Naci Özkan 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 (düzenlendi) Connect sis far'ına bağlayarak geçikmeli follow me home yapmak istiyorum. Uğur bey yapmış zaten yada eski konulardan baktım hep devreler hazırlanmış nasıl hazırlandı yada hazır alabilirmiyim? Hangi malzemeler lazım yapım ve şemasını söylermisiniz şimdiden teşekürler. 24 Mayıs 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Bende yapmak istiyordum açıkcası. bilgiler benimde işime yarayacaktır. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 23 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2011 (düzenlendi) Burayı incelemekte fayda var.. Baktım bende buraya ama devreyi Servet bey hazırlamış içeriğini bilmiyorumTek başıma ben Follow me home Yapıcam diyorsanız en kolayı 1 adet Sürgülü Kapı otomatiği kulanınız 1 kere tetik verildikten sonra 17 sn sisler yanıyor benim aracımda Otomatik Kapı beyni var aynı şekilde Lokman abimizin arabasında da otomatik kapı beyni var . Zaten öyle düşünüyorum kapılara bağlayacağım 24 Mayıs 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berk Karatan 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Ben eski bir Tofaş'tan çıkma zamanlama rolesiyle yaptıydım.Tetiğide sinyallerden aldıydım... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 (düzenlendi) Tek başıma ben Follow me home Yapıcam diyorsanız en kolayı 1 adet Sürgülü Kapı otomatiği kulanınız 1 kere tetik verildikten sonra 17 sn sisler yanıyor benim aracımda Otomatik Kapı beyni var aynı şekilde Lokman abimizin arabasında da otomatik kapı beyni var . Can. Kontak açılınca sisler sönüyormu?(süre dolmadan) Araç çalışırken kapıları kilitleyince sisler yanıyormu? İstediginde süre dolmadan tekrar kumandaya basarak sisleri kapatabiliyormusun? Hava nekadar karardıgında devreye girmesini istedigini ayarlaya biliyormusun? Bahsettigin sistemi yapmak kolay ama bence yapmışken hem kullanılışlı hemde göze hitap eden bişey olsun 90 tl'ye satıyor devreyi araca monte etmesi sökme takma işlemleriyle 30 dk falan sürüyor... Benım devreyi yapan arkadaş bu gerekli bilgileri kendisinden alabilirsiniz... Mustafa Bağseven http://www.otoclubturkiye.com/forum/Mustafa-Baseven-m32279.html Naci Özkan Bu sistemden beklentilerin neler? Sadece kapıları açtıgımda ve kilitledigimde sisleri otomatik yaksın diyorsan can'ın dedigi en basit yöntem ama benım gibi daha kapsamlı ve göze hoş görünen bişey istiyorsan ya devreyi kendin yapacaksın yada yapan birinden alacaksın. İnternette satılan hazır devreler hem pahalı hemde daha az özellik içeriyor + pek güvenli delmedi bana onlardan uzak durmanda fayda var. 23 Mayıs 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 23 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2011 Bende özellikle göze hitap etmesini istiyorum aslında bende yapabilirim devreyi yada yapan kim var ondanda alabilirim. Bende sizinkine benzer birşey yapacağım geçikmeli yanacak ama zaman farketmez her zaman yansın sabah akşam sensör olmayacak. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Naci ortalama 2 ay önce ben kendi aracıma 20 tl'ye ufak bir devre yaptırdım,biraz uğraştırdı ama Emmi'nin anlatımıyla kendim taktım çokta güzel oldu.Birde aracı kilitlediğim'de arkamdan sisler açık kaldı diye seslenen çok oluyor http://www.otoclubturkiye.com/forum/Buguen-Ara...tml&st=1360 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 yaptırmak isteyenlere bende aracı olabilirim Mustafa için... ben kullanıyorum çok keyifli oluyor ... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Anıl o su sesi nerden geliyor ya,dere kenarında gibi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Bir sokak arasında çekmiştim valla bende hatırlamıyorum orayı bir daha bul desen bulamam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Naci ortalama 2 ay önce ben kendi aracıma 20 tl'ye ufak bi devre yaptırdım.biraz uğraştırdı ama Emmi'nin anlatımıyla kendim taktım.çokta güzel oldu.birde aracı kilitlediğim'de arkamdan sisler açık kaldı diye seslenen çok oluyor http://www.otoclubturkiye.com/forum/Buguen-Ara...tml&st=1360 O ne ki, Can focus tan iniyor, motor hala çalışıyor, garip garip bakarken motor stop ediveriyor, çalıştırıp gitmesi de kolay değil, yağ basıncını okuyana kadar göstergeler sıfırda bekliyor Muğla da bile yapamazlar böylesini Yorum bağlantısı
Naci Özkan 23 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2011 Mustafa için derken ? ben yaptırmak istiyorum bana yardımcı olabilirsin kendim yapamam gibi zaten Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 Anıl'ın kullandığı devreyide benim kullandığım devreyide Mustafa tasarlamış... Yorum bağlantısı
Ergin Ateş 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 Bu özellik bazı Ford'larda mevcut. Benim far anahtarını 3. kademeye kadar (Otomatik far) çevirip tekrar kapalı konuma getirince 20 saniye farlar açık kalıyor. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 O ne ki, Can focus tan iniyor, motor hala çalışıyor, garip garip bakarken motor stop ediveriyor, çalıştırıp gitmesi de kolay değil, yağ basıncını okuyana kadar göstergeler sıfırda bekliyor Muğla da bile yapamazlar böylesini Aman Çağlar abi !!!! kavgada bile söylenmez bu söz !!!! Yorum bağlantısı
Ufuk Özkan 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 Merdivenlerden çıkarken birden ışıklar yandı sensörlü acaba dedim sensörü iptal etsek o zaman ayarlı zaten sadece çıkan voltu düşürmek lazım böyle olurmu? merdiven otomatiği ile Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 merdivenlerden çıkarken birden ışıklar yandı sensörlü acaba dedim sensörü iptal etsek o zaman ayarlı zaten sadece çıkan voltu düşürmek lazım böyle olurmu? merdiven otomatigi ile Astarı yüzünden pahalıya gelir herhalde Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 Bazen cocuklar arabanın çevresinde oynadıklarında uzaktan yakıyorum ışıkları araba hareket edecek sanıyorlar dagılıyorlar Bilmeyenler farları açık unuttun diyor, bende benım araç akıllıdır benim gittigimi anlar kapatır kendi diyorum Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 bende çok yaptırmak istiyorum ama mersinde yapacak usta bulamadım malesef Yorum bağlantısı
Recommended Posts