Guest Gokhan Karaduz 1 Temmuz 2011 Paylaş 1 Temmuz 2011 (düzenlendi) Yeniden merhaba. Daha öncedende sorunlarımla ilgili konu açmıştım onları bir nebze çözdüm ama şimdi ise hiç alışık olmadıgım sorunlar baş gösterdi. 2Gün önce aracımla yolda giderken kaputtan duman çıkmaya başladı yoldan gecen diğer araçlar uyardı bende aracı eve cektim. SOnrasında arac motorrdaki bütün yağı bıraktı. ARabanın altı resmen göl oldu. Sonra aracı çalıştıdım yağ akışı inanılmaz hızlandı. Ustamı aradım geldi baktı. Motor kapağı contasında yağ fışkırtıyor dedi. Ben kendiside yağ koydu ama süratle onuda attı ben böyle birşey görmedim dedi usta. Sonra kurtarıcı ile cektik aracı servise gerekli onarım yapıldı extradan trigerde değişti. Yani anlamadıgım seyir halindeyken duman nerden çıkıyordu ? aracı durdurunca yağ süratle neden aktı ? Ciddi bir tehlikemi atlattım ? Birde araçda su eksiltme var ustam kontrol etti suyu motor aracılıgıyla egsozdan atıyor dedi. Kapaklardanmı ne kaçırıyormuş. Yapalım dedim 800tl civarında masraf olur dedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Birde aracımda EGO(?) Gaz olması lazım sıralı lpg sistemi var. Yanlız dilinden anlamayı beceremedim bir türlü. İnanın kafam allak bullak oldu. Aracda (yol bilgisayarına göre ) 110km yol yapacak kadar benzin vardı. 3-4 gün içersinde resmen bitti. Aracda dııtt diye birses geliyor (kafasına göre ) bazen lpg düğmesinde ışıklar yanıp sönüyor. Acaba arac benzinle çalıştıkdan sonra lpg ye gecmiyormu ? Ben daha önce benzinli ve dizel araçlar kullandım o yüzden çok yabancıyım lpg sistemine. nedir ne değildir anlayamadım. Galiba dediğim gibi lpg ye geçmiyor bunu nasıl test edebilirim ? Birde son olarak bazı fotolar ekliyorum konuyla ilgili olarak Motor ve Lpg sistemi ile ilgili size fikir verebilir http://img381.yukle.tc/image.php?id=30791.JPG Kaçak yağ http://img381.yukle.tc/image.php?id=89853.JPG Lpg düğmesi bu. Ortasında basılan yer var sanırım. Hıcbirşey bimiyorum. Birde onun hemen sağındaki düğme nedir ? http://img381.yukle.tc/image.php?id=75105.JPG Burdaki yanan lambalar neyi işaret edyor ? bazen biri sönüyor ama genelde sürekli yanık haldeler... http://img381.yukle.tc/image.php?id=11964.JPG Resimleri IMG olarak ekleyemedım hata verdi. Bu şekilde idare edin artık 5 Temmuz 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yani > Yeni Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 (düzenlendi) Bence kesinlikle o ustaya ugramayın bir daha.Forumda tavsiye edilen ustalar var. Duman sıcak motora temas eden yagın dumanı.Motor yagsız kaldı ise çok sakıncalı.Ama anladıgım bu motor yagı haricinde gibi geldi bana.Ustan niye anlamamışta sonrada sorunu halletmiş nasıl nereyi halletmiş? İkaz göstergesi radyatör suyu yok diyen ikaz.Suyu kontrol edin ve sorunu hallettirin.Motır için en sakıncalı bir arıza. Lpg niz kapalı durumda.El ile butona basınca açılıyorsa ve sonra tekrar kapanıyorsa lpg kontrolünde sorun vardır.Baktırmanız gerekiyor. Ankara'da nerdesiniz.? 2 Temmuz 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Gokhan Karaduz 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Sn oktay toker ilginize teşekkür ederim.Aslında ustam iyi birisi gerçi çalışırken yanında hiç bulunmadım ama bir telefonumla şaşmazdan sincana direk gelen bi insan. İlk önce motorda yağ kalmamış dedi ve yağ koydu sonra aynı şekilde yağı aşşağıdan boşalttı. Biraz inceledi bu aracın kurtarıcıyla gitmesi lazım dedi. Sonra onun tanıdıgı bi kurtarıcı cagırdık 65tl ye çektirdik aracı. O su işaretide dediğim gibi arac su atıyor kapaklardan kaçırıyor dedi. Çünkü sızıntı falan yok. Ayrıca su deposu müşürü dedi yanlış hatırlamıyorsam bozuk dedi. Lpg de apayrı bir sorun orda düğme var basınca komple kapanıyor basıncada ışıkları yanıyor ama her halükarda benzinle çalışıyor. Çok karmaşık bir durum. Bu arada sincandayım Birde gösterdelerdeki lamba işaretleri ne anlama geliyor 2 adet olan ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Burada mk2 kitapcıgını indir ve özelliklerini incele. http://www.ozyurek.org/kilavuz/kilavuz.htm Kişiliği için yorumum olmaz o ayrı.Ustalığı önemlidir. Su haznesinin altındadır bu su seviyesini kontrol eden parça büyük ihtimal oksitlenmiştir.Yerinden hafif zorlama ile çıkıyor ama dikkatli olmak gerekiyor ve wd40 ile temizle düzelir. Lpg tesisatında sorun var sanırım.Bu benzindede soruna yol açabilir.Aracınıza şu tuturmalı kokulardan koymayın.Gögüs paneli sanırım bundan dolayı soyulmuş gibi. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Toprak 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 geçmiş olsun aynı problem benimde başıma gelmişti. Arac yolda giderken biranda yağ atmaya başladı hararet yükselmeden erken farkettim. Güya tanıdık bit ustaya gittik bize mtor yapılacak dedi 4000 lira masraf çıkardı. Bende yaptırmadım götürdüm YETKİLİ SERVİSE aracın keçeleri yıpranmış dediler 300 lira verdim Yani 3700 lira kar ettim.... bence sizde bir ustanın lafina inanmayın biraz araştırın. Eksilen su içinde lpg tesisatı takılırken kestikleri su hortumlarının bağlantılarını kontrol etmende fayda var çünkü yolda giderken u sıcaklıkta yere dökülmeden tahmini buharlaşıyordur... Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Guest Gokhan Karaduz 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 (düzenlendi) Teşekkürler kadir bey. El attıgınız çok iyi oldu. Sizin yorumlarınız benm için çok değerli çünkü mondeodan ve sorunlarından en cok ağzı yanan sizsiniz. Umarım sizde en kısa zamanda durumu düzeltirsiniz. Benim sorunlarıma gelince; suyu bir kenara bırakıyorum her binişte kontrol edicem artık masraflı bir tamirata giremem şuan.. O su lambasınında kontrol edilmesi gerek. Ayrıca benim sorduğum ışık şeklinde olanları yani iki tane varya alt alta onlar nedir ? sürekli yanık vaziyetteler. Bugün sincan sanayiye bi uğradım lpg için sorun yok dediler hatta beyine giden kabloları pense ile sıkıştırıp aracın lpg de çalıştıgını ispatladılar. Yani madem lpg de çalışıyor depodaki benzini neden bitiriyor. Şuan depoda 0km yol yapacak benzin kaldı 106 dan buralara kadar düştü hergün.. Motor iese aynen şöyle oldu. Yağ kalmayınca usta gelip kontrol etti. Yanlış hatırlamıyorsam birşeyin contasını değiştirdi ama adı aklıma gelmedi. Contadan fışkırtıyor dedi. Kurtarıcı ile gitti orayı sökmüşkende trigeri değiştirelimmi dedi bende değiştirin dedim ve değiştirildi. Olay bu şuan motor yağında sıkıntı yok. İşin garibi bugünde lpg için gittiğim yer kontrol sırasında motor yağı çok fazla bunun dedi. Birşey paspasıydı galiba ona zarar verir dedi. Tamam dedim bende bu durum ne olabilir ? Ben zetec motorları mkI mkII lerde kullanılan ''iyi'' motolar olarak biliyordum demekki yanlış kalmış aklımda. Çok fazla ısındıgına şahit oldum. Hatta benim araç biraz sarsıntı bile yapıyor. Ama ne yalan söyliyim epey sessiz hatta dizellere göre baya bi sessiz motor. Bundan sonra yola çıkmadan suyuna yağına iyice bakıcam. Çünkü baya bi risk aldıgımı düşünüyorum bu aracı almakla. Aracı 13.800 e aldım 2 hafta olmadan masraflar 500ü buldu. Kendimi biraz daha kasıp biraz daha bekleyip focus almadıgıma inanın çok pişmanım. Şuan ne yapmam gerektiğine karar veremez durumdayım tekrar aldığım paraya satabilirmiiym vs.. gibi konular bunlarıda önümüzdeki günlerde netliğe kavuşturacağım inşallah. Benim daha önceki kullandıgım araç doblo idi ve sıfır almışdık. Dizel motor ve tamamen sorunsuz kullanımdan sonra böyle nazlı, bakım isteyen bi araçla ne yapacağım bilmiyorum. 2.elle uğraşmak gerçekten beceri ve hüner istiyor. Bu forumda bu gibi sorunlarla uğraşan herkesi takdir etmek gerekir doğrusu. Sizi evren iskent beyi, oktay beyi mehmet beyi ismini hatırlayamadıgım bir çok insanı. Ben uğraşamıyorum ama nolcak bilmiyorum Edit: imla... 5 Temmuz 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2011 Paylaş 2 Temmuz 2011 Gösterge panelindeki alt alta yanan ışıklar stoplarınız veya sinyalleriniz olmalı. Parklar frenler hepsini deneyerek kontrol edin bakalım, illa bir ampul patlamış olmalı. Aracınızda fazla yağ varsa çektirin mutlaka. Araç düz bir zemindeyken ve motor soğukken yağ çubuğunu çekip temizleyip bir daha batırıp bir daha çekin ve yağ çizgilerin neresinde kalıyor kontrol edin. Radyatör suyunuzu mutlaka ama mutlaka kontrol edin. Umuyorum sadece müşür arızalıdırda sürekli yanıyordur. LPG ile ilgili bilgim yok maalesef ancak araç lpg'yi alırken benzini de çekiyor olabilir. Enjeksiyonunuzu ve pompanızı kontrol ettirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Guest Gokhan Karaduz 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 geçmiş olsun aynı problem benimde başıma gelmişti. Arac yolda giderken biranda yağ atmaya başladı hararet yükselmeden erken farkettim. Güya tanıdık bit ustaya gittik bize mtor yapılacak dedi 4000 lira masraf çıkardı. Bende yaptırmadım götürdüm YETKİLİ SERVİSE aracın keçeleri yıpranmış dediler 300 lira verdim Yani 3700 lira kar ettim.... bence sizde bir ustanın lafina inanmayın biraz araştırın. Eksilen su içinde lpg tesisatı takılırken kestikleri su hortumlarının bağlantılarını kontrol etmende fayda var çünkü yolda giderken u sıcaklıkta yere dökülmeden tahmini buharlaşıyordur... Geçmiş olsun Teşekkürler yiğit bey benim aracımda aynı bu şekilde oldu sebepsizce contadadan kaçırdı. Hatta benim aracında keçeleri değişdi yukarda paspas diyodum Ustadan ustayada fark var haklısınız Direk yaptırmakda akıl karı değil. 4000nere 300 nere .Hortumlarıda yarın kontrol edeyim. Tam olrak nereye bakmam lazım hortumlar için ? Gösterge panelindeki alt alta yanan ışıklar stoplarınız veya sinyalleriniz olmalı. Parklar frenler hepsini deneyerek kontrol edin bakalım, illa bir ampul patlamış olmalı.Aracınızda fazla yağ varsa çektirin mutlaka. Araç düz bir zemindeyken ve motor soğukken yağ çubuğunu çekip temizleyip bir daha batırıp bir daha çekin ve yağ çizgilerin neresinde kalıyor kontrol edin. Radyatör suyunuzu mutlaka ama mutlaka kontrol edin. Umuyorum sadece müşür arızalıdırda sürekli yanıyordur. LPG ile ilgili bilgim yok maalesef ancak araç lpg'yi alırken benzini de çekiyor olabilir. Enjeksiyonunuzu ve pompanızı kontrol ettirebilirsiniz. Teşekkür ederim Sani bey. Sürekli yanar halde olmaları arızalı olduklarınamı işaret ediyor ? yani ford mondeolarda bi lamba sürekli yanıyorsa o arızalıdır böylemi anlamalıyım ? Yağın fazla olmasının ne gibi zararları var acaba ? Aracın lpg ile benzini aynı anda yakması gibi birşey ilk defa duyuyorum bunun belirtileri nelerdir ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 Tüm araçlarda sürekli yanan sarı veya kırmızı ışıklar problem demektir (Sis farları hariç). Eski arabamda yağı fazla koymuşlardı, zararını sorduğumda keçeleri yıpratır demişlerdi. LPG ile benzinin aynı anda yakılmasının belirtileri sizde var diyebilirim ancak LPG kullanıcıları çok daha doğru yorumlar yapacaklardır. Tüm dış aydınlatmalarınızı kontrol ettirdiniz mi? Yorum bağlantısı
Guest Gokhan Karaduz 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 Triger değişimindeki sente ayarının yada ayarların doğru yapılmadıgını nasıl tespit ederim. Bilmiyorum sizemi denk geliyor ama bende olabilecek sorunları çok iyi tespit ediyorsunuz. Şimdi tahminen triger ve contanın değişiminden sonra şöyle bi sıkıntı oluştu aracımda. Aracı hareket ettirmek için vitese taktıgımda takır tukur sesler geliyor motor bölgesinden. Hatta yolda iler geri yaparak dönmeye çalıştıgımda öyle sesler geldiki dönen pervaneye sert bi cisim tutarsınya öyle sürekli bir ses. Açtım kaputu herhangi bi sıkıntı bulamadım. Ama ara sıra tekrar etti bu sesler. Acaba bu bahsettiğiniz ayarlar olabilirmi ? temiz mondeo sizi üzmez,yormaz,keyif alırsınızama sorunlu mondeo sizi hastaneye kadar yatırır.şayit oldum ve yaşadım Temizi üzmez belki ama şöyle etrafıma bakıyorumda temiz mondeo neredeyse yok gibi Heryer mondeoda yaşanan sorunlarla dolu. Bir Allah kuluda ''Aracımdan memnunum beniz hiç üzmüyor masraf çıkarmıyor '' dememiş. Mondeoyu sürekli bakıma, ilgiye muhtaç bebeğe benzetmekde haklısınız galiba. Bende hiç bebek bakamam napacaz bilmiyom Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 4 Temmuz 2011 Paylaş 4 Temmuz 2011 Eğer yağ kaçırması (öncelikorda) keçelerden değilse birde üst kapakta tapa var. O tapa eğer delinmişse ordan da kaçak yapabilir. Sente ayarı kesinlikle çok onemlidir. aksi takdirde birde motor yaptırmak zorunda kalırsınız. Sentenin doğru yapılıp yapılmadığını siz anlayamazsınız. Çünkü onunkilitleme aparatları ile kilitlenip sonrasında ayarlanması gerekir. Muhtemelen lpg sisteminizde sıkıntı var (gaz kaçağı dahi olabilir) ve bir an önce baktırmanızda fayda var. Sistemde basınç düşüşü olduğunda otomatik gaza geçmeden tekrar benzine geçiyordu. Benim eski aracımda akıllı ustanın taki lpg map ına giren hortuma kelepçe atmamış ve yolda gaz biraz asılmamla yerinde çıkmıştı. Ancak hafifte olsa gaz kokusu olmuştu. Sonrasında kelepçe takıldı ve düzeldi değilse ayarlarda bir sıkıntı vardır Yorum bağlantısı
Guest Gokhan Karaduz 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 teşekkürler zafer bey. Yağ kaçırmasını ustam halletti şuan yağ ile ilgili sıkıntım yok. Sente ayarının tam yapılmadıgını anlamamın bi yolu yokmu ? çünkü yağ ve triger değişiminden sonra bir üst mesajımdada bahsettiğim motordan ses gelme sıkıntısı başladı. Çatır çutur sesler geliyor motor bölgesinden ? bunun senteyle ilgisi olabilirmi ? lpg des sorunum aynen devam ediyor. Benzin 0 oldugunda biraz daha benzin aldım yol bilgisayarından takip ediyorum onuda yemeye başladı. hem gaz hem benzin Benim için şuan en önemli sorun motor bölgesinden gelen sesler eğer trigerle veya o bölgenin sökülüp toplanmasıyla ilgili bir sıkıntı ise ustamı değiştirip forum tavsiyelerinden birisine gidicem. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 Triger değişti ise triger koruyucu üst yada alt plastik kapak düzgün oturmadı ise sürtme yapabilir.İlk önce buralara bakın. Yorum bağlantısı
Guest Gokhan Karaduz 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 Bu kapak için tam olarak nereye bakmam lazım ayrıca ben yapabilirmiyim ? Forum tavsiyelerinden bi ustaya göstersem bi ücret ödermiyim ne kadar öderim. teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 Forum tavsiyesi ustaya gidin ücret konusunu bilmiyorum ama bakılınca ortaya çıkacaktır. Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 temiz mondeo sizi üzmez,yormaz,keyif alırsınızama sorunlu mondeo sizi hastaneye kadar yatırır. Eski arabalarda sorun çıkaran bir tek mondeo değilki,araba dökük olduktan sonra hepsi ile uğraşmak zor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 Eski arabalarda sorun çıkaran bir tek mondeo değilki,araba dökük olduktan sonra hepsi ile uğraşmak zor +1 Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 katılmıyorum.....bazı şeyler yaşamamışsınız...allah yaşatmasında.. +1 Honda,toyota,mazda gibi Japonlarda yağ-su...periyodik bakımını yap sorun-masraf-sürpriz yok,olsa da diğer markalarla karşılaştırınca % olarak az... Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Kayınbiraderimin 97 mondel hondası yolda hararet yaptı,zor bela tamirciye götürdük,parçasıda üstelik çok pahalı sattıda kurtuldu.Ayrıca eski mazdaların motorlarındada üfleme sorunu var kronik,eski opellerde yine kronik sorunlar var,demek istediğim şudur sorunlar sadece mondeo için geçerli değil. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Kayınbiraderimin 97 mondel hondası yolda hararet yaptı,zor bela tamirciye götürdük,parçasıda üstelik çok pahalı sattıda kurtuldu.Ayrıca eski mazdaların motorlarındada üfleme sorunu var kronik,eski opellerde yine kronik sorunlar var,demek istediğim şudur sorunlar sadece mondeo için geçerli değil. Hocam ben % olarak daha az olduğunu belirtmek istedim. Tabi ki onlarda da benzer sorunlar-problemler olabiliyor. :lol2: Fakat hergün bugün ne olacak diye tedirgin beklenmiyor.. Ben şahsen yol kenarına çekmiş dörtlüleri yakmış pek japon göremiyorum... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 O kadar donanımım o yaşta araçta sorun çıkarması normal bence,cam yıkama suyu ambası bile var. :lol2: Sıfır dacia alanlar da aptal değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Kadir'in yorumları çok yerinde olmuş.. Yorum bağlantısı
Guest Gokhan Karaduz 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Her aracın sorun cıkarabileceği bi gerçek ama bende sadece mondeoya özel çok fazla hata cıkarabilme potansiyeli oldugunu düşünüyorum. Gercekten her binişimde farklı bir sorun algılıyor gibiyim. Güzel arac binmesi keyifli ama çok fazla teferruatı var sorunlarıyla uğraşmaksa gerçekten zor. Yadan benim dşünceme göre bu araca işi gücü olmayan veya emekli olanlar binebilir Çünkü anca o kişiler sorunlarla uğraşacak kadar boş vakit bulabilir. Çalışan, işinde gücünde insanlar için fazla ilgi,alaka isteyen bi araç. Herneyse ben aldım açıkcası pek memnun kalmadım keşke sorunsuz sıkıntısız olsaydı aramız hiç açılmazdı ozaman Size bir soru.. Bir yakınım 16bin tl ye 98model corolla aldı. Aracda sanırım hiç hava yastıgı yok abs vs. gibi özelliklerde yok. Ben 13.800'e mondeo aldım herşey fazlasıyla var full hatta bazı arkadaşlarım bu nasıl araç böyle diyolar Ben aracımı aldıgımdan beri servislerdeyim sürekli masraf karşılıyorum. O aldıgı günden beri böyle bi masraf yapmadan biniyor ? bunun sebebi ne sizce Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 Size bir soru..Bir yakınım 16bin tl ye 98model corolla aldı. Aracda sanırım hiç hava yastıgı yok abs vs. gibi özelliklerde yok. Ben 13.800'e mondeo aldım herşey fazlasıyla var full hatta bazı arkadaşlarım bu nasıl araç böyle diyolar Ben aracımı aldıgımdan beri servislerdeyim sürekli masraf karşılıyorum. O aldıgı günden beri böyle bi masraf yapmadan biniyor ? bunun sebebi ne sizce Zamanında yapılan yanlış veya eksik bakımlar .. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2011 Paylaş 9 Temmuz 2011 (düzenlendi) Her aracın sorun cıkarabileceği bi gerçek ama bende sadece mondeoya özel çok fazla hata cıkarabilme potansiyeli oldugunu düşünüyorum. Gercekten her binişimde farklı bir sorun algılıyor gibiyim. Güzel arac binmesi keyifli ama çok fazla teferruatı var sorunlarıyla uğraşmaksa gerçekten zor. Yadan benim dşünceme göre bu araca işi gücü olmayan veya emekli olanlar binebilir Çünkü anca o kişiler sorunlarla uğraşacak kadar boş vakit bulabilir. Çalışan, işinde gücünde insanlar için fazla ilgi,alaka isteyen bi araç. Herneyse ben aldım açıkcası pek memnun kalmadım keşke sorunsuz sıkıntısız olsaydı aramız hiç açılmazdı ozaman Size bir soru.. Bir yakınım 16bin tl ye 98model corolla aldı. Aracda sanırım hiç hava yastıgı yok abs vs. gibi özelliklerde yok. Ben 13.800'e mondeo aldım herşey fazlasıyla var full hatta bazı arkadaşlarım bu nasıl araç böyle diyolar Ben aracımı aldıgımdan beri servislerdeyim sürekli masraf karşılıyorum. O aldıgı günden beri böyle bi masraf yapmadan biniyor ? bunun sebebi ne sizce Sebebi bence sizden önceki kullanıcı sadece binmiş.Teforruatta olsa bakımsızlık her sorunu tetikler. Sürekli serviste olmanız bana gittiğiniz yerin iyi olmadıgı sonucunu veriyor.Forumda tavsiye edilen ustalar var. Aracın suçu yok kullanıcının suçu var bunu bende kadi,rde daha bir çok arkadaş yaşadı.Sonuçta ikinci el ve yaşı başı olan araçlar bizler bu vakitten sonra her arızasına baktıgımız için sürekli sorun yapıyor diye pisiko yapılıyor.Toyotada bişi yokki niye arıza yapsın diyemem diyeceğim o aracın sahibi belki farkında degil.Senin aracını sevmen bakman ile onun kendi aracını sevmesi bakması çok farklıdır. Mondeo dop dolu araç bakımsızlık hata zinzirini tetikliyor.Narinlik veya başka cümle geçerli degil.Forumda en güzel örnek Emminin araç açın eski yazılarını okuyun neler yapmış ve nasıl kullanıyor.Bizlerden önceki kullanıcı bunları yapsa idi zaten satmazdı.Bu tarz düşünceler ile kendinizi yıpratırsınız.Araç orda sakince duruyor.Onu ehline verin size kullanılır hale getirsin.Yok illa sevmedim satacam diyorsanız Mondeo veya başkası sizi tutmuyor Araç pazarı yakınınızda duruyor. Bu araçlar maddiyatımızın elverdiği ve severek ilk aracımız veya sonraki diye özenle isteyerek alınan araçlar fakat 2.el ve yaşı malum araçlar.Sıfır değiller bunuda aklımızdan çıkarmayalım.İlk araç bebek gibi gelir dersiniz niye kaka yaptıda ugraşıyorum.Temizlenmezse kirli kalır sonrasında olan olur. 9 Temmuz 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts