İçeriğe Yönlendir

Normal Uydu Anten Mi?

Ayhan Onaran

Recommended Posts

Cihan Yenice
(düzenlendi)
Tivibu için TTnet ADSL şart olduğu gibi, Net Limitsiz tarifesi de şart..

Ancak ben hem işyerinde he evde denedim.. Bilgisayarı TV'ye bağlayınca görüntü abuk bişey oluyor :)

Mehmet abi tivibu ev için ayrı cihazları var pc yi bağlamıyorsun. Ttnet ten elemanlar modem ve bilmem ne box dedikleri cihazları ücretsiz getirip kuruyorlar ve görüntü de mükemmel derecede... Bu arada abi bu tivibu ev olayında tarife, kota veya hız etkilenmiyor.

tarihinde Cihan Yenice tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Smile Adsl abonelerine özel şartlarla d-smart seçenekleri var.

Ben bir buçuk sene önce dsmile ile beraber hd içeren receiver aldım. Aylık 69.-TL. 4gb limitli internete zaten o zaman 30.-TL ödüyordum. Hd yayınlar daha yeni yaygınlaşırken aldım. Şu anda daha cazip kampanyalar var ancak, her açılan kanal istisnasız ekleniyor ve 2 sene sonra sözleşmemi yenilersem aynı şartlar devam edeceği için yeni paketlere özenmiyorum pek. Sinyal kalitesinin düşüklüğü nedeni ile yağmurlu ve rüzgarlı havalarda görüntü kaybı oluşsa da zamanında Digiturk'ün de ilk abonelerinden biri olarak D-Smart'tan memnunum.

Uzun süreden beri İngilizce ve altyazısız yayınlanan Discovery HD ve Animal Planet HD'de artık Türkçe oldu. SD ve HD sinema kanallarına orjinal dille beraber altyazı seçeneği de geldi. Bugün itibari ile ATVHD ve A HABER HD kanalı da açılarak 17 HD kanala ulaştı. TRT HD, KANAL D HD, STAR HD, ATV HD, HD-EN, A HABER HD ulusal yayın yapan kanallar. Sadece Hd kanal listesi aşağıda. Eğer evde LCD varsa artık HD bir uydu alıcısı da şart oldu.

Saygılarımla.

110- TRT HD

111- KANAL D HD

112- STAR TV HD

113- ATV HD

114- DISCOVERY HD

115- ANIMAL PLANET HD

116- HD-EN

117- SİNEMA TV HD

118- SİNEMA TV 2 HD

119- EUROSPORT HD

120- HD4MEN 00:30 A KADAR

120- PENTHOUSE HD 00:30 DAN SONRA

121- HD4WOMEN

122- BBC HD

123- UNIVERSAL HD

124- MOVIEPLUS HD

125- A HABER HD

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ayhan Onaran

Eve uydu bağlattımTek çanak iki tane uydu alıcısı aldım.Herşey çok güzel sorunsuz izliyoruz.Ancak pazar günü bir baktım apartmanda bir sesler var o de ne adamlar gelmişler kablo tv bağlıyorlar. :good1: Dedim ben uydu aldım siz geldiniz dedim.Buna da abone ol abi diyorlar...Bende zaten şans mı var ya alt yapı yok demişlerdi 15 günde geldiler nasıl olduysa.Yöneticiye sordum siz mi talep ettiniz diye yoo kendileri gelmişler diyor :nazar: Neyse tek tesellim aylık abone parası verrmeyecek olmam.Biraz züğürt tesellisi ama napayım :p

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Sadece haberleri seyrediyorum. Yakında televizyon denen icat ortadan kalkacak. O zamana kadar karasal anten. Kimse acaba bu bu digitürk D-Smart'a para vermese maçlar normal kanallarda yine yayınlanır mı?

Eskiden vardı ya maçın ortasında reklam girerdi. Pozisyonu göremezdin. Ne günlermiş?

tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...