Yavuz Gencay 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 (düzenlendi) Evde boş durmaya gelemiyorum takımlarımı(hırdavat araçları) karıştırırken kutulardan birinde ufak bir tüp buldum üzerinde metal polish yazıyodu işe yarıyıp yaramadığını evdekilere sordum,onlar tencerede denemişler işe yaramış bende başka nerde kullanabilirim derken egzoz ucu aklıma geldi ardından iki parça bez ve gazyagını kaptıktan sonra solugu araçların yanında aldım... işte uygulamadan bir kaç fotoğraf ... egzoz başlıklarının önceki hali(zamanla islenme ve kir mevcut) bu egzoz başlıkları A3 e ait bu başlıklar geçmeli ve cıkartılabılıryor buda işim kolaylaştırdı cıkartıp yıkadım camurunu akıttım .. ancak üzerlerinde ziftlenmede var yıkadıktan sonra ortaya cıktı. onlarıda sonax ın bir ürünü olan zift katran temizleyici (özü gazyağı) spreyle temizledim ve ardından ilacı sürüp parlatma işlemine başladım. ve SONUÇ ! .. Bunlarda diger araçların egzoz ucları ... FİESTA BMW 520d Ürün Adı : METYLAN metal polish 27 Mayıs 2011 tarihinde Yavuz Gencay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 baya işe yaramış ellerinize sağlık, ismini paylaşırsanız bizlerde kullanabiliriz belki. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Eline sağlık Yavuz güzel olmuş.. O parlatıcıyı biliyorum ; gümüş altın ; çelik, krom hepsini parlatıyor.. Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Bu metal parlatıcı çok kullanışlı..ve fiyatıda çok uygun..en son bauhause de 4 tl idi.. Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Ersen Tapan yazdı: Eline sağlık Yavuz güzel olmuş.. O parlatıcıyı biliyorum ; gümüş altın ; çelik, krom hepsini parlatıyor.. Ersen abi biraz ovalamak gerekiyor ama sonuç güzel oldu ... kıvamıda zaten pasta polish gibi ... Çağlar Bayur yazdı: Mis gibi olmuş :lol2: teşekkürler Çağlar Bey ... Hasan Dönmez yazdı: Bu metal parlatıcı çok kullanışlı..ve fiyatıda çok uygun..en son bauhause de 4 tl idi.. Hasan Bey bu ürün hem kullanışlı hem ucuz hemde dayanıklı yanılmıyosam o tüp 6 7 sene önce alınmış ama hala işe yarıyor .. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Gökhan Tiftik yazdı: Güzel çalışma olmuş elinize sağlık.. Yalnız bu kadar kimyasal kullanmadan da yapılır bu iş,gözden çıkardığınız nemli beze biraz kum alıp sertçe ve hızlı sildiğinizde aynen bu hale geliyor.. Yavuz Bey emeğinize sağlık çok güzel olmuş, güneşte arkadan gelen şoförün gözünü almaz umarım Gökhan evet aslında güzel fikir, ancak ufak ufak çizikler bırakmaz mı bu kum taneleri ? Yorum bağlantısı
Yavuz Gencay 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Gökhan Tiftik yazdı: Güzel çalışma olmuş elinize sağlık.. Yalnız bu kadar kimyasal kullanmadan da yapılır bu iş,gözden çıkardığınız nemli beze biraz kum alıp sertçe ve hızlı sildiğinizde aynen bu hale geliyor.. Gökhan peki kum cizmiyor mu ? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Eline sağlık. Temiz iş çıkarmışsın... Bu ürünü evde demlik ve çıplak metal ürünleri parlatmak için kullanıyorum. Çok işe yarıyor... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 Güzel olmuş. Yavuzun marifetli ellerinden kaçmaz Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. --------------------- Evdeki malzemelerle olmazmı bu iş. Sirkeyle falan. Para harcamak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Evet bu parlatıcıyı biliyorum.Annemler de vardı.Çelik tencere alırken mi ne vermişler..Bulabilirsem tabii bozulmadıysa bende denerim Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 adı ne bunun nerden ne diyerek temin edebiliriz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Cok guzel gorunuyor.. Fiesta nin arkadan resmi varsa cekip koyabilir misiniz ? Bende tamponu kestirip eksoz ucu takacagimda canli gormek iyi olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts