Enver Çatak 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 Dün akşam kapıyı kilitleyemedim bir türlü. Anahtarı çevirdiğimde kilitleniyor sonra açılıyor. Kapıdaki switchleri temizledim, kabloları kontrol ettim, olmadı. Mecburen gece sokakta kapıları kilitleyemeden bıraktım. Pazar günü öncelikle Avrupa yakasında açık olan iyi bir elektrikçi tavsiye edebilir misiniz... 1 Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 3 Temmuz 2011 Paylaş 3 Temmuz 2011 Bence akü kutup başının tekini çıkarın 10 dak bekleyin düzelme ihtimali çok yüksek. kutup başını tekrar takın.. 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 3 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2011 Kutup başlarını söktüm şimdi. Sorun devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 3 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2011 Maslak sanayiye gittim. Sorun çözüldü. Sol kapı içindeki kablo tertibatında bir kablo çıkmış yerinden. 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 3 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2011 Bende anahtarı çevirince kilitleniyordu ve hemen ardından kilitlenme sesinin devamında açılma sesiyle kendi kendine açılıyordu. Yani bir zorlanma yoktu. Usta önce muhtemelen kilit pompalarının, mekanik aksamının yağsız kalmış olabileceğini söyledi. Sizin sorununuz da bu olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 Dün akşam kapıyı kilitleyemedim bir türlü. Anahtarı çevirdiğimde kilitleniyor sonra açılıyor. Kapıdaki switchleri temizledim, kabloları kontrol ettim, olmadı. Mecburen gece sokakta kapıları kilitleyemeden bıraktım. Pazar günü öncelikle Avrupa yakasında açık olan iyi bir elektrikçi tavsiye edebilir misiniz... konu çok eski ama yeni konu açmak istemedim şimdi bendede aynı problem var kumandadan kilitliyorum geri açılıyor anahtarla kitliyorum geri açılıyor oto elektirikçiye gittim kilitçiye git dedi bu saatte bulamadım kutup başını söktüm arka kapıları içerden kilitledim şöfor kapısını da anahtarla kilitledim yalnız sol ön kapıyı kilitleyemedim öyle kaldı Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 muhtemelen kapı kolundakı tutacaktan kılıt merkezıne gıden telde problem vardır kopmus olabılır benımde basımda boyle bır problem var orjınal telını bulamıyorum uretımı yok cıkmacılarda yok yan sanayı mal bırebır oturmuyor. o yuzden alarmla kapıları kıtlıyorum ama alarm araba calıstıktan sonra otomatık kapıları kıtlıyor benım kapım acıkken bırısı yolcu kapısını acarsa kılıtler suureklı kılıtlemeye claısıyor ve bu ıslem yolcu kapısı kapatılana kadar devam edıyor. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Yaklaşık 2 hafta önce benzer bir sorun bende oldu. Kapılar açılmıyordu. Daha doğrusu kumanda ile açılır açılmaz tekrar kilitleniyordu. Şöfor kapısı hiçbir şekilde açılmıyordu. Yan kapıya anahtarı takıp çevirince açılınca hemen kapıyı açıyordum ama kapı açık durumda iken sürekli kilitlenip açılıyordu kilit. Ordan şöfor koltuğuna geçiyordum. Sanayiye gittim kumandayı taktırdığım yere anahtarcıya gitcen dedi. Şöför kapısını söktü ve baktı ki kilit sisteminin yayı çıkmış. Yay takınca sorun düzeldi. 50 tl sıkışmış kapıya 1 Yorum bağlantısı
İsmail Tunç 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Yaklaşık 2 hafta önce benzer bir sorun bende oldu. Kapılar açılmıyordu. Daha doğrusu kumanda ile açılır açılmaz tekrar kilitleniyordu. Şöfor kapısı hiçbir şekilde açılmıyordu. Yan kapıya anahtarı takıp çevirince açılınca hemen kapıyı açıyordum ama kapı açık durumda iken sürekli kilitlenip açılıyordu kilit. Ordan şöfor koltuğuna geçiyordum. Sanayiye gittim kumandayı taktırdığım yere anahtarcıya gitcen dedi. Şöför kapısını söktü ve baktı ki kilit sisteminin yayı çıkmış. Yay takınca sorun düzeldi. 50 tl sıkışmış kapıya aynı sorun ve aynı fiyata hallettim.yay kırılmış. Yorum bağlantısı
Ali Yavaş 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 olmadığık saatte kapı kilitleri uzaktan kumanda veya anahtar ile kitlediğinizde kitlenmiyorsa veya kendini kapatıp açarsa sigortayı çıkartıp manüel olarak kitlenebilir,ertesi gün bi servise gösterirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts