İçeriğe Yönlendir

Ssangyong Kyron Jeep

Uğur Yorulmaz

Recommended Posts

Oğuzhan Çakır

Aradığınız sayfaya ulaşılamıyor çıkıyor.Linki kontrol edermisiniz?

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

51500 TL karşılığında bu tarz bu donanımda başka bir araç alamassınız. Acak yarın satarken , 41000 TL ye alıcıyıda mumla arasınız.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Niye jip değil de jeeeppp yazarlar anlamış değilim ilanlara. Sanki Jeep markalı araç :flowers: Jip işte bildiğimiz cip :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Mersedes tabanlı kore malı. Motor şanzuman mersedes olması lazım.Alınır alınmasına ama o paraya değil.

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Ben bayide incelemiştim, tip olarak gayet hoştu. İlk izlenim iyiydi ancak arkadaşta 50.000 km de aynı araçtan var. Yaklaşık 200 km kullandıktan sonraki izlenimim ise aracın motoru gerçekten iyiydi ama durmak için frene basınca duramıyor, virajları neredeyse alamıyor ve iç malzeme kalitesi acayip vasattı. Herşey dökülecek havasında. Şahsen hiç hoşuma gitmedi.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Dizel olmasına rağmen çok yakıyor tarzı şeyler duymuştum ne kadar doğru bilemeyeceğim ama bir araştırın isterseniz. Onun dışında prestiji, değeri kadar olmayan bir araba bence :/

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Çok yakması normal , o kasaya 2000 dizel motor koymuşlar. :hahahoho: Şaka gibi..

Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu
Amaciniz cok onemli, eger dag tepe salacagim diyorsaniz bu araclar isinize gelmez, Land Rover Defender'i yenebilecek arazi araci degil cunku bu arac, yok prestij olsun diyorsaniz KIA Sorento daha prestijli bundan, dizel az yaksin diyorsaniz Land Rover Freelander 2.0 D bundan az yakiyor, Mercedes motoru ve sanzimani kullanmak istiyorum ama cok para vermek istemiyorum diyorsaniz ML320 alip tupletin, aradaki fark ile ayni paraya gelir 5 sene icerisinde. Bu araci almak icin mantikli bir sebep goremiyorum, ama gonul bu, konduysa yapacak bir sey yok :rolleyes:.

+ 1 :unsure:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)
Amaciniz cok onemli, eger dag tepe salacagim diyorsaniz bu araclar isinize gelmez, Land Rover Defender'i yenebilecek arazi araci degil cunku bu arac, yok prestij olsun diyorsaniz KIA Sorento daha prestijli bundan, dizel az yaksin diyorsaniz Land Rover Freelander 2.0 D bundan az yakiyor, Mercedes motoru ve sanzimani kullanmak istiyorum ama cok para vermek istemiyorum diyorsaniz ML320 alip tupletin, aradaki fark ile ayni paraya gelir 5 sene icerisinde. Bu araci almak icin mantikli bir sebep goremiyorum, ama gonul bu, konduysa yapacak bir sey yok :).

+1 Misal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-araz...53864501/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-araz...3736003/detay/#

Eski olmalarına rağmen daha hoş duruyorlar bence + daha prestijli :)

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Yorulmaz

Herkesin cevabına teşekkür ederim fakat dediğiniz araçlar vergi olarak hiç baktınızmı bilmiyorum ama çok yüksek ben fikirleriniz değerli olduğu için sormuştum görüşmek dileğiyle

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Herkesin cevabına teşekkür ederim fakat dediğiniz araçlar vergi olarak hiç baktınızmı bilmiyorum ama çok yüksek ben fikirleriniz değerli olduğu için sormuştum görüşmek dileğiyle

Kasko değeriyle alakalı durumdan dolayı bir alt kategoriye girme durumu varsa şayet vergisi yıllık 2binTL civarı yapar kyron ile fiyat farkını düşündüğünüz zaman 3 sene vergisiz binmiş olursunuz ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...