İçeriğe Yönlendir

Difüzör Kaplama

Ömer Kurt

Recommended Posts

Ömer Kurt
Sade ve şık olmuş güle kullanın... :D

:) teşekkürler.Kaliper ve kampanalarıda kırmızıya boyadım daha bir şık oldu gibi fakat daha fotoğraf çekemedim :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yasin Çelik
:) teşekkürler.Kaliper ve kampanalarıda kırmızıya boyadım daha bir şık oldu gibi fakat daha fotoğraf çekemedim :)

Şu kampana ve kalipperlerin resimlerini koysanızda bizde bir fikir alıp uygulamaya geçsek :)

Yorum bağlantısı
Ömer Kurt
Şu kampana ve kalipperlerin resimlerini koysanızda bizde bir fikir alıp uygulamaya geçsek :lol2:

Boyadım ama tam anlamıyla fotoğraf çekebilme şansım olmadı :lol2: bunları çekebilmiştim

23052011411.jpg

23052011402.jpg

29052011429.jpg

Bence güzel oldu spor bi havası oldu :D

gayet güzel ve abartısız

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Emre nin yaptığına bir puanda benden ... kırımızı şerit güzel olmuş ama araba pis... ben siyah arabaya binemem bu tozları gördükçe deliririm ...

Yorum bağlantısı
Ömer Kurt
Emre nin yaptığına bir puanda benden ... kırımızı şerit güzel olmuş ama araba pis... ben siyah arabaya binemem bu tozları gördükçe deliririm ...

Siyah araba hemen tozlanıyor hergün yıkamaktan sıkıldım :blush: tozlu gezmeye alıştık artık

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Güzel olmuş bende düşünüyorum ama parlak değilde mat olsa sanki daha mı güzel olur ?

Yorum bağlantısı
Ömer Kurt

Zımparalayıp tekrardan boyayacağım gibi. Rengi benimde pek hoşuma gitmedi. Daha koyu bi renk olsa daha iyi gibi geliyor

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Fatih Bayram

Ömer daha yeni gördüm :lol2: Kusura bakma :lol2:

Hafiften süslemeye başlamışsın...

Çok güzel olmuş :D :lol2:

Başka düşünceler var mı?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ömer Kurt
Ömer daha yeni gördüm :rolleyes: Kusura bakma :good1:

Hafiften süslemeye başlamışsın...

Çok güzel olmuş :good1::good1:

Başka düşünceler var mı?

Sağolasın fatih abi :) yavaş yavaş başladık birşeyler yapmaya. ön kaputa şerit çektim ama söküp boya koruma yaptırıp komple önden arakaya kadar yaptıracağım şeritleri :) birde ön arka tampon altı spor spoiler hafiften de ses sistemi yaptımmı tamamdır :D

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Sağolasın fatih abi :good1: yavaş yavaş başladık birşeyler yapmaya. ön kaputa şerit çektim ama söküp boya koruma yaptırıp komple önden arakaya kadar yaptıracağım şeritleri :rolleyes: birde ön arka tampon altı spor spoiler hafiften de ses sistemi yaptımmı tamamdır :good1:

Ömer şerit-folyo güzel de :D

Ruhsata işletme işlemi,muayene falan sorun olmasın...Sökerken baya uğraştırıyor,yapınca fotolarsın :)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ayhan Şentürk
Arka difüzöre kaplama yerine sadece şerit çektim sizce nasıl olmuş :fiuw:

23052011392b.jpg

Arabayı bu akşam Kocaeli üniversitesinde gördüm. Arka difüzördeki şeritten tanıdım. :p

Yorum bağlantısı
Ömer Kurt
Arabayı bu akşam Kocaeli üniversitesinde gördüm. Arka difüzördeki şeritten tanıdım. :vroom:

:D şerit baya göze batıyor demekki

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ayhan Şentürk

Hep aynı yere parkediyorsun, yerini ezberledim ama bu ara görmüyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Şerit bence yeterli olmuş gayette güzel duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Ya emege saygi ama bence gorsellik olarak hos olmamis bence orjinal hali yeteri kadar guzel..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Musa GÜVEN

kırmızı şeriti nereden bulabılırım arkadaslar

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ömer Kurt

arabayı artık yol kenarına değilde otopark gibi yer var oraya çekiyorum :) kırmızı şeridi oto aksesuarcısından alabilirsiniz

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Savas Pınar

Ömer kırmızı şeridi nereden bulabiliriz bide difüzörü çıkartarak mı yaptın biraz anlatır mısın?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...