İçeriğe Yönlendir

Emre Demir Photography

Emre Demir2

Recommended Posts

Guest Hakan Tar?m

En alttaki resimde havalandırma delikleri iptal edilip güzel bir Carputer çalışması yapılabilir :)

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Emre tek kelimeyle mükemmeller :) Küçük bir isteğim olacak, benim Focus'a da böyle çalışmalar yapsak yardım eder misin? gerekli altyapıyı sağlarım ben ayrıca muhabbet olur :(

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
En alttaki resimde havalandırma delikleri iptal edilip güzel bir Carputer çalışması yapılabilir :seytan:

İşin gücün Carputerle kolonla. Biraz dışarıya yönel artıkın. Daha nasıl yükseltebilirim diye düşün. :D

Emre tek kelimeyle mükemmeller :) Küçük bir isteğim olacak, benim Focus'a da böyle çalışmalar yapsak yardım eder misin? gerekli altyapıyı sağlarım ben ayrıca muhabbet olur :)

Teşekkürler Kadir. Yaparız tabi neden olmasın... Focus çekmiyorum zaten ne zamandır iyi olur. ;)

Yorum bağlantısı
Onur Pervanoğlu

Hocam hiç amatör falan demeyin siz kendinize.Otomobil dergi-internet çevrelerinin test video ve resimlerine bakarsanız bir çoğundan daha profesyonel resimler olmuş :lol2:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Çok güzeller. :p Ellerine sağlık.

Teşekkürler :unsure2:

Hocam hiç amatör falan demeyin siz kendinize.Otomobil dergi-internet çevrelerinin test video ve resimlerine bakarsanız bir çoğundan daha profesyonel resimler olmuş :fiuw:

Teşekkür ederim. :crazy: Daha yolun başındayım valla amatör yani öyle çok çok iyi fotoğraflar değil. Teşekkürler yeniden :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
İşin gücün Carputerle kolonla. Biraz dışarıya yönel artıkın. Daha nasıl yükseltebilirim diye düşün. :rolleyes:

22" lere 50 yanak ve dişli lastik takıp biraz daha yükseltmeyi planlıyorum da meblağ fazla çıkıyor, artı milletin kalbi yetmez böyle bir araç görmeye acıyorum :p

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Resimler çok güzel aynı çizgide devam et :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Guest Hakan Tar?m

Bu i30' un arkadan resmi var mı? Rezalet bir dizaynı var merak ediyorum nasıl yapmış elemanlar :p

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Yok Beyaz ana renk olarak kullanılmış araçta. Jantlar bile beyaj ise farlar kararmaz, genel görünüm bozulur, göz ilk önce far kısmına kayar :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bende o yuzden dedim ana renk belli camlar kapkara tampon araları da sıyah far da uyum olur diye dusundum

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Guest Hakan Tar?m

Tüm krom aksesuarlar öncelikle! yapılmak üzere güzel bir revizyon istiyor araç. Artı olarak o telli! jantlar hiç hoş değil. Madem Air Ride gibi cesur ve marjinal bir yaklaşımda bulunulmuş (çok pis konştum yeminle :D ) kıyacak paraya 5-6 bin lira değerinde bir jant getirtecek en amerikanından, sonra başlanacak ince ince işlemelere.

edit : Önceden Çağlar abiye yolladığım; yenileme operasyonundan geçen aracın iki resmini vereyim buraya. Arkadaşına güzel örnek olur.

Telli Jant olacaksa böyle olsun. Kromaj aksamları bunun gibi parlatsın full söküp kromlatsın tekrar. TR' de tek olur.

P1040548.jpg

Air Ride' ın hava tankı da bu tarz olursa mükemmel olur. Nereye nasıl konuldu bilmiyorum ama, düşünsün bu güzelliği :)

Picture038.jpg

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Demir2

Teşekkürler, Arşiv gün geçtikçe genişliyor. Çektiğim birsürü fotoğraf var zamanım olduğunda yükleyeceğim...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...