R.Bahadır Irmak 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Kendi loptopumu geçen hafta servise verdim ve emaneten arkadaştan loptopunu aldım ancak ses ayarı sonda olmasına rağmen çok çok az ses geliyor, denetim masasından da kontrol ettim ses seviyesi maksimumda ama nerdeyse ses çıkmıyor, ses olayını nasıl halledebilirim arkadaşlar, dünden beri bir çözüm bulamadım. Bilgisayarın modeli Toshiba satellite a100 599. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Telefon kulaklığınızı takmak, en güzel geçici çözüm bu olur. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 16 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2011 Malesef kulaklık ya da hoparlör yok...Ekstra olarak FN tuşundan belki açabilirim dedim ama fn tuşu da çalışmıyor. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 16 Temmuz 2011 Paylaş 16 Temmuz 2011 Sound Enhancer yazılımları vardı ama şuan aklıma gelmedi isimleri. Winamp falan kullanacaksanız onun Enhancer eklentisini bu adresten indirip kurabilirsin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2011 Paylaş 17 Temmuz 2011 Muhtemelen hoparlörler bozuk. Sürücü ile alakası yok. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 17 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2011 İşletim sistemi muhtemelen vistadan xp'ye dönmüş.Nette biraz araştırdım bu fn ve ses olayı kronik gibi, driverleri da tekrar kurdum ama herhangi bir değişiklik olmadı. Böyle idare edeceğiz artık. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2011 Paylaş 17 Temmuz 2011 İşletim sistemi ne olursa olsun, bilgisayarda ses ya gelir ya gelmez. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 17 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2011 Bunda ses sonuna kadar açık olmasına rağmen derinlerden az bir ses geliyor Sani Bey arkadaşı aradım az önce o kulaklıkla kullanıyormuş, ve normalmiş...Muhtemelen dediğiniz gibi hoparlörlerde sorun var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts