İçeriğe Yönlendir

2011 Focus Collection Motor Koruma Kapağı

Murat Özdemir 3

Recommended Posts

Murat Özdemir 3

Arkadaşlar bende 2011 TDCİ Collection Focus var.Yalnız araçta dikkatimi çeken motoru koruyan plastik kapak olmamasıydı fakat yerleri açılmış takılma yeri mevcut.Arkadaşımda Titanium dizel vardı onda motor koruma kapağı mevcut.En son servise gidip sordum aracım şase numarasına göre giriş yapıp baktılar bana söyledikleri.Benimle aynı dönemdeki collection modellerde motor koruma kapağı eklenmediği yönünde oldu.2010 larda olabilir yada diğer modellerdede olabilir ama sizin aracınızda motor koruma kapağı eklenmemiş görünüyor dediler.

Özellikle 2011 Collection TDCİ kullanan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar açıklama yapabilirlermi.Tamda Ford bu sefer parçadan çalmamış diyecektim ki servis satış fiyatı 400 tl civarı olan motor koruma kapaklarını heralde collection modellerden çalmışlar

Yorum bağlantısı
Metin Gavga

benim comforttada o kapak yok. kaputu ilk açtığımda dikkatimi ilk çeken o olmuştu. ford bu. herşeyden çalar. affetmez

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

confort,trend ve collection paketlerde koruma kapağı yoktur yılla alakalı bir durum değil

Yorum bağlantısı
Murat Özdemir 3

Ford nerden ne çalacağını şaşırdı.En basit arabalarda bile motor kapağı varken Focus sadece Titanium a koymuş.

Yorum bağlantısı
Murat Özdemir 3
028C01EA01396896-photo-dacia-logan-mcv-1-5-dci-85-ch.jpg

:D Dacia logandandaki bu zımbırtı mı yok :D

Ford :p:fiuw::rofl:

Aynen o zımbırtı yok.Gerçi yeri filan hazır servise 400 tl gibi bir fiyat verirsen takıyor.Bir tanıdık var sanayide Ford parçaları satıyor istiyorsan 180 TL ye getireyim ama bence gerek yok o kadarda önemli değil dedi.

Yorum bağlantısı
Soner Varol

en güzeli çıkma tırnakları saglam bı motor kapagı takmak motor gürültüsünü azalttıgını duymuştum

Yorum bağlantısı
Osman Kurt
en güzeli çıkma tırnakları saglam bı motor kapagı takmak motor gürültüsünü azalttıgını duymuştum

en doğrusu +1

Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Ta?k?n

teknik konulardan pek anlamıyorum. motor kapağı dediğiniz parça nasıl birşey. :)

resim varmı acaba

Yorum bağlantısı
Taygun Mertcan
benim comforttada o kapak yok. kaputu ilk açtığımda dikkatimi ilk çeken o olmuştu. ford bu. herşeyden çalar. affetmez

+1 :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

fiesta titianiumlardada delikleri var ama kapak yok focusun kapakları olurmu acaba ?

Yorum bağlantısı
Osman Kurt

Collectionlarda yeri var kapak yok, fabrikada çalmışlar, komik olmuş...

Yorum bağlantısı
Kadir Yıldırım

hocam benim aracim 2011 colection hb dizel 109 beygir araci subat ayinin ortalarinda aldim benim aracimda motor koruma kapagi var bilginiz olsun

Yorum bağlantısı
Mehmet Solak
hocam benim aracim 2011 colection hb dizel 109 beygir araci subat ayinin ortalarinda aldim benim aracimda motor koruma kapagi var bilginiz olsun

bizde yok. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Turkay Enez

Motor sesini azaltıyor. Benim araçta da (2005 Trend Tdci) yoktu. Çıkma aradım bulamadım. Ben de yeni modelin kapağını aldım taktım. Süper oldu. Hem ses azaldı hem de görüntü güzelleşti...

9c43f615.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Bu motor kapağı benzinlilerin hiçbirinde yok sanırım yanılıyor muyum ?

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Ben İkitelli Atatürk Sanayi sitesinden çıkmacılardan aldım. İlk kasa TDCİ lerin (2005-2007) kapağını çıkma bulamadım. Mecburen 2008 sonrası TDCİ kapağı aldım. Ürün sıfır ve orjinal ford üretimi. 140 TL ye aldım. Aksarayda parçacılarda da var ve 160 TL...

turkay bey kapagı ne kadara aldınız?

Benzinlilerde yok...

Bu motor kapağı benzinlilerin hiçbirinde yok sanırım yanılıyor muyum ?
Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan
Ben İkitelli Atatürk Sanayi sitesinden çıkmacılardan aldım. İlk kasa TDCİ lerin (2005-2007) kapağını çıkma bulamadım. Mecburen 2008 sonrası TDCİ kapağı aldım. Ürün sıfır ve orjinal ford üretimi. 140 TL ye aldım. Aksarayda parçacılarda da var ve 160 TL...

Benzinlilerde yok...

bir degisiklik hissettinizmi yoksa sadece görüntümü

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Hayır Göksel bey, genelleme yapmak yanlış olur.kanımca buna garip bir durum demek daha doğru olur. çünkü benim aracımda bu kapak var. :keyifli:

Vallahi ilk kez collection pakette kapağı olan araç sizinkine rastladım. çok şanslısınız stajyer yanlışlıkla koymuştur kesin :tele:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...