Ayhan Körçoban 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 aracımın gaz yememe problemi vardı hallettim derken şimdide hararet yükselmiyor sadece normal yazısına bile çıkamıyor. ama motor sıcak belli yani drumundan ve gittiğim yoldan bu olay sonucundan sonrada rolanti ayarlayacağı sırada stop etmeye hatta bazende stop ediyor Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 Tam emin olmamakla birlikte aklıma gelen şey termostatın delik olabileceği Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 (düzenlendi) Hararet müşürünü de kontrol ettirmek lazım. 27 Haziran 2011 tarihinde Sani Ger?on tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 termostat sürekli açık kalıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 28 Haziran 2011 Paylaş 28 Haziran 2011 Hararet müşürünü de kontrol ettirmek lazım. Bencede. Eğer termostattın derecesi çok düşük ise o zamanda yükselmez ibre. NORMAL yazısında m harfinin sol köşesinde durması gerekir ibrenin. A harfinin ortasında ilk hız L harfinin sağ ucunda da ikinci hız devreye girmeli. Yorum bağlantısı
Ayhan Körçoban 30 Haziran 2011 Yazar Paylaş 30 Haziran 2011 arkadaşlar bugün termostat ve hararet müşürünü degiştirdim ve hararet göstergem normale döndü normal yazısının m harfinde duruyor A da fan açıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 Termostatın orjinal olması çok önemlidir, piyasada muadil Tofaş parçası takabiliyorlar dikkat. Yorum bağlantısı
Harun Sayın 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 aynısı bendede vardı hararet normal seviyeye bile gelmiyordu kışın, yazın yokuş çıkarken biraz yükseliyordu termostat değişti ve düzeldi. termostat sürekli açık kalıyormuş ustanın demesi. ve yakıtıda etkilermiş çok yaktırırmış motor ısınmadığından. Yorum bağlantısı
Guest Umut Araz 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Bencede. Eğer termostattın derecesi çok düşük ise o zamanda yükselmez ibre. NORMAL yazısında m harfinin sol köşesinde durması gerekir ibrenin. A harfinin ortasında ilk hız L harfinin sağ ucunda da ikinci hız devreye girmeli. iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum temmuz ayı vergisi 1998 2000 motor aracım için 261 lira cıkıyor yanlız ocak ayınta 173 tl olarak yatmış acaba bir yanlışlıkmı var yardımcı olursanız sevinirim siz ne kadar yatırdınız Yorum bağlantısı
Ayhan Körçoban 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum temmuz ayı vergisi 1998 2000 motor aracım için 261 lira cıkıyor yanlız ocak ayınta 173 tl olarak yatmış acaba bir yanlışlıkmı var yardımcı olursanız sevinirim siz ne kadar yatırdınız ben 1996 model 2.0 aracıma 104 ağustos vergisini yatırdım Yorum bağlantısı
Harun Sayın 20 Ağustos 2011 Paylaş 20 Ağustos 2011 muhtemelen bir yanlışlık vardır, çünkü ben sigortacıdan almış olduğum bir form ile vergi dairesine gittim 260 küsür olan vergiyi 173TL ye düşürdüler aynı saatte, internetten baktığımdada düşmüştü, hem ocak ayı hem temmuz ayı düşmüştü, form kasko değeriyle alakalı bir form. vergi kasko değerinin yüzde beşinden fazla olamaz diye bir kanun var sanırım. yüzde beşinin altındaki ilk tutara geçiyor otomatikman. benim aracın kasko değeri 7100TL görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2011 Paylaş 22 Ağustos 2011 ben 1996 model 2.0 aracıma 104 ağustos vergisini yatırdım Vergiyi geç ödüyorsunuz, Ağustos değil, Temmuzda ödenemesi gerekirdi.. muhtemelen bir yanlışlık vardır, çünkü ben sigortacıdan almış olduğum bir form ile vergi dairesine gittim 260 küsür olan vergiyi 173TL ye düşürdüler aynı saatte, internetten baktığımdada düşmüştü, hem ocak ayı hem temmuz ayı düşmüştü, form kasko değeriyle alakalı bir form. vergi kasko değerinin yüzde beşinden fazla olamaz diye bir kanun var sanırım. yüzde beşinin altındaki ilk tutara geçiyor otomatikman. benim aracın kasko değeri 7100TL görünüyor. Sizin araçlarınızın vergileri farklı... Harun Bey.. Ayhan Bey'in aracı 16 yaşında sizin ki 15 yaşında siz bir üst dilimdesiniz seneye sizinki de 104 lira olacak ve form doldurmaya gerek kalmayacak.. Yorum bağlantısı
Burçin Teymen 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 arkadaşlar bugün termostat ve hararet müşürünü degiştirdim ve hararet göstergem normale döndü normal yazısının m harfinde duruyor A da fan açıyor Benim termostat'ta A-L civarında açıyor. 120'lik hararet müşürü taktırmıştım yeni termostatla birlikte. Araç şehir içinde 3-4 km. dur kalk yaptıktan sonra hızla M-A civarına geliyor ve ancak L'de termostat açıyor. Bu derece yüksekmidir? Bir zararı olur mu araca? 90'lık müşür taktırsam nasıl olur? Yorum bağlantısı
Harun Sayın 26 Ağustos 2011 Paylaş 26 Ağustos 2011 benim araçtada aynı Normal in L sinde açıyor. ustaya sordum her hangi bir sıkıntı olmaz dedi ama yinede bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts