Mehmet Taner Kadak 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 Aracın üzerinde gelen 205/50/17 Conti lastikler 1 sene içerisinde bir tanesi yanaktan balon yaptı, diğeri lastiğin içerisinden balon yaptı ve bitaneside içeriden yanak çapı boyunca yarıldı. Araç cok nazik kullanılmasına rağmen lastiklerin bu kadar çabuk bozulmasının nedeni nedir? Araç şuan 20k km de. Lastiklerden 1 tanesi garantiden değişti diğerleri için nazlanıyorlar. Bize sağlam bir lastik lazım. Parasında değiliz yeterki zırt pırt bozulmasın. Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 Aracın üzerinde gelen 205/50/17 Conti lastikler 1 sene içerisinde bir tanesi yanaktan balon yaptı, diğeri lastiğin içerisinden balon yaptı ve bitaneside içeriden yanak çapı boyunca yarıldı. Araç cok nazik kullanılmasına rağmen lastiklerin bu kadar çabuk bozulmasının nedeni nedir? Araç şuan 20k km de. Lastiklerden 1 tanesi garantiden değişti diğerleri için nazlanıyorlar.Bize sağlam bir lastik lazım. Parasında değiliz yeterki zırt pırt bozulmasın. Yardımlarınızı bekliyorum. Kumho ECSTA SPT. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 12 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2011 Kumho ECSTA SPT. Konforu nasıl yol sesi vs? Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 12 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2011 (düzenlendi) Bu dediklerinizin hiçbiri olmadı. Hatta yanağın ince olduğu bilindiğinden çok daha dikkatli ve %90 uzun yolda sürüldü bu araç. Şehir içinde şllaki çukura girildi ama girilen ilk çukurda da balon yapması anormal. Normalsada bu işe çözüm bulmak lazım. Çukardan kaçmaktan araba süremiyoruz. 12 Mayıs 2011 tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 Balon yapmaya karşı dayanıklı lastik olarak Avon tavsiye ederim ama yol tutuşu pek başarılı değildir. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 12 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2011 Ben çok anlamam ama hep Michelin alırım ve soranlara da aldırırım.En ufak bir sıkıntı da yaşamadım. 17 inch mıchelin kullandın mi hiç abi? İnce yankta durum farklılaşıyor çünkü. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 (düzenlendi) Konforu nasıl yol sesi vs? Konfor ortanın üstünde, yol sesi var biraz(205 40 17 için söylüyorum,daha geniş yanakta azalacaktır tahminim). Ama 25-30bin km boyunca yol tutuşu konusunda pahalı markalara kafa tutar,hatta bir çoğundan da iyidir eminim. Asıl üstünlük alanıysa yanak dayanıklılığı. Resmen Türkiye yolları için üretilmiş. 12 Mayıs 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 iç tarafta balon oluyormu ya:S benim ön sol tekerde dıştan olmuştu. 17 inc 205-50-17 zeetex kullanıyorum uzun yolda şehir dışında dün baya çukura düştüm her defasında inip baktım kesın balkon yaptı diye dıştan herhangi bişe yoktu ama içleri bilemiyorum bi ara kaldırtayımda arabayı içlerine bakayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts