Ufuk Özkan 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 (düzenlendi) Geçenlerde aracımın stop'unda küçük bir kırık oldu(biri çarpmış kaçmış.)bende yeni stop taktırdım ama biri canlı diğeri soluk bu yüzden stopların sadece geri ve sinyal kısmına kırmızı jelatin (folyo) çektirmek istiyorum,nasıl olur görüşleriniz nelerdir? ha birde muayeneden geçer mi googleden buluduğum bir resim sadece 19 Mayıs 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Sinyal ve geri vites lambasına kırmızı folyo çekmek hem tehlike arz eder hemde muayeneden geçeceğini zannetmiyorum,bence yaptırmayın... bende geri arka stopların bi kısmına siyah renk çektim görüntüde çok güzel oldu ama dedigin gibi hemşerim gündüz geri vitesse taktıgın zaman eskisi gibi belirgin degil gece bi fark yok Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 (düzenlendi) aynen ben taktım ve soktum en guzeli iki cift diz altı kadın corabi alın ve gecirin on numara oluyo sokmesi de basit polis de bir sey derse yırtıp atarsın istersen bir tane resim koyayım http://i1105.hizliresim.com/2011/5/21/2824.jpg tabi aracın filmler sokulmemiş haliyken 21 Mayıs 2011 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 yeni stop eski stop arasında ton farkı olduğu için jelatini çektirdim.çokta hoş durdu.polis mırın kırın ederse sökeriz olur biter Yorum bağlantısı
Gökhan Aldemir 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 Folyo'nun gündüz görüntüsü bu şekilde Yorum bağlantısı
Naci Özkan 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 (düzenlendi) sizinkide hoş olmuş.bende yarın eklerim resimleri 23 Mayıs 2011 tarihinde Naci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 (düzenlendi) Geri vites ve sinyale kırmızı folyo çekmek trafikte tehlikeye neden oluyor ve gece geri vites bi işe yaramıyor gibi bişey, kırmızı aydınlattıgı için. gece ve gündüz sinyal verdiginizi veya dörtlüleri yaktıgınızı arkadakinin anlaması için dikkat etmesi gerekiyor ayrıca geri vitese taktıgını arkadaki sürücü anlamıyor. Muayneden geçmiyor... Siyah film ise, ışık şiddetini %30 cıvarında azaltıyor, gündüz güneşli ortamda falan sinyal dikkatli bakılınca anlaşılıyor. Geçe yeterli paylaklık oluyor ama geri vites lambasının parlaklıgı düştügü için geri gidişlerde yine sorun çıkartıyor. Muayne konusunda bilgim yok... İkisi aracında bi tercih yapılacaksa kesinlikle siyah olmalı bence, kırmızıya göre daha az tehlike yaratıyor trafikte... 28 Mayıs 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 ugur bey bende katılıyorum aksam geri vitese taktınmı hic bir sey belli olmuyor kırmısı folyoda bende denedim en guzeli iki cift diz altı corapa bakar sorun olmuyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 ugur bey bende katılıyorum aksam geri vitese taktınmı hic bir sey belli olmuyor kırmısı folyoda bende denedim en guzeli iki cift diz altı corapa bakar sorun olmuyor Yaptıgım 3d led stoplambasının geri vites lambasına siyah film çekmiştim 1 hafta sonra söktüm. Geçenlerdede stop lambasına küçük bi değişiklik yaptım aklıma gelseydi çorap nasıl durur diye bi bakardım. Birdaha sökersem bi deniycem. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Mayıs 2011 Paylaş 28 Mayıs 2011 Yukleresim.com filmler sokulmedenki haliydi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 geri viteste haklısınız ama sinyaller gayet güzel yanıyor ... Sinyaller gece yeterli, gündüz normal havadada orda sarı bişeyin yanıp söndügü görünüyor(eskisi kaadar dikkat çekmesede) ama güneşli havallard özelliklede güneş dogrudan araca vuruyorsa sinyalı anlamak baya zorlaşıyor... Arkadaşın aracının geri vites ve sinyal kısmı siyah folyo'lu çokkez arkasından gittigimden biliyorum... Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 aynen ben taktım ve soktum en guzeli iki cift diz altı kadın corabi alın ve gecirin on numara oluyo sokmesi de basit polis de bir sey derse yırtıp atarsınistersen bir tane resim koyayım http://i1105.hizliresim.com/2011/5/21/2824.jpg tabi aracın filmler sokulmemiş haliyken Benimde aklımda onu yapmak ama nasıl bu kadar gergin durabiliyor.stopları söküp mü sökmeden mi takıyorsunuz çorabı ? Yorum bağlantısı
Ufuk Özkan 30 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2011 haklısınız yanlız sinyaller tek yanıyor dikkat çeker ondan anlar sinyal oldugunu sinyal olmazsa bile fren demektir zaten döneceksen yavaşlamak zorundasın ondan sorun yoktur. geri vitestede normal şehirde dikkatli olmak lazım zaten otobandada şehirdede geri geri 100km/h la gitcek halimiz yok anca 10-15 ondada pek sorun olmaz Muaynedende geçemezse orda söküver 5 lira zaten folyo Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 Benimde aklımda onu yapmak ama nasıl bu kadar gergin durabiliyor.stopları söküp mü sökmeden mi takıyorsunuz çorabı ? bunları takmak cok basit normal corap giyer gibi takıyosunuz diz altı corapı deseni size kalmış Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 bunları takmak cok basit normal corap giyer gibi takıyosunuz diz altı corapı deseni size kalmış :good: leopar deseni düşünüyorum :lol2: Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 olur arkadaslar benle dalga geciyolardı bunları sok baklava desenli veya gul desenli koy diyolardı :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts