Ömer Kurt 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Hafta sonu siyah Fiesta'mın arka difüzörünü kaplamak istiyorum. Carbon ile siyah arasında kaldım. Sizce hangisini yapsam daha şık durur? Ve folyo kaplamanın bilmediğim bir inceliği dikkat etmem gereken bir şey varmıdır? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Pütürlü mat yüzey ise folyo yapışmayabilir. Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 11 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2011 Aracın arkadan fotoğrafı. Karbon uzaktan zaten siyah gibi göküyor yakından da ayrıntısı olduğu için daha güzel kısacası ; Karbon Dediğiniz gibi bende öncelikli olarak karbon düşünüyorum Şimdi karbonda karar kıldım fakat kendim uygulayabilirmiyim diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Carbonu siz yapamassınız, üstündeki çizgilerin düzgünlüğü, o kısımda ısıtarak yapıştırırken kesin kayar, bozulur, siyah kaplanır, ama otomobil de siyah, her iki siyah tutmayacak, ya ön/arka turuncu renk yapılacak ya da yapılmayacak, benim fikrim bu. Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Bence gereksiz olur..Araç beyaz falan olsa belli olurda siyah arabada belli olmaz..Hem alan çok büyük ve karbonda pahalı bir malzeme... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Çağlar bey orayı piano black yapsa daha bir makbule geçer. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Vesile ile, siyah otomobile, piano black olmaz, Muğla dan bile istek gelse yapmam Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Piyano white piyano orange,yellow yada green Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Vesile ile, siyah otomobile, piano black olmaz, Muğla dan bile istek gelse yapmam Ya arkadaşlar müdahale edin yahu... Bu adam bana bulaşmadan konuşamaz mı? Sen önce benim lastikleri hallet Çağlar Efendiii... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Ya arkadaşlar müdahale edin yahu... Bu adam bana bulaşmadan konuşamaz mı? Sen önce benim lastikleri hallet Çağlar Efendiii... fiyatlar uçmuş, 15 jant en pahalısı olmuş Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Fikir olması açısından 3 tane resim ekliyeyim. Bence önce 3, sonra 2 numara. Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 11 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2011 3 numara gayet şık duruyor yada ben sadece 3 numaradaki gibi kırmızı şeritmi yapsam Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Bence direk şuan orjinal haline sadece kırmızı şerit çekin güzel olacaktır .. Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 11 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2011 bende böyle düşünüyorum. Sadece şerit yeterli gibi Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 11 Mayıs 2011 Paylaş 11 Mayıs 2011 Birde eli düzgün bir usta bulup difüzorü kestir egsozu dışarı aldır tamamdır Yorum bağlantısı
Cüneyt Onat 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 İlla yapılacaksa orjinal+kırmızı çizgi Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 12 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2011 bide eli duzgun bi usta bulup dıfuzoru kestir egsozu dısarı aldır tamamdır Şimdilik bunu sadece düşüneceğim kestirme işlerine pek girmek istemiyorum İlla yapılacaksa orjinal+kırmızı çzgi +1 Bende dediğiniz gibi daha güzel olacağına inanıyorum Yorum bağlantısı
Emre Demir2 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 Aracın rengine boyat gitsin. Kırmızı şerit arkada hoş dururmu? Yazı iptali ve Stop beyazlarının füme hali... Fikir versin. Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 12 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2011 Direk orjinalinin üzerine amatörce denedim ve sanırım güzel duruyor ve Fista yazısındaki st'yi belli edeyim dedim Aracın rengine boyat gitsin. Kırmızı şerit arkada hoş dururmu?Yazı iptali ve Stop beyazlarının füme hali... Fikir versin. Yazı iptali ve füme stop mükemmel duruyor Bu yazıları zarar vermeden nasıl sökebilirim? Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 24 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2011 Arka difüzöre kaplama yerine sadece şerit çektim sizce nasıl olmuş Yorum bağlantısı
Çağkan Ürkmez 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 Bence kaplat Ömer,renk farkı cok hos olmamıs bence, ya ısıktan dolayı oyle cok fark ediliyo yada ton farkı direk göze batıyo,bilemicem.Ama bütünlük iyidir.Yazı iptali falan benimde hosuma gitti,düsünülebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 24 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2011 Bence kaplat Ömer,renk farkı cok hos olmamıs bence, ya ısıktan dolayı oyle cok fark ediliyo yada ton farkı direk göze batıyo,bilemicem.Ama bütünlük iyidir.Yazı iptali falan benimde hosuma gitti,düsünülebilir. Fotoğrafta ışıktan dolayı renk farkı çok belli oluyor ama normalde gözüme gayet hoş gözüküyordu şu finallerim bir bitsin kaplama işini halledeceğim. Bu yazı iptalinide uygulamak istiyorum Aslında kafamda birsürü plan var inşallah yazın yavaş yavaş halledeceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts