Ufuk Erdem 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Arkadaşlar koltuğu üçüncü kez söktürdüm.Dişlinin içindeki boşluğa uygun bir civata yerleştirdik.Mili sallayınca olan oynama vardı o durdu.Fakat yine olmadı.Dediğiniz gibi civatayı yerleştirecek bir yer bulamadık.Sözünü ettiğiniz gibi bir boşluk başka yerde bulamadık.Bu civatayı yerleştirdiğiniz boşluk tam olarak neresi resimle göstermeniz mümkün mü? usta tekrar koltuğun altındaki demir sütun motor yerleştirilirken çekiçle vurulduğu için bozulmuş.Bura tornacıda yeniden yaptırılacak dedi. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 koltuğu en yukarı gelecek şekilde ayarlarsanız (yani koltuk en üst yükseklikte olacak) sallantı kesiliyor benimkinde. Yorum bağlantısı
Ufuk Erdem 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Koltuk dişli bozukken en yüksekteydi.Aşağı indirmek için yaptırdım.Sallantı kesilecekse de bütün emeklerim boşa gitmiş olacak. Yorum bağlantısı
Murat Gök 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 ARKADAŞLAR BNMDE FORD MONDEOMUN KOLTUK DİŞLİ HAREKET SORUNUM VARDI BEN KOLTUGU SÖKTÜRDÜM BAKTIK Kİ KOLTUK DİŞLİSİ ARIZALI HEMEN YENİSİNİ YAPTIM VE YAPARKENDE PİRİNÇ MALZEMEDEN KULLANDIM TIK YOK İHTİYAÇI OLAN ARKADAŞLAR İÇİN FAZLADAN YAPTIM DİLEYENE GÖNDEREBİLİRİM Benim mondimde sikinti soyle;koltuk yukseklik ayari calismiyor,motor sesi geliyor fakat koltukta tepki yok,disli de sikinti var sanirim,benim isimi gorurse bana gonderebilir misiniz? Disliyi degistirince sorunum cozulur mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts