Erhan Eken 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Arkadaşlar merhaba.Bir kaç gündür arabamın kumandasını değiştirebilir miyim diye internette gezinirken ilginç ürünlerle karşılaştım. Benim arabamda sonradan takılan merkezi kilit sistemi mevcut. Bu gün anahtarcıya gittim ve bunları birleştirebilir misin diye sordum. Orjinal anahtarın içini açıp çipini yeni bi cihaza takacağını ve yeni bianahtar yapacağını söyledi. Ben de size sormadan bu işi yapmak istemedim. Acaba olur mu?Doğru mu söylüyor? Arabamın anahtar fotoğrafı: Bir de internette karşılaştığım bazı ürünler var.Onlar heralde tüm uzaktan kumandaları birleştiriyorlar.Benim araba garajımında uzaktan kumandası var. Yoksa onu da mı araba kumandasına aldırayım.Böyle bir şey yapılabilir mi?Bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi? Konuyla ilgili link: http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-m-c...ama-34b006.aspx Yorum bağlantısı
Erhan Eken 15 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2011 Doğru söylemiş Çağlar Bey biraz daha açıklayıcı cevap yazabilir misiniz.-? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Şİmdiki anahtarın arkasında kırmızı bir plastik vardır, onu kanırtınca içinden cam malzemeden yapılmış immo çipi çıkar. Bunu alıp, sustalı tarzı bir uzaktan kumandalı anahtar gövdesine takacak, eski anatarın plastiği kesilerek çelik kısmı çakaracak veya yeni bir anahtar yapıp onun çelik kısmını (marşa soktuğunuz kısım) , yeni sustalının ucuna takacak. Uzaktan kumanda+anahtar+çip birleşmiş olacak. Yorum bağlantısı
Erhan Eken 15 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2011 Çok teşekkür ederim.Yarın ilk işim anahtarı yaptırmak olacak.Bu arada 40 tl istedi.Fiyat da makul geldi.Acaba yedek anahtarıda mı yaptırsam? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Yeni tip fiesta anahtarı ile olmaz mı? Bu arada çağlar abi, fluence'ın anahtarını gördün mü sen hiç? ondan yapmak için benden 200tl istediler, niye? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Çağlar Bey floresan anahtarını kesin görmemiştir Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 burda 130 tl istediler arkadaşın 2001 focus anahtarı için vay vicdansızlar vaaay. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Klasik sustalı tarzı anahtarı içindir, normal rakam? Kartlı tipi 500-600 TL Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Klasik sustalı tarzı anahtarı içindir, normal rakam? Kartlı tipi 500-600 TL Yok kartsız tipi içn sormuştum zaten. Niye bu kadar yüksek yahu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Orjinal ekpiman için normal rakam bu. Floresanın sıfırı 50.000TL Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2011 Paylaş 17 Temmuz 2011 Abi en boşunu kullandım, o para değmez ya. Benim arabamdan hiç bir farkı yok... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Temmuz 2011 Paylaş 17 Temmuz 2011 Her anahtarcı bu işi beceremiyor. İşini güzel yaptığına inandığınız ustalara giteniz gerek. Herkes yapıyor ama aslında herkes yapamıyor. Bir ara transitte problem olmuştu immo.yu araba kendisi beyinden devre dışı çıkartıyordu vs. İşte bu arada anahtarcılarla epey işim oldu ama gördüm ki; ucuz etin yahnisi gerçekten acı oldu.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Temmuz 2011 Paylaş 17 Temmuz 2011 orjinal ford kumandalı anahtarını 100-150 liraya orjinalimsi sustalı ford anahtarı yapıyorlar ben yaptırdım. ama böyle alarm kumandasını vs de üniversal ürünle sustalı yapabiliyorlar. anahtarın metal kısmını immoyu alarmın kumandasını bir sustalı kumandaya monte ediyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts