Gökhan Bilge Aldırmaz 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Özellikle sabahları araç rölantideyken güçlü bir vuruntu ses var..Debriyaja basınca geçiyor yada çok azalıyor...Motor sıcakkende pek duymuyorum..debriyaj bilyasından kaynaklanıyor olabilir dedi usta..motor sıcak olduğu için seste yoktu usta dinlediğinde..Önemli bişey midir ses başka şeyden kaynaklanıyor olabilir mi? (Not:usta motor kulaklarının sağlam olduğunu söyledi) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 priz direk gibi geliyor bana. araç hareket halinde 0km den hızdan hızlanmaya başlyınca vites boşta ikende aynı durum oluyor mu ? Yorum bağlantısı
Gökhan Bilge Aldırmaz 12 Nisan 2011 Yazar Paylaş 12 Nisan 2011 priz direk gibi geliyor bana. araç hareket halinde 0km den hızdan hızlanmaya başlyınca vites boşta ikende aynı durum oluyor mu ? evet ses hareket halinde araç boştaykende var ama özellikle ses rölantide duruyorken belli ediyor ve bir süre sonra ses kayboluyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Dururken debriyaja basınca ses kesiliyorsa debriyaj bilyası. Yorum bağlantısı
Gökhan Bilge Aldırmaz 12 Nisan 2011 Yazar Paylaş 12 Nisan 2011 Dururken debriyaja basınca ses kesiliyorsa debriyaj bilyası. abi ses sabahları çok soğuk havada kendini belli ediyor ve tak tak tak baya vuruyor..lpg enjektör sesini bastıran bir ses yani..debriyaja basınca kesiliyor..ama her sabahta olmuyor..prizdirek sesiyle ilgili yazıları okudum ama orada bahsedilen ses benim bahsettiğim sese benzemiyor..bu sesin devamı sıkıntı yaratır mı?çünkü debriyaj baskı balatamda hiçbir sıkıntım yok.. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Özellikle sabahları araç rölantideyken güçlü bir vuruntu ses var..Debriyaja basınca geçiyor yada çok azalıyor...Motor sıcakkende pek duymuyorum..debriyaj bilyasından kaynaklanıyor olabilir dedi usta..motor sıcak olduğu için seste yoktu usta dinlediğinde..Önemli bişey midir ses başka şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?(Not:usta motor kulaklarının sağlam olduğunu söyledi) Gökhan bey aracınızın grank gezintisini konturol ettirin,bu modelin kronik hastalığıdır grank gezintisi. Bence Ses bununla alakalı Yorum bağlantısı
Gökhan Bilge Aldırmaz 12 Nisan 2011 Yazar Paylaş 12 Nisan 2011 Gökhan bey aracınızın grank gezintisini konturol ettirin,bu modelin kronik hastalığıdır grank gezintisi. BenceSes bununla alakalı Sabri bey krank gezintisinde araçta stop etme tekleme vs gibi bir sorun olması gerekmez mi?Öyle bir problem yok..en azından şimdilik.. Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Debriyaj bilyası olsa tak tak vurma yapmaz uğultu yapar, debriyaja basınca ve ya motor ısındıktan sonra da ses keser diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Sabri bey krank gezintisinde araçta stop etme tekleme vs gibi bir sorun olması gerekmez mi?Öyle bir problem yok..en azından şimdilik.. Grank normalden fazla gezerse dediğiniz sesi yapar, bir müddet sonra grank okuyucusunun okuduğu yüzü bozar Ve araç stop eder kalır Sabri bey krank gezintisinde araçta stop etme tekleme vs gibi bir sorun olması gerekmez mi?Öyle bir problem yok..en azından şimdilik.. Yorum bağlantısı
Melih Yurt 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Aynı sorun benim aracımdada mevcut.Bazen dizel motor çalışıyormuş gibi artıyor ses. Araç rolantide iken debriyaj basılı halde vitesleri hafif hareketlerde değiştirdiğimde ses azalıyor yada değişiyor bazen. Baskı balata ve bilya değişimi yaptım fakat sese çözüm olmadı. Bunun yanında araç rolantide iken debriyaja basıp bıraktığımda ışıklarda ve rolantide az az dalgalanmalarda oluyor. Şu an aracımı satmada 1. sorun olarak göz önünde duruyor:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts