Guest Mehmet 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Arkadaşlar cam açıkken kapıyı kitlediğimde camlar otomatik olarak kapanmıyor. Nasıl yapılabilir? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 arkadaşlar cam açıkken kapıyı kitlediğimde camlar otomatik olarak kapanmıyor nasıl yapılabilr? Connectlerde cam kaldırma modülü yoktu yanlış hatırlamıyorsam ama taktırabilirsiniz isterseniz ufak bi meblaya 50-100tl gibi Yorum bağlantısı
Guest Mehmet 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Connectlerde cam kaldırma modülü yoktu yanlış hatırlamıyorsam ama taktırabilirsiniz isterseniz ufak bi mevlaya 50-100tl gibi nerede yaptırabilirim yada nereden temin edebilirim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 nerede yaptırablrm yada nereden temin edebilirim Mehmet bey connectler konusunda pek bilgim yok. ama birazdan arkadaşlar size yardımcı olurlar saygılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/cenmax-ca...p;SKU=OTCGCK-55 Bunun gibi bir şey alın... Ancak alırken dikkat edin, sıkışmaya duyarlı olsun.. Hem kazaları önler hemde cam motorlarının ömrünü kısaltmaz.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/cenmax-ca...p;SKU=OTCGCK-55Bunun gibi bir şey alın... Ancak alırken dikkat edin, sıkışmaya duyarlı olsun.. Hem kazaları önler hemde cam motorlarının ömrünü kısaltmaz.. bunu sadece sürücü tarafından yapabilirmiyiz yoksa iki tarafıda revize etmek gerekir mi? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 Yapılabilir kanımca benim arızadan ötürü sadece sürücü tarafı çalışıyor.Buda muhtemelen ayrı olmasından kaynaklanıyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 kapıları sökmüşken elimde bir modül var kurcalayım diyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 bunu sadece sürücü tarafından yapabilirmiyiz yoksa iki tarafıda revize etmek gerekir mi? Sürücü kapısında tüm camlara kontrol varsa yapabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Haziran 2011 Paylaş 18 Haziran 2011 kapıları sökmüşken elimde bir modül var kurcalayım diyorum. Hüseyin bey elektirk konusunda tecrübeli ve bilgiliyseniz deneyin şansınızı fordların sistemi biraz karışık derler başınıza iş almayın durduk yerde. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 19 Haziran 2011 Paylaş 19 Haziran 2011 Konuyla alakasız olacak kusura bakmayın benimde camlar için sormak istediğim başka birşey var. Connectlerde sürücü camını indirme tuşu çift kademeli, ikincisine basarsanız sürekli olarak sonuna kadar indiriyor camı. Bunu sürekli kaldırma ve yolcu camına sürekli nidirme ve kaldırma olarak uygulamak mümkün mü acaba ? Yukarı basınca da sürekli olarak kaldırsın istiyorum camı. Münkün mü acaba ? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Aksaraydan 20 liraya otomatik cam kaldırma modülü aldım, sadece sürücü kapısına monte edilip her iki camda da etkin oluyor. camlar açıkken araçtan iniyorsunuz kumandaya basıyorsunuz ve camlar kapanıyor, fakaaaat bu sistemi her elektrikçi yapamıyor. taktırmak için sanayi sitesine gittim koca sitede yapan 3 5 yer buldum, onlar da 50 lira istediler, taktırmaktan vazgeçip modülü iade ettim, zaten topu topu 2 cam gerek yok diye düşünüyorum. astarı yüzünden pahalı... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Haziran 2011 Paylaş 20 Haziran 2011 Sirkenin hesabını yapan turşuyu yiyemez.. Maddi imkan yoksa o ayrı... Kapı yüzü sökülecek.. Kapıya elektrik çekilecek.. 50 eder mi bilmem de 30 lira eder bu işçilik.. Yorum bağlantısı
Semih Candan 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 bende taktırdım belli bir zaman sonra bozuluyor orjinal gibi olmuyor Yorum bağlantısı
Serhan URAN 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 benim 2008 model connectimde bu sistem mevcut orjinalindemi vardı yoksa benden öncekimi taktırdı bunu nasıl anlıyabilirim Yorum bağlantısı
Mustafa Avcı 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Bir modül yardımı ile sonradan uygulanıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 benim 2008 model connectimde bu sistem mevcut orjinalindemi vardı yoksa benden öncekimi taktırdı bunu nasıl anlıyabilirim Orjinalde hiçbir connect'te yoktur. Sonradan takılmıştır. Bende taktırıp taktırmama konusunda kararsızım bazen camı hafif açık bırakıyorum çünkü. Bu modulu çift kilirleme özelliğinden tetiklemek mümkünmü acaba? Tek kilitleme yapınca devreye girmese sadece kumandada 2 kere basınca devreye girse güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts