Murat Dere 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 hocam hazırlayıpta link versende indirsek bizde :D :D Verdik ya om. Benim siteye girmemişsin, konuşuyosun. Bak, üstteki bağlantıdan (linkten) alıntı: Dosyaları soranlar ve isteyenler oluyor. BMP ve CDR (Corel Draw) olarak veriyorum. 200x16 mm ölçülerinde kesilerek lambaya içten yerleştirilecek. Yorum bağlantısı
Anıl Aslan 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 (düzenlendi) 2003 Focusa Bende Yaptım çok Güzel Oldu Trafik de Görenler de soruyordu. Hatta Satmak için bir kaç gün önce sahibinden e ilan vermiştim bir vatandaş arayarak nasıl yaptığımı 2002 focus una yapacağını sordu:) ama aracı bu hafta sattım gelen müşterilerin de çok hoşuna gitti 31 Ağustos 2013 tarihinde Anıl Aslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 Verdik ya om. Benim siteye girmemişsin, konuşuyosun. Bak, üstteki bağlantıdan (linkten) alıntı: Dosyaları soranlar ve isteyenler oluyor. BMP ve CDR (Corel Draw) olarak veriyorum. 200x16 mm ölçülerinde kesilerek lambaya içten yerleştirilecek. yahu ben onu nasıl görmemişim uğraştıydım bir ara kaldıydı deneriz artık tekrar bizde.teşekkürler hocamm 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 (düzenlendi) Murat hocamın projesinden bende alıntı ( çalıntı ) yapmıştım, Focus 2 sedan için arkadaşlara fikir açısından bir görüntü Teşekkürler hocam..... 31 Ağustos 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Murat hocamın projesinden bende alıntı ( çalıntı ) yapmıştım, Focus 2 sedan için arkadaşlara fikir açısından bir görüntü Teşekkürler hocam..... Estağfurullah Serhan, çalıntı olur mu hiç? Ayrıca proje benim değil, ben de bir yerde (hatırlamıyorum) gördüm. Ben yapacak arkadaşlara yardım için şeyettiydim sadece. Varsa başka bir konu, yardıma hazırım yani. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Estağfurullah Serhan, çalıntı olur mu hiç? Ayrıca proje benim değil, ben de bir yerde (hatırlamıyorum) gördüm. Ben yapacak arkadaşlara yardım için şeyettiydim sadece. Varsa başka bir konu, yardıma hazırım yani. Eyvallah hocam, HGS, OGS ile ilgili konularda da ben hazırım en hazırından hem de 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Eyvallah hocam, HGS, OGS ile ilgili konularda da ben hazırım en hazırından hem de Çok teşekkürler. I'll keep that in my mind. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts