Zafer Ayvacı 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Eski Türkiye Ralli Şampiyonu Volkan Işık bir hayalini hayata geçirdi. Dünya parkurlarında da ülkemizi yıllardır başarıyla temsil eden Işık, bir yarış otomobili tasarladı. Tanıtımı Santral İstanbul'da yapılan otomobil sempatik görünümüyle büyük ilgi gördü. Volkan Işık bu projeyle, düşük maliyetli otomobillerle motor sporlarının tüm Türkiye yayılmasını hedeflediklerini ve ilk etapta yılda 60 , daha sonra yılda 150 adet üretim yapmayı planladıklarını söyledi. Üretimin artmasıyla bir aracın fiyatının 10 bin Euro'ya kadar düşmesi bekleniyor. 1300 CC ve 115 beygirlik Yamaha motosiklet motoru kullanılan tek koltuklu yarış otomobili Volkicar ile bu yıl özel bir şampiyona düzenlenecek. 24 araçlık şampiyona 6 ilde yapılacak 7 yarıştan oluşacak. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Aydın'daki yarışlarda motor sporları deneyimi olan sürücüler mücedele edecek. Kaynak: NTVSpor.net Daha detaylı haber ve tanıtım için tıklayınız... NTVSpor.net adresindeki ham video görüntülerini izlemek ve Volkan Işık'ın ağzından hikayesini dinlemek için tıklayınız... NTV Haber videosu. Ayrıca 24/04/2011 günü saat 16:15'de NTV'de 0'dan 100'e programında aracın detaylı incelemesi de yayınlanacak. Takip edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 görünümü carting aracının üstü kapalı hali gibi (tanıtım carting pistinde diyemi bana öyle geldi acaba ) paylaşım için teşekkürler,emeğe Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 İyi fikir. Kesin Fiat üretmiştir bunu. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 cok seri bi arac ama cok guzel seri uretime gecerse alırm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Motorsiklert motorlu 600kg şaseli bir götürgeçi plakasız hali ile fiyatı 10.000Euro ise geçmiş olsun , o fiyata full fiesta veriyorlar (plakasız/ötv siz) Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Saffet Üçüncü ve Celal Pir programlarında hangi arabayı tanıtsa öve öve bitiremiyor, adamların ferrari 599'a yaptığı muamele ile vw jetta'ya yaptıkları muamele aynı volkicar da biraz öyle oldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 Bana da, yol+yemek+konaklama ver, maaş bile istemem, her gördüğümü de daha çok överim , hele VW görsem yalar yutarım... Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 Saffet üçüncünün yarı türkçe yarı ingilizce konuşması beni gıcık ediyor. ör: aplikasyon Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 Saffet sizce Elton John özelliği taşıyor mu? (Kıyafet itibarı ile ve Celal Pir'e fiziksel olarak çok abanması nedeni ile) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 Bunlar bir kanalda yenileme programı yapıp ikinci veya üçüncü arabada pes edenler değil mi ? Daha çok grup markalarını ön plana çıkarırlardı... Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 Bunlar bir kanalda yenileme programı yapıp ikinci veya üçüncü arabada pes edenler değil mi ? Daha çok grup markalarını ön plana çıkarırlardı... Hee o şirinler. Çakma Top Gearciler. Özenmişler anca bu kadar olmuş işte. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 2 Ekim 2015 Paylaş 2 Ekim 2015 (düzenlendi) Hoorrtt. Konuyu hortlatayım. Lassa V1 Challenge Aydın yarışı 04 Ekim 2015 Pazar günü saat 16:00'da Aydın kent merkezindeki Malazgirt meydanında yapılacak. Kısmet olursa bende orada olacağım. NTVSPOR saat 16:00'dan itibaren yarışı canlı yayınlayacak. http://m.milliyet.com.tr/Local/Article?ID=993303 2 Ekim 2015 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 2 Ekim 2015 Paylaş 2 Ekim 2015 Güzel ve eğlenceli bir yarış olacak. Gelip izleyecek olan var mı? Yada yarışacak olan Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 2 Ekim 2015 Paylaş 2 Ekim 2015 Bana da, yol+yemek+konaklama ver, maaş bile istemem, her gördüğümü de daha çok överim , hele VW görsem yalar yutarım... Çok iddalı olmuş Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Volkicar bugün Aydın'da. Saat 16:00'dan itibaren Ntvspor canlı olarak yayınlayacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts