Misafir 5 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2011 Fotoğraf aldatmasın. Daha önce aldıklarım sığmadığından bunu kullandım. Aynen fotolar yanıltıcı olabiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2011 Bmw sitili Park ledlerimin duruşu böyle benim çok hoşuma gitti.Beyaz parklar ile ilede ayrı bir güzel oldu.Resimdekinden daha açık renk.Gündüz resmide ekleyeceğim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ağustos 2011 Paylaş 31 Ağustos 2011 Sinyal camı desensiz olsa güzel olmazmıydı abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 ellerine sağlık Oktay. artık bitmesi lazım bu işlerin, çok uzadı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2011 Yazar Paylaş 3 Eylül 2011 Sinyal camı desensiz olsa güzel olmazmıydı abi. Mondilerin bu versiyonunda desensiz hiç yok abd versiyonlarında sivrilen tarafı turuncu olanı var iki renkli yani o çok güzel duruyor.Camın sarı olanı varmıydı hatırlamıyorum ama böyle yanlamasına çizgili var hep. ellerine sağlık Oktay. artık bitmesi lazım bu işlerin, çok uzadı Sagol Abi artık uzaması için şansı hiç yok bu işin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts