İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta Ön Sağ Kapı Camı Sesi

Aydın Karadağ

Recommended Posts

Aydın Karadağ

Yeni Ford Fiesta on sag cam yarim acikken cit cit diye ses geliyor bunun icin onerisi olan:)

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ

kapı ile cam arasında ki fitillerin oldugu bölüme sıvı bulaşık sabunu:) döktüm ama yıne de kesılmedı.. bunun ıcın servıse de gıtmek ıstemıyorum cunku derdını anlatana kadar aksam oluyor.. ya artık takılmayacağım boyle ufak seylere (gel de takılma) bana psikolojik destek verecek arkadaşlar arıyorum:P

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

O deterjan sürdüğünüz yerlere wd 40 sıkın; başkada ellemeyin.. Musait zamanınızdada servise gösterin cam krikolarından geliyorsa ses ; garanti bittikten sonra yaptıracak olursanız esas ozaman psikolojik desteğe ihtiyacınız olur :)

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ
O deterjan sürdüğünüz yerlere wd 40 sıkın; başkada ellemeyin.. Musait zamanınızdada servise gösterin cam krikolarından geliyorsa ses ; garanti bittikten sonra yaptıracak olursanız esas ozaman psikolojik desteğe ihtiyacınız olur :)

abi şimdi öyle bir ses ki bu cam krikosu ile alakalı değil camı yarım açık bırakıyorsun ya da tam tersı cam kapalı. camı içeriden sildiğini düşün bir baskı kurarsın ya o zaman çıt çıt diye camın sanki kasılma sesi oluyor. e bu yarım açık şekilde araç yolda giderken esnedikçe yapıyor.. bende 2008 vw 170 hp jetta var araç yerle bir kütük gibi :s müzik tesisatı dolu ama hıc bır yerınden böyle sesler gelmıyor.. şimdi tavsie anti depresan lütfen.. :=))

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
abi şimdi öyle bir ses ki bu cam krikosu ile alakalı değil camı yarım açık bırakıyorsun ya da tam tersı cam kapalı. camı içeriden sildiğini düşün bir baskı kurarsın ya o zaman çıt çıt diye camın sanki kasılma sesi oluyor. e bu yarım açık şekilde araç yolda giderken esnedikçe yapıyor.. bende 2008 vw 170 hp jetta var araç yerle bir kütük gibi :s müzik tesisatı dolu ama hıc bır yerınden böyle sesler gelmıyor.. şimdi tavsie anti depresan lütfen.. :=))

Benden söylemesi ; kapı içinde birşeyler uzatmaları oynuyor :)

En güzel ilacı servis ..

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ
(düzenlendi)
Benden söylemesi ; kapı içinde birşeyler uzatmaları oynuyor :)

En güzel ilacı servis ..

2 aylık arabanın kapısı uzatmaları oynarsa araba da mac bıtmıstır ve haberımız yoktur:..:

Risperdal 4mg kesin ve net sonuc...

tarihinde Ayd?n Karada? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
2 aylık arabanın kapısı uzatmaları oynarsa araba da mac bıtmıstır ve haberımız yoktur:..:

Risperdal 4mg kesin ve net sonuc...

Garanti bu gibi durumlar için var.. Kul yapısı olabilir :rolleyes:

Ben bayiden sıfır km alınan mercedes gördüm 1 km sonra yolda kalmış.. Dediğim gibi herşey olabilir..

Yorum bağlantısı

benim aracın sol ön camında aynı problem mevcet.şahsuvaroğlunda wd-40 sıktılar ama hikaye,problem aynen devam ediyor.gerçi arabanın ses gelmeyen yeride yokki:( alalı daha 5 ay oldu illallah dedirtti,biraz daha kullanıp satacağım.

Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ

cam filmi çeken bi arkadaşım var ona göstereceğim.. servise gitmek istemiyorum cun ki biliyorum ki yapamadan geri verecekler sinirim daha da bozulacak..

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Tunç Selek

Bende de daha 4 aylık myfiesta var,aynı durum bende de var,

arabayı yeni aldıgımda farkettim

kullanırken yarım da olsa bırakıyorum belki içerde bişeyler alışır belki yada tamamen bozulur diye

o zaman sanırım net çözüme ulaşırız;)

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

aynı sorun bende de oldu servise gittiğimde düzelttiler uğraşmayın derim gidin servise...

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik
aynı sorun bende de oldu servise gittiğimde düzelttiler uğraşmayın derim gidin servise...

Erkut Servis fitillere silikon sprey sıkıp yollıyor , ardından sorunun çözülmediği görülünce tekrar gidiyorsun tekrar aynı işlem bu işlemi 5 kez tekrarlayınca en son sprey silikon kutusunu boca ediyorlar :flowers:

Sonuç değişmeyen gıcırtı + her cam açıp kapamada balçık gibi olan ön cam ;)

Tecrübe ile sabittir

Yorum bağlantısı

hangi servise gittiniz,bende ona gideyim...

Yorum bağlantısı
Engin Demirel

Aydın Bey , aynı sorun bende de var.15 bin km bakımında göstereceğim.Ben de sizler gibi seslere karşı çok duyarlıyım gerçekten de rahatsız ediyor.Bu arada aradığınız desteği ben size verebilirim mesleğim icabı :melek: fakat ilk olarak servise götürtmekte fayda var , hiç değilse kaydı oluşturulsun.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı

aynı sorun bende de var servise gitsem "GEÇİRİRLER Mİ" sorunu giderme değil fiyat konusunda ?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Aydın Karadağ

sağ ve sol cam dan ses gelmesi ile ilgili yapılacak hiç birşey olmadığını öğrenmiş bulunmaktayım yetkili servisten yapılan açıklama neticesinde: Fiestaların kapı cam mekanizmaları tek makara üzerindenmiş yani sistemde camı tutan parça 1 yerden bağlıymış bu da camın belli aralıklarla oynamasına neden olduğundan ses yapması normalmiş.

Çaresi ne olacak diye sorduğumda: Ford bu konuda bir güncelleme cıkarırsa uygulanacaktır. cevabı oldu

e ben ne yaptım? biraz sıvı sabun fitil aralarına sürdüm az da olsa kesti. ama sırf bu yüzden ses tıkırtı vs gibi nedenlerden dolayı 1 daha ford almam.

2008 vw aracım var daha konsoldan tek ses gelmiyor arkadaş..

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik
sağ ve sol cam dan ses gelmesi ile ilgili yapılacak hiç birşey olmadığını öğrenmiş bulunmaktayım yetkili servisten yapılan açıklama neticesinde: Fiestaların kapı cam mekanizmaları tek makara üzerindenmiş yani sistemde camı tutan parça 1 yerden bağlıymış bu da camın belli aralıklarla oynamasına neden olduğundan ses yapması normalmiş.

Çaresi ne olacak diye sorduğumda: Ford bu konuda bir güncelleme cıkarırsa uygulanacaktır. cevabı oldu

e ben ne yaptım? biraz sıvı sabun fitil aralarına sürdüm az da olsa kesti. ama sırf bu yüzden ses tıkırtı vs gibi nedenlerden dolayı 1 daha ford almam.

2008 vw aracım var daha konsoldan tek ses gelmiyor arkadaş..

:bravo:

Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak

bugün servisteydim benim aracımın teybi cd sürücüsü hatası verip duruyordu 4 sefer gitti gitti geldi sonunda sıfır die bişey tatılar dünden bugunde dörtlüleri yaktıgımız yarin altındaki avrupada bozzk paralık deiegecen yer düştü :D) tabi sök tak sök tak yapınca teybe orada gevşedi tırnaklar ben dünden bilerek kırdım tırnagını...bugun özel yapıştırıcı ile yapıştırıp taktılar şuan sorun yok ama teybi bidahki sökmeye kesin kırılır...

sizin soruna gelecem benimde sol kapıdan özellikle cam acıkken çıtçıt sesi ve hoparlör bas vurunca içeriye göre sol kapıda sol alt taraf yani kulagımındibinden tırt tırt sesi geliyor adamlar kabı sacına bilmem bişi değiyor dediler söküp sünger basacaz düzelir dediler aman abi siz biyerini sökmeyin dedim söktünüz gördük tornavidayı takacak bebenin biri kanıttırarark sökecek al başına belayı kapının her yerindne ses gelecek bu seferde yarın wd 40 alıp sıkayım bi bakalım nolcak buarada bass sesini +3 de kullanıyım dedim ses varmı bilmiyom duymuyom biraz rahatladım yapcak bişey yok bu fordu forumdaki arkadas YASİN ÇELİK le OKTAY abiye verseler W geni geceer: ))) onlarada selam çok kafalarını ağrıttım bu aralarda özelden :)))

Selametle....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...