Emre Demir2 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Bu zamana kadar amatörde olsa çektiğim fotoğrafları bu başlık altında yayınlayıp sizlerle paylaşmaya karar verdim. Konu Mehmet Abi'den izinlidir... Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Teşekkür ederim İlker abi. Yükseklik korkusu var bizde abi napalım... Mehmet abiye danışmamın nedeni şimdi böyle bir konu açıcam ama olurmu olmazmı bilemedim. Yani sonra biri şikayet falan etmesin kapanmasın diye. Yoksa tabiki forum kuralları gereğinde fotoğraf yüklersek sormamıza gerek yok. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Honda Civic 1.6 Vti - 34 BG 4982 - Stock Anneanneden Vtec Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 (düzenlendi) Eline sağlık süper resimler Resimlerin çekildiği yerler harika ton vermiş ayrı bir güzellik veriyor araçlara.Bu konu yararlı olacaktır bence. 18 Mayıs 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Emre mekan hakkında bilgi istiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Emre resimler mükemmel, yer ayrı bir mükemmel, çekende mükemmel daha ne olsun. Bak siyahından bir Focus titanum var elimde istediğin zaman çalışmalarında model olarak kullanabilirsin. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Emre ,Fotoğrafları çekeceğin yeri iyi seçiyorsun ha Konstratı biraz daha arttırıp renk sıcaklığıyla oyna bence Bazı kareler soluk kalmış. Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Çok güzel resimler,gözüm gönlüm açıldı yemin ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Çok güzel ama... Eleştirelim de değil mi.. Bu poz daha uzak çekilmeliydi... Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Güzel çalışmalar farklı resimlerde gelecektir sanırım Yorum bağlantısı
Emre Demir2 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Evet farklı fotoğraflarda gelicek, Evde arşiv,yavaş yavaş ekleyeceğim eve geçince. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Mekanlar güzel, otomobiller güzel, makine kaliteli, çeken de kabiliyetli olunca işte böyle oluyor. Amerikan parklı focusu sabırsızlıkla bekliyorum... Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 (düzenlendi) Emre mekan hakkında bilgi istiyorum. Emirgan Korusu abi burası. Emre'nin evin hemen karşısında doğal stüdyo eee adam da işi biliyor sonuç itibariyle fotolar ortada :lol2: 18 Mayıs 2011 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Eline sağlık süper resimler Resimlerin çekildiği yerler harika ton vermiş ayrı bir güzellik veriyor araçlara.Bu konu yararlı olacaktır bence. Teşekkürler Oktay abi... Emre mekan hakkında bilgi istiyorum. Servet abi Emirgan Korusu burası... Daha detaylı konuşur çekerizde. Emre resimler mükemmel, yer ayrı bir mükemmel, çekende mükemmel daha ne olsun. Bak siyahından bir Focus titanum var elimde istediğin zaman çalışmalarında model olarak kullanabilirsin. Teşekkür ederim Mehmet abi. İstediğin zaman Kara Yılanın fotoğraflarını çekeriz. Eline sağlık kardesim. Teşekkürler Abicim. Senin yorumların özelliklede araç fotolarında önemli... Güzel fotoğraflar Teşekkürler İbrahim abi. Emre ,Fotoğrafları çekeceğin yeri iyi seçiyorsun ha Konstratı biraz daha arttırıp renk sıcaklığıyla oyna bence Bazı kareler soluk kalmış. Teşekkürler Mert. Çok güzel resimler,gözüm gönlüm açıldı yemin ediyorum. Teşekkür ederim Serkan abi. Bunları duymak güzel... Çok güzel ama... Eleştirelim de değil mi.. Bu poz daha uzak çekilmeliydi... http://i1105.hizliresim.com/2/5/17/1125.jpg Teşekkürler Mehmet abi, Birdahakine biraz daha uzaklaşırım. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Bu nasıl photography? hep araba hep araba Geneli güzel,bir kısmı çok güzel Sen gel, senide çekeriz Gökhan. Teşekkür ettim. Güzel çalışmalar farklı resimlerde gelecektir sanırım Teşekkürler. Aynen her telden olucak fotoğraflar... Resimler çok güzel bravo Emre. Teşekkürler Hakan abi. Mekanlar güzel, otomobiller güzel, makine kaliteli, çeken de kabiliyetli olunca işte böyle oluyor. Amerikan parklı focusu sabırsızlıkla bekliyorum... Teşekkür ediyorum Turkay abi. Yavaş yavaş hepsini ekleyeceğim... Emre ellerine sağlık. Teşekkür ederim Lokman abim. Ellerine sağlık Emre çok güzeller... Senin arabayıda çekmek nasip olur inşallah Erkan abi. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 Devamını bekliyoruz Emre ellerine sağlık çok güzeller. Yorum bağlantısı
Anıl Özer 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 Elinize sağlık güzel pozlar güzel arabalar.Ya da bindiğini her arabayı bir şekilde güzelleştirmeyi biliyorsunuz Yorum bağlantısı
Emre Demir2 20 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2011 Devamını bekliyoruz Emre ellerine sağlık çok güzeller. Teşekkürler Fatih abi. Çektiklerimin hepsini paylaşacağım sizinle. Elinize sağlık güzel pozlar güzel arabalar.Ya da bindiğini her arabayı bir şekilde güzelleştirmeyi biliyorsunuz Teşekkür ederim. Bende bilmiyorum artık nasıl oluyor. bir şey sormak isityorum bu arabayı bu kadar parlatmayı nasıl başarıyorsunuz ince pasta mı kalın pasta mı kullanıyorsunuz. Bir sürü pasta-cila modeli var. Açık renge göre farklı koyu renge göre farklı. Hangisini sayayımki şimdi. Bununla ilgili nette ufak bir araştırma yaparsanız sorunuzun cevabını tam alabilirsiniz aslında. güzel resimler deklanşörüne sağlık Sağolasın Fikri abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts