İçeriğe Yönlendir

Yeni Ford Fiesta 1.25 Lpg Uygulaması Yapan Var Mı?

Osman Beşer

Recommended Posts

Osman Beşer

Yeni Ford Fiesta 1.25 için LPG uygulması sizce nasıl olur? yorumlarınızı bekliyorum,performans beklentim çok onemli değil...benzin fiyatından binmeye korkuyoruz arabaya

Yorum bağlantısı
Osman Beşer

orayı okudum da 2 sene onceki şartlar değerlendiriliyor orda,şimdiki zamana göre(benzin fiyatı,lpg dönüşüm fiyatları vb) yorumlar olsa :rofl:

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
orayı okudum da 2 sene onceki şartlar değerlendiriliyor orda,şimdiki zamana göre(benzin fiyatı,lpg dönüşüm fiyatları vb) yorumlar olsa :rofl:

O zaman benzin daha ucuzdu. Gerisini siz düşünün artık :) .

Yorum bağlantısı
Osman Beşer

işte benzin fiyatlarından yılda yapabilecegimiz kmden daha azını yapmak zorunda kalıyoruz,

şuan 15000-20000 arası gibi gözüküyor,ki benzin parasından kasa kasa bile bu kadar km yaptık

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Az kullanmaya çalışıp ta 20.000km :( , sorması ayıp ama neden tdci almamıştınız?

Yorum bağlantısı
Osman Beşer

20000 olmaz ya 15000i geçer 16 bin olur heralde,neden tdci almadım? çünkü arada 5000 lira fark vardı,bu farkı veremedim,sonra lpg yaparım belki die düşündüm,bir de ilk kez araba almanın da acemiliği olabilir

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu km ler için lpg mantıklı ama lpg taktıranlar der ki: az yakıyorum çok gezeyim denince total harcama aynı kalıyor :(

Yorum bağlantısı
Osman Beşer

harcamasında değilim işin aslında,50 liralık benzin alıyorum,aldığıma,bindiğime değmiyor,ditttttttttt ötüyor benzin bitti diye :( yani sanki taksi tutmuşum da taksiyle gidiomuşum gibi oluyor o yüzden

Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç

Merhaba ;

Bu araçlara servisimde daha önceden defalarca montaj yapıldı ,gayet başarı ve sorunsuz .Bilgilerinize...

Yorum bağlantısı
Osman Beşer
Merhaba ;

Bu araçlara servisimde daha önceden defalarca montaj yapıldı ,gayet başarı ve sorunsuz .Bilgilerinize...

teşekkürler,peki hangi markayı tavsiye edersiniz,bu arada garanti gidiyor galiba değil mi? o yüzden 15000 bakımından sonra düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
teşekkürler,peki hangi markayı tavsiye edersiniz,bu arada garanti gidiyor galiba değil mi? o yüzden 15000 bakımından sonra düşünüyorum

motorla ilgili kısımlar garanti dışı oluyor. Ama bazı servisler kendi servislerinde takmanız karşılığında garanti dışı bırakmayız diyorlar. bir araştırın isterseniz.

Yorum bağlantısı
Osman Beşer

bu arada bir şey daha sormak istiyorum, üstte reklam dönüyor fiesta için 15000 bakım 155 TL diye,şimdi ben arabamın 15000 bakımını buradn yaptırırsam garantim devam edecek mi? ya da illa ki yetkili servislerde mi yaptırmamız lazım?

Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç

Benim tavsiyem BRC MY11 fakat bu demek değil ki aracınıza sadece BRC takılabilir ; kaliteli ,servis ağı güçlü malının arkasında duran bir markayı ve de yaptığı işe kefil olan bir servisi tercih etmelisiniz.

LPG dönüşümü sonra aracınızın garantisi bitmez fakat FORD LPG kaynaklı sorunlarda garantisini devreye sokmaz.BRC tercih etmeniz halinde şayet lpg kaynaklı bir sorun olursa BRC bu masrafı 25.000 TL ye kadar karşılayan 3.Şahıs mali mesuliyet sigortası yapıyor ve aracınızdaki masrafı kendi karşılıyor.Bilgilerinize...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
1,25 e lpg takıldığında o araba gidermi ki?

lpg takınca daha performansılı gidiyor :p çünkü aynı paraya daha fazla gaza basabiliyoruz :good1: tabi bu eskiden daha belirgindi. şimdi 5-10 ps artıyor anca :)

Yorum bağlantısı
Osman Beşer
lpg takınca daha performansılı gidiyor :rolleyes: çünkü aynı paraya daha fazla gaza basabiliyoruz :p tabi bu eskiden daha belirgindi. şimdi 5-10 ps artıyor anca :rolleyes:

bence de basmaya korkuyor insan,en azından içimiz rahat basarız

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ebubekir Turan
taktırıp deneyen yok mu?

Ben taktırdım.arabam my fiesta 1.25i . brc my11 pipolu sıralı sistem lpg takılı. şunu söleyebilirim ki hiç bir çekiş kaybı felan yaşamadım bunlar hikaye bence hiç düşünmeden taktırın.aracım vites geçişlerinde daha seri hale geldi.böyle söyledikçe millet bana inanmıyor :).Tabiki tüpün markası ve usta çok önemli tabi.ben Sivasın en iyi ustalarından birine taktırdım.şimdilik ilk 1000 km doldu.şehiriçi şehir dışı karışık 100 km de 19 tl felan yakıyor.usta daha düşeceğini söyledi dur bakalım ne olacak.vel hasıl tavsiye ediyorum hiç beklemeyin benzine verdiğiniz paraya yazık :)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

19 litreyse kurtarmaz. :)

Pardon liraymış.

tarihinde Evren Erak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan
19 litreyse kurtarmaz. :)

Pardon liraymış.

hocam bu şekilde kurtarıyormu peki :)siz ne kadar yakıyorsunuz 100 km ye ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...