Emir Günden 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar bugün bu ürünü buldum resmini çektim sizlere göstermek için sizce almaya değer mi güzel hoş dururmu Fiesta'ma stop çerçevesi yorumlarınızı bekliyorum. 16 Temmuz 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi ?mla Yorum bağlantısı
Emir Günden 7 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2011 Bende karar veremedim onun icin resmini çekip göstermek istedim forumdaki arkadaşlara Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 Bence de uzak durulması gereken parçalardan. Kromdan ve farın altına takılan ledlerden nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum şu araba üzerine yapılanlarda. Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 (düzenlendi) Bence bu araca krom aksesuar takacaksanız...Cam çıtası,bagaj çıtası ve ön panjur çerçevesi takın.. 7 Mayıs 2011 tarihinde Hasan Arda D tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emir Günden 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 abicim bagaj cıtasını taktım cam cıtası ve on panjur cıtasıda bi kac gune kadar takılıcak tsk ederim Yorum bağlantısı
Emir Günden 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 arkadaslar peki buna nediyosunuz panjur ustu cıtaya? Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Araç dışı aksesuar olarak,krom işine girmeyin derim... Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 sizin fiestanız, spor, pratik, kolay, lüx otolarla dalga geçen, biraz da arsız, fare gibi hızlı, şirin ve beklenmeyecek kadar konforlu ki herkes bunu bilir. Krom, bu mantığa ters. hem bence yakışmamışda. Sokakda görsem, ayıp düşünürüm . etmeyin. adam audi almış, plakası da AUD veya bmw almış, plakası BMV.. ya.. onun gibi bir iş olur... Yorum bağlantısı
Emir Günden 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 evet anlasıldı abilerimiz hic sıcak bakmadılar bı krom islerine bende uzak durayım bari tsk ederim hepinize Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 evet anlasıldı abilerimiz hic sıcak bakmadılar bı krom islerine bende uzak durayım bari tsk ederim hepinize bu tür şeyler için ayırmayı düşündüğünüz bütün parayı bir kenara koyup mercekli fara yatırım yapın Yorum bağlantısı
Atilla Balkan 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 abicim bagaj cıtasını taktım cam cıtası ve on panjur cıtasıda bi kac gune kadar takılıcak tsk ederim Cam çıtasını nereden ve kaç liraya buldun dostum? genelde arka kelebeği dönemiyorlar. orijinal seti Ford'da 1300 lira. bilgilendirirmisin rica etsem bende uzun zamandır arıyorum. bide bagaj çıtasının ambleme gelen erinin resmini koyabilirmisin ? Yorum bağlantısı
Emir Günden 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Cam çıtasını nereden ve kaç liraya buldun dostum? genelde arka kelebeği dönemiyorlar. orijinal seti Ford'da 1300 lira. bilgilendirirmisin rica etsem bende uzun zamandır arıyorum. bide bagaj çıtasının ambleme gelen erinin resmini koyabilirmisin ? abi cam cıtasını 70 lira dediler daha gelmedi geldiginde takıp resmini buraya eklicem ne kadar iyi yada kotu oldugunu bilmiyorum gelince gorucem bagaj cıtasınında resmini ekliyorum 40 liraya almısdım Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 bu tür şeyler için ayırmayı düşündüğünüz bütün parayı bir kenara koyup mercekli fara yatırım yapın Yorum bağlantısı
M. Ali Öz 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 cıkma titanium ön tamponu alın bunlar yerine aracın önü değişir aman kromdan uzak durun Yorum bağlantısı
Atilla Balkan 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 (düzenlendi) abi cam cıtasını 70 lira dediler daha gelmedi geldiginde takıp resmini buraya eklicem ne kadar iyi yada kotu oldugunu bilmiyorum gelince gorucem bagaj cıtasınında resmini ekliyorum 40 liraya almısdım Bu arka bagaj çıtasını bende taktıracaktım vazgeçtim. sebebi bir ABS plastik malzemenin üzerine CR kaplamışlar ve Ford ambleminin çevresinden geçirmişler. plastik malzeme olunca 2-3 mm etkalınlığıoluyor haliyle üzerine cr kaplıyorlar ki plastik üzeri cr kaplama pek verimli bir proses değildir. hayırlı olsun güzel memleketin güzel insanı Cr. çıtalarıda ben araştırdım. dikkat et 6 parça gelmesin. arka kelebekleri genelde dönemiyorlar. 6 parça diye satıyorlar. ben 3-5 ay bekleyip orijinaltaktırmaya karar verdim. Cr. merakın varsa. Titanium aksesuarlardan başka bir yere bulaşmamanı şiddetletavsye ederim yakışmıyor. .. Hayırlıolsun kardeş. 10 Mayıs 2011 tarihinde Atilla Balkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İhsan Candan 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 çıtayı yaptırmayın minibüscü işi gibi duruyo Yorum bağlantısı
Serdar Özkan 20 Ekim 2011 Paylaş 20 Ekim 2011 Aslına bakarsanız piyasada cam çıtalarının kalitelilerini bulabilirsiniz, sadece iyi inceleyin. Benim aldıklarım gayet iyi çıktı. Arka bagajdaki krom parça için nedense bütün üretimlerde o Ford armasını çerçeveleyen kısım var ve çok kötü duruyor. Neden orjinali gibi yapmamışlar, gerçekten anlamak zor. Eğer çerçeveleyen kısım olmadan satan bulan olursa burdan paylaşırsa çok memnun olurum. Bir diğer konu, o parça orjinal ne kadar mal olur acaba? Aslına bakarsanız piyasada cam çıtalarının kalitelilerini bulabilirsiniz, sadece iyi inceleyin. Benim aldıklarım gayet iyi çıktı. Arka bagajdaki krom parça için nedense bütün üretimlerde o Ford armasını çerçeveleyen kısım var ve çok kötü duruyor. Neden orjinali gibi yapmamışlar, gerçekten anlamak zor. Eğer çerçeveleyen kısım olmadan satan bulan olursa burdan paylaşırsa çok memnun olurum. Bir diğer konu, o parça orjinal ne kadar mal olur acaba? Yorum bağlantısı
Özcan Verimli 20 Ekim 2011 Paylaş 20 Ekim 2011 arkadaslar peki buna nediyosunuz panjur ustu cıtaya? İnce dudaklara kalın ruj sürülmüş gibi, beğenmemişte eleştiriyormuş diye düşünmeyin görünce ilk o canlandı gözümde. Nasıl bir bilinçaltım varsa artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts