Akif Yalçın 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 Murtafa bey kapakların ikiside oluyor benim arabam 2006 focus sizin sattığınız kapaktan takılı yanlız iki ad ayağı var onlarıda alpı takmak gerekiyor Gürkan Bey o bağlantı ayaklarının fotosunu paylaşabilir misiniz acaba. Yorum bağlantısı
Gürkan Bozkurtt 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Gürkan Bey o bağlantı ayaklarının fotosunu paylaşabilir misiniz acaba. Akif bey benim aracım focus ghia sizin aracınız da dizelse sorun yok iki kapağı da takabilirsiniz belki ayakları bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz genelde parçacıların elinde olmuyor otosandan isticez falan diyorlar sıkıntı yok çıkmacılarada bakanilirsiniz Yerli sitelerde resmini bulamadım parçalar birebir bunlar istersen yarın arabanın üzerinde de resim çeker atarım bağlantı yerlerini görmen için Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 tüh kapağı sökerken bunuda alsaydım keşke ben bloğa sabit sanıyordum. Yorum bağlantısı
Gürkan Bozkurtt 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 tüh kapağı sökerken bunuda alsaydım keşke ben bloğa sabit sanıyordum. mustafa bey hem bulunması zor hemde pahalı parçalar neyse sağlık olsun Yorum bağlantısı
Akif Yalçın 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Akif bey benim aracım focus ghia sizin aracınız da dizelse sorun yok iki kapağı da takabilirsiniz belki ayakları bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz genelde parçacıların elinde olmuyor otosandan isticez falan diyorlar sıkıntı yok çıkmacılarada bakanilirsiniz Yerli sitelerde resmini bulamadım parçalar birebir bunlar istersen yarın arabanın üzerinde de resim çeker atarım bağlantı yerlerini görmen için Gürkan Bey gerçekten size çok minnettarım.Diğer arkadaşların belirttiği gibi serviste fiyat biraz uçuk.Ama bu resimlerle ne yapacağımı artık kestirebiliyorum.Sanırım 3.geçme yeri de Mazot filtresinin olduğu kısım.Onu da atacağınız resimlerden görürüm artık.Fırsatınız olursa arabanın üzerinde resimleri de atarsanız daha iyi olacak.Yine teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2016 Paylaş 18 Haziran 2016 tüh kapağı sökerken bunuda alsaydım keşke ben bloğa sabit sanıyordum. Sorsaydın derdim Şimdi fiyat düşeceksin Yorum bağlantısı
Gürkan Bozkurtt 18 Haziran 2016 Paylaş 18 Haziran 2016 Gürkan Bey gerçekten size çok minnettarım.Diğer arkadaşların belirttiği gibi serviste fiyat biraz uçuk.Ama bu resimlerle ne yapacağımı artık kestirebiliyorum.Sanırım 3.geçme yeri de Mazot filtresinin olduğu kısım.Onu da atacağınız resimlerden görürüm artık.Fırsatınız olursa arabanın üzerinde resimleri de atarsanız daha iyi olacak.Yine teşekkür ederim... akif bey merhaba resimleri yolladım bu aparatların bağlı olduğu yerlerde sizde civata olucak onları çıkartıp bu aparatları takmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı
Akif Yalçın 18 Haziran 2016 Paylaş 18 Haziran 2016 akif bey merhaba resimleri yolladım bu aparatların bağlı olduğu yerlerde sizde civata olucak onları çıkartıp bu aparatları takmanız gerekiyor. Gürkan Bey elinize emeğinize sağlık.Bunları alması maliyetli olduğu için tornacıda işi halledecez artık.Tekrar teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts