İçeriğe Yönlendir

Lincoln Aviator

Mustafa Mermertas

Recommended Posts

Mustafa Mermertas

Her ne kadar benim olmasada ;aracin sahibi samimi bir dostum ve araci almasindaki rolümün büyük olduguna inanaraktan actim konuyu..ve bikac resim :D

kendisi bu aleti almadan önce Peugeot 307 HDI kullanirdi ve olmadik masraflar cikarmisti.yine bi aksam ziyaret esnasinda konu arabalardan acildiginda,kendisine amerikan otomobillerinden örnekler sunuyordum ki;Lincoln Aviator da takili kaldi.Elimden geldigince arac hakkinda bildiklerimi siraladim..Ikna olmus gibiydi...gel zaman git zaman ;dostum piyasayi arastirip duruyordu taa ki bundan 4 hafta öncesine kadar .Baskent Berlin de satici 14500? ya ilan vermis ,yapilan uzuuun görüsmeler ve pazarliklar sonucunda 11 bine aldik ve Wuppertal (yasadigimiz sehir)a getirdik..Alet LPG li (Prins VSI)4.6L V8 32 Valve 305 PS..Bizim emektar Explorerlarla ayni Familyadan ancak cok daha yeni teknik ve delüx donanima sahip..

Bu arada dostum Trabzonlu :D

6887152kub.jpg

6887156ikt.jpg

6887160gya.jpg

6887163urm.jpg

6887170ngi.jpg

6887171kpg.jpg

6887172mzh.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

Ne diyeyim Fatih kardes ;Allah herkesin gönlüne göre versin :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

:D

Çok güzel gözüküyor.. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ford Expedition nın, Ghia sıdır. Kapıdaki soketler, kablo demeti sıkça dert çıkartır. Bunların da büyüğü Excursion dur, Fiat 50 NC kamyondan büyük cip :flowers:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Güle güle kullansınlar.

22" ister bu. :D 20 ler ufak kalmış. :D

buna 26" keser ancak :D

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Bunlar harika makineler ama çok fazla yakar bunlar. :D Ayrıca daha önce forumlarda gözüme ilişmişti; hantal olduğunu okumuştum bir kaç sefer ne derece doğru bilemiyorum tabi. Her neyse; Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın. :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...