiler o lastiği getirttirirler,size denk gelmesine üzüldüm açıkcası,lastikçide o lastiği kolay kolay almaz onuda söyleyeyim.

iyi lastik değil mi yani?

Yorum bağlantısı
Eray Özkan
birde HBB0110 yazan kısım var,burası olabilir mi acaba?

bu kısım üretim tarihi ile ilgili olabilir mi acaba? 2010 yılı 1.haftası.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...