Ömer Kurt 24 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2011 Sade ve şık olmuş güle kullanın... teşekkürler.Kaliper ve kampanalarıda kırmızıya boyadım daha bir şık oldu gibi fakat daha fotoğraf çekemedim Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 6 Haziran 2011 Paylaş 6 Haziran 2011 teşekkürler.Kaliper ve kampanalarıda kırmızıya boyadım daha bir şık oldu gibi fakat daha fotoğraf çekemedim Şu kampana ve kalipperlerin resimlerini koysanızda bizde bir fikir alıp uygulamaya geçsek Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 7 Haziran 2011 Yazar Paylaş 7 Haziran 2011 Şu kampana ve kalipperlerin resimlerini koysanızda bizde bir fikir alıp uygulamaya geçsek :lol2: Boyadım ama tam anlamıyla fotoğraf çekebilme şansım olmadı :lol2: bunları çekebilmiştim Bence güzel oldu spor bi havası oldu gayet güzel ve abartısız Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 7 Haziran 2011 Paylaş 7 Haziran 2011 Emre nin yaptığına bir puanda benden ... kırımızı şerit güzel olmuş ama araba pis... ben siyah arabaya binemem bu tozları gördükçe deliririm ... Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 7 Haziran 2011 Yazar Paylaş 7 Haziran 2011 Emre nin yaptığına bir puanda benden ... kırımızı şerit güzel olmuş ama araba pis... ben siyah arabaya binemem bu tozları gördükçe deliririm ... Siyah araba hemen tozlanıyor hergün yıkamaktan sıkıldım tozlu gezmeye alıştık artık Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 Güzel olmuş bende düşünüyorum ama parlak değilde mat olsa sanki daha mı güzel olur ? Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 8 Haziran 2011 Yazar Paylaş 8 Haziran 2011 Zımparalayıp tekrardan boyayacağım gibi. Rengi benimde pek hoşuma gitmedi. Daha koyu bi renk olsa daha iyi gibi geliyor Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 22 Temmuz 2011 Paylaş 22 Temmuz 2011 Ömer daha yeni gördüm :lol2: Kusura bakma :lol2: Hafiften süslemeye başlamışsın... Çok güzel olmuş :lol2: Başka düşünceler var mı? Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 31 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2011 Ömer daha yeni gördüm Kusura bakma Hafiften süslemeye başlamışsın... Çok güzel olmuş Başka düşünceler var mı? Sağolasın fatih abi yavaş yavaş başladık birşeyler yapmaya. ön kaputa şerit çektim ama söküp boya koruma yaptırıp komple önden arakaya kadar yaptıracağım şeritleri birde ön arka tampon altı spor spoiler hafiften de ses sistemi yaptımmı tamamdır Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 31 Temmuz 2011 Paylaş 31 Temmuz 2011 Sağolasın fatih abi yavaş yavaş başladık birşeyler yapmaya. ön kaputa şerit çektim ama söküp boya koruma yaptırıp komple önden arakaya kadar yaptıracağım şeritleri birde ön arka tampon altı spor spoiler hafiften de ses sistemi yaptımmı tamamdır Ömer şerit-folyo güzel de Ruhsata işletme işlemi,muayene falan sorun olmasın...Sökerken baya uğraştırıyor,yapınca fotolarsın Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Arka difüzöre kaplama yerine sadece şerit çektim sizce nasıl olmuş Arabayı bu akşam Kocaeli üniversitesinde gördüm. Arka difüzördeki şeritten tanıdım. Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 8 Ekim 2011 Yazar Paylaş 8 Ekim 2011 Arabayı bu akşam Kocaeli üniversitesinde gördüm. Arka difüzördeki şeritten tanıdım. şerit baya göze batıyor demekki Yorum bağlantısı
Guest Hakan Kiran 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 ben karbon kaplattım cok guzel duruyor Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Hep aynı yere parkediyorsun, yerini ezberledim ama bu ara görmüyorum 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Şerit bence yeterli olmuş gayette güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Ya emege saygi ama bence gorsellik olarak hos olmamis bence orjinal hali yeteri kadar guzel.. 1 Yorum bağlantısı
Musa GÜVEN 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 kırmızı şeriti nereden bulabılırım arkadaslar Yorum bağlantısı
Ömer Kurt 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 arabayı artık yol kenarına değilde otopark gibi yer var oraya çekiyorum kırmızı şeridi oto aksesuarcısından alabilirsiniz Yorum bağlantısı
Savas Pınar 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ömer kırmızı şeridi nereden bulabiliriz bide difüzörü çıkartarak mı yaptın biraz anlatır mısın? Yorum bağlantısı
Recommended Posts