İçeriğe Yönlendir

Koca Ağız Yapmak.

Atilla Atun

Recommended Posts

Kerim Bilge

Ford ambleminin kırmızı olması dışında çok güzel olmuş. Sis farı çerçeveleride siyaha kaplanabilir deneyin derim bence. :):nazar:

Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran

Elinize sağlık güzel olmuş. Folyoyu yapıştırdıktan sonra boyaya zarar vermeden kesme işini nasıl yaptın?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

zor bir bölge cesaret ve emek için kutlarım, tamponlarda çerçevelere yapılan konturlar hep diri bir hava vermektedir.

elinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

emeğinize sonsuz saygım var baya uğraşmişiniz ben beğenmedim ama zevkler ve renkler tabiki güle güle kullanın :p

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Farların içine de bir karartma yapılırsa güzel bir birliktelik olacak gibi duruyor :p

Ambleme bir işlem istiyorsanız, bence tamamen kapatın daha güzel olmaz mı ;)

Bana öyle geldi bir anda :p

Yorum bağlantısı
Yıldıray Demirkıran

Hazır 2011 fiesta bulmuşken sorayım. 2011 modellerinde yan airbagler var mı?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Ön tarafta beyaz, kırmızı ve mavi renkler görünüyor. Renk sayısını 2 ye indirgemeli. Plakadaki mavi boyanamayacağına göre logo orjinaline döndürülmeli.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Ön tarafta beyaz, kırmızı ve mavi renkler görünüyor. Renk sayısını 2 ye indirgemeli. Plakadaki mavi boyanamayacağına göre logo orjinaline döndürülmeli.

:p

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

fotoraf0412.jpg

Uploaded with ImageShack.us

mavini üstüne kırmızı çekmiştim ama olmadı aklımda sadece 2 renk yapmak.

şeytan kırmızıyı beklıyorum yapılmış sayınız sizler onu.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Evren Erdoğan

Güzel bi çalışma olmuş,ST tampona alternatif olabilir nitelikte.Acaba neyle yapıştırdınız folyoyu?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Faruk Meydam

güzel olmuş elinize sağlık.bu uygulamayı yani koca ağız yapmayı siyah araçta farklı bi şekilde deneyen var mı?yani siyah olduğu için farklı bi renk yapmak lazım.mesela beyaz yapılırsa yan aynalarıda beyaz yapılırsa takım olabilir ama başka araçta görmeden cesaret edemiyorum =)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...