Mert Sarıkaya 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 aracımın gaz pedalı biraz bastıktan sonra aşırı sertleşiyor yani biraz basıyorum yumşuk ama birz daha basarsam cok sertleşiyor ve sertleştikten sonra bassamda devir 4000i geçmiyor araba zor hızlanıyor tesekkürler Yorum bağlantısı
Mert Sarıkaya 3 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2011 Cruise control var mı? evet var tabi bu cruise control hız sabitleyicisiyse Yorum bağlantısı
Mert Sarıkaya 3 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2011 bu arada küllüğün üzerindeki antipatinaj düğmesi çalışmıyor zaten önceden de çalışmıyodu ama hız sabitleyici calısıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 bu arada küllüğün üzerindeki antipatinaj düğmesi çalışmıyor zaten önceden de çalışmıyodu ama hız sabitleyici calısıyor Bakıldı mı niye çalışmıyormuş.. Sorununuz bununla ilgili olabilir.. Araç patinaja düştüğünde gazı kesen bir motor yapar bu işi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Gaz telllerini kontrol ettirin, birinde oksit sonucu kırılma vardır Yorum bağlantısı
Mert Sarıkaya 3 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2011 Gaz telllerini kontrol ettirin, birinde oksit sonucu kırılma vardır ama bi müddet basabiliyorum az bastıktan sopnra sertleşiyor acaba TCS motoru arızalanmıs olaiblir mi ? Bakıldı mı niye çalışmıyormuş.. Sorununuz bununla ilgili olabilir.. Araç patinaja düştüğünde gazı kesen bir motor yapar bu işi.. bu önceden de calısmıyordu ama gaz pedalında sorun yoktu ama bi müddet basabiliyorum az bastıktan sopnra sertleşiyor acaba TCS motoru arızalanmıs olaiblir mi ?bu önceden de calısmıyordu ama gaz pedalında sorun yoktu ve sadece 1. vitesde değil patinaj cekmesi imkansız 5. vitesde de aynı sorun var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 ve sadece 1. vitesde değil patinaj cekmesi imkansız 5. vitesde de aynı sorun var Mekanik bir bozukluk yapabilir, gazı kesecek çekilde takılmış kalmıştır.. Bence birinci şüpheli TCS motoru.. İkinci bakılacak yer, hız sabitleyici.. Gaz pedalı, hız sabitleyici ve TCS sistemi.. Bunların üçüde gaz kelebeğine doğrudan bağlantı ile etki yapar.. Yorum bağlantısı
Mert Sarıkaya 3 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2011 tüşekkürler yorumlarınız için acaba bunun masrafı ne kadar olur ki? Yorum bağlantısı
Mert Sarıkaya 3 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2011 birde kontak kapalıyken de o sertlik var acaba telden mi ki Yorum bağlantısı
Mete Yaban 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 gaz teli takılyor olmasın.ama üstadların dediği daha mantıklı Yorum bağlantısı
Mert Sarıkaya 12 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2011 bugün pedal daha da sertleşti ama sertleşmeden önce ABS ışığı baya bi yandı sonra söndü snra sertleşti acaba bi alakası varmı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 Vardır, tcs motoru elveda diyorsa.... Yorum bağlantısı
Mert Sarıkaya 13 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2011 bugün servise gittim TCS motorunu yağlayıp temizlediler şimdi fişek gibi ilginize çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts