Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 aytemiz gaz hakkında her hangi bir olumsuzluk yaşayan vs var mı? katkı matkı kullanıyorlar mı? Menzil için yorumlar vs nedir? çekişte fark hisseden vs oluyor mu? Shell auto gas kullanmayı bırakmayı düşünüyorum yıllardır kullandığım istasyonda son 3-4 depodur her dolumda bir vukuat yaşamaya başladım. sırf bildik yer diye fazladan 5 km yol gidip alıyordum. şuan yakında yeni bir aytemiz istasyonu açılmış. diğerlerine göre 5 krş ucuz ve bana daha yakın. 1-2 depo deneyip bir sorun yaşamazsam ona geçeyim diyorum. o yüzden kullanıcı yorumu alayım her ne kadar istasyona göre fark olacağını bilsemde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 Doğalgaz basacak hali yokya, hem dene, bize de anlat. Yorum bağlantısı
Serkan Toygar 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 valla mustafa arkadaşım bende shell autogas kullanıyordum bıraktım çünkü arabanın gidişini mahvetti motoru rolanti çok sallıyodu ve shellin bölge müdürlüğüne lpg fişini faks çektim aldığım yeri şikayet ettim filtrelerimiz değişti güven alabilirsiniz dedi gittim yine aynı sorun bu sefer shelli terk ettim. bende shell den şikayetçiyim bp autolpg aldım biraz düzeldi shell hakikaten bozdu aldığım istasyon fulya shell Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2011 yakıttan çok istasyondan biraz sıkıntı yaşamaya başldım. yoksa çekişte yada kullanımda bir sorunum yoktu pek. Yorum bağlantısı
Onur Demir 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 Al gitsin, en kötü lpg enjektörlerini bozarsın(oda 50bin km sonra olur ), 70-80tl ye tamir takımlarını yenilersin çiçek gibi olur Yorum bağlantısı
Serkan Toygar 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 can kardeş tavsiye edeceğin gaz markası var mı Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 Benim evin 500mt ilerisinde mogaz var..sadece gaz var..müşterisi sırf taksiciler..fiş falanda kesmiyorlar.. Geçen hafta lpg diğer istasyonlarda 2.39 iken mogazda 2.35 idi...genelde orayı tercih ediyorum.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 31 Mayıs 2011 Paylaş 31 Mayıs 2011 (düzenlendi) can kardeş tavsiye edeceğin gaz markası var mı Can mazotçu artık LPG için Milangaz tavsiye ederim... 31 Mayıs 2011 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ekim 2011 Yazar Paylaş 18 Ekim 2011 10 bin km bakımına gittim. 10 bin km aynı istasyondan alıyorum. Aygazdaki gibi balçıklanma vs olmamış. Filltre kilenmemiş bile. Menzil güzel zaten tüketim değerleri profilde gözüküyor. Performans olarakta sıkıntı yok. Test ettim beğendim. Piyasadanda 15 krş ucuza veriyorlar. istasyon temiz ise gazın kendinden kaynaklanan sıkıntı olmayan bir marka diyebilirim. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 18 Ekim 2011 Paylaş 18 Ekim 2011 10 bin km bakımına gittim. 10 bin km aynı istasyondan alıyorum. Aygazdaki gibi balçıklanma vs olmamış. Filltre kilenmemiş bile. Menzil güzel zaten tüketim değerleri profilde gözüküyor. Performans olarakta sıkıntı yok. Test ettim beğendim. Piyasadanda 15 krş ucuza veriyorlar. istasyon temiz ise gazın kendinden kaynaklanan sıkıntı olmayan bir marka diyebilirim. Teşekkürler Mustafa ben de senin bakıma gidip filtreleri görmeni bekliyordum. Temiz çıkmasına sevindim. Ben de 5-6 kez Aytemizden aldım çok ta memnundum ama katkılı denince çekiniyordum açıkçası. Artık çekinecek birşey kalmadı sayende:). Aytemizden LPG aldığım zaman Yol bilgisayarında bile tüketim değerleri düşüyor. Ama Sheel den alınca araba çekmiyor ve de km diğer yerlerden aldığım gaza göre daha az gidiyor. Aytemizden şimdilik memnunum. Aynı şekilde BP den de memnunum. Hangisi denk gelirse ordan alırım artık:) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ekim 2011 Yazar Paylaş 18 Ekim 2011 usta baktı filitreyi değişmeyelim yazık 40 lira dedi o derece temiz İstasyon kendini bozmaz ise artık aytemizciyiz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ekim 2011 Yazar Paylaş 18 Ekim 2011 hayır ortalama. ama şehir içi ağırlıllık denebilir. +0,5lt benzin tüketimi de var ama onu profile girince görebiliyorsunuz. aytemize başladığımdan beri tutuyorum bu ortalamyı. 7 bin km gibi bişi olmuş ama öncesi de var :lol2: aşırı şehir içinde sürdüğümde max 11 litreyi görmedim. uzun yolda da 7.4 ü görmüşüm. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 18 Ekim 2011 Paylaş 18 Ekim 2011 Degerler benzer bende yeni 900 km yaptım 500 ş dışı 400 şehir içi gibi ortalama 9,4 cıktı Yorum bağlantısı
Recommended Posts