Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Arkadaşlar haftasonu yeni bir eve taşındım.Şuanda kablo tv altyapısı yok.Çanak antenler konusunda çok cahilim Herşeye kafa basar ama bu konuyu pek anlamıyorum.Durumu size özet geçeyim...Ben öyle maç-spor yayınlarına falan düşkün birisi değilim.Olsa da olur olmasa da olurlar.Standart kanallar olsun yeterli bizim için...Bu durumda normal çanak anten mi taktırsam daha iyi olur yoksa d-smart falan mı? Çanak anten de sıkıntı yaşar mıyım? 3 gün sonra yok kanal bozuldu yok bu kanal kayboldu gibi durumlar olur mu?Digiturk de falan kanallar daha mı garantili...Yada teknik servis olayında mı öne çıkıyorlar.Bu konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.En azından ön bilgim olsun. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 benim gibi maçlarla filan işiniz yoksa digiturk giriş paketini tavsiye ederim hem uydu alıcısına peşin para vermiyosunuz 2 senede cihaz sizin oluyor..hatta şöyle bi kampanyaları varmış hd yayınlıDigiturk HD uydu alıcısına ayda 14,99 TL?ye sahip olabilirsiniz, üstelik www.digiturk.com.tr?ye özel ilk 6 ay HD servisi hediyesi ile 9,99 TL ödeyeceksiniz. İlk ay LigTV ve tüm keyif paketleri açık! Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 ''Tv izlemek için her ay para vermek bana göre değil... İzlediğim 3-5 ulasal kanal derseniz'' çanak anten + dijital uydu alıcısı yeter de artar bile.. . Spor ve sinema sevenler (tv'de izlemek de ne kadar zevkliyse...) için mantıklı olabilir digitürk, d-smart gibi yayınlar. Yorum bağlantısı
Guest G 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Evde smile adsl kullanıyorum d smart aile paketini 13 lira extra verip aldım.Kurulum ve cihaz parası yok. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Discovery kanal takıntısı yoksa ve olmayacaksa normal bir uydu alıcısı almak yeterli.. Ama alırken dikkat edin kanal geçişleri hızlı olsun .. Ama şuda var ; paketi tarifeyi hatırlamıyorum ama 200 tl verip d smart uydu alıcısı aldım ben, 1 yıl bazı kanallar açık bende .. Öyle birşeyde alıp daha sonrasında sadece uydu alıcısı olarakta kullanılabilinir.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Evde smile adsl kullanıyorum d smart aile paketini 13 lira extra verip aldım.Kurulum ve cihaz parası yok. Smile bende de var...Bir araştırayım avantajı var mı bakayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Ben belgesel için, DSmart aldım.. Smart Paket + HD Paket için aylık 20 lira ödüyordum.. Belgesel istemiyorsan, Normal çanak anten ve iyi bir receiver al.. Geçişleri hızlı olsun.. Belgesel istiyorsan D-Smart al.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Bi cihaz aldım adı lazım değil. Çanağa bağladık. Bir karton sigara parasına tüm yıl TR de yayın yapan platformlar da dahil olmak üzere sorunsuz izliyorum İşte tam bende böyle bir şey istiyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 HD yayın ile işim yok zaten.Onun için önce Tv almam lazım Yasal değil ama Amanınnn Yorum bağlantısı
Engin Deniz 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 D-Smart HD, aylık 29 TL, ye cihaz bedeli ve yaklaşık 10 HD kanal, 5 Belgesel, 6 sinema, ıvır zıvır.. Ben çok memnunum. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Ayhan standart kanalları izlemek için alıyorsan bu linkteki cihazların birini öneririm. Eğer lcd yada plazma televizyonun varsa bunlar en kolay çözümler. Herşeyden önce reciverı, duvarda asılı olan televizyonun neresine koysam diye düşünmezsin. Fiyatı 100-120TL aralığında. Kayıt özelliği var. Menüsü oldukça basit. Kayınpedere 3-4 ay önce aldım, oldukça sorunsuz kullanıyor. Ancak kaybolan kanallardan bahsetmişsin. Platform haricindeki tüm reciverlerda frekansları sen eklemen yada güncelleme yapman lazım. Bu arada ben evde film, belgesel v.s. izlemek istiyorum dersen dsmart yada digitürk öneririm. Ben dsmart kullanıyorum, oldukça da memnunum. Dsmartın giriş paketini alıp 2 yıl kullanırsan, 2 yıl sonunda reciver senin oluyor. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 50TL ye bir uydu cihazı + 35TL yede çanak anten ve LNB + 30 TL de montaj tamamdır iş. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Seul hiremco X3 kullanıyorum çift çanakla birlikte. İnternette devamlı özel hazırlanan güncel kanal listesi mevcut oluyor. Usb ile yüklüyorum hop herşey kapiş Türk malı yurdumun malı... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Salon da D-smart hd kendi odam da Dream box kullanıyorum.Dream box ın server ını almayacaksanız ulusal bütün kanllar var zaten,uydu alıcısı olarak kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Seul hiremco X3 kullanıyorum çift çanakla birlikte. İnternette devamlı özel hazırlanan güncel kanal listesi mevcut oluyor. Usb ile yüklüyorum hop herşey kapiş Türk malı yurdumun malı... Türk malının adı Seul Hiremco mu :) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Atalarımızın adını koymuşlar Tam Türk Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Bu arada 2 aydır tivibu kullanıyorum çok hoş birşey. Kanallarda tv izlerken durdurma, geri alma, tekrar izleme gibi bir sürü özelliği mevcut ayrıca istediğin zaman izleyebildiğin ücretli veya ücretsiz filmler var. Bence hoş bir cihaz artı olarak hd kanalarda var. Birde 8 mbite kadar olan hızınızı da yükseltip 12 mbite kadar çıkarıyorlar. Not: Kotaya veya hıza hiçbir şekilde etkisi yok. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Bu arada 2 aydır tivibu kullanıyorum çok hoş birşey. Kanallarda tv izlerken durdurma, geri alma, tekrar izleme gibi bir sürü özelliği mevcut ayrıca istediğin zaman izleyebildiğin ücretli veya ücretsiz filmler var. Bence hoş bir cihaz artı olarak hd kanalarda var. Birde 8 mbite kadar olan hızınızı da yükseltip 12 mbite kadar çıkarıyorlar. Not: Kotaya veya hıza hiçbir şekilde etkisi yok. Tivibu için ttnet abonesi olmak şart mı? Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Tivibu için ttnet abonesi olmak şart mı? Ayhan bey sizin için şimdi arayıp sordum ttnet abonesi olmak şartmış... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Bende şimdi telefonu nakil etmek için gitmiştim sordum şart dediler Teşekkür ederim siz benden önce davranmışsınız. Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 ben digitürkün giriş paketini kullanıyorum 9,90 TL'lik.2 seneyi geçti ve uydu alıcı benim oldu.normal anten ve uydu alıcı yerine bunu seçmemdeki sebep seyrekte olsa istediğim takdirde ücreti karşılığında maç yayını ve salonlardaki filmleri açtırabilmek.maç yada filme gerek duymam derseniz kablolu yayında işinizi fazlasıyla görecektir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Nisan 2011 Yazar Paylaş 25 Nisan 2011 Ahh bi kablolu yayın olsa...Maalesef bina da yok.Bu d-smart ve digiturk 2 yıl sonra bize kalıyor diyorsunuz ya sonradan bunlar kullanılabiliyor mu? Yani verilen uydu alıcılar falan sadece onlara ait değil mi?Bloke falan durumları yok mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Tivibu için TTnet ADSL şart olduğu gibi, Net Limitsiz tarifesi de şart.. Ancak ben hem işyerinde he evde denedim.. Bilgisayarı TV'ye bağlayınca görüntü abuk bişey oluyor Yorum bağlantısı
Cihan Yenice 25 Nisan 2011 Paylaş 25 Nisan 2011 Ahh bi kablolu yayın olsa...Maalesef bina da yok.Bu d-smart ve digiturk 2 yıl sonra bize kalıyor diyorsunuz ya sonradan bunlar kullanılabiliyor mu? Yani verilen uydu alıcılar falan sadece onlara ait değil mi?Bloke falan durumları yok mu? 2 yıl sonra cihazlar sizin oluyor ancak digiturk aboneliğinizi devam ettirmezseniz normal uydu yayınlarını alabiliyorsunuz. Tivibu dan önce digiturk kullanıyordum son 6 senedir ama para ödemekten başka hiçbişeye yaramadı...Sİnema paketine 50 kusur lira para veriyorsunuz ay boyunca 5 tane filmi döndürüp duruyorlar...maç almak isterseniz de tek maç için 35-40 lira civarı ücret talep ediyorlar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts