İçeriğe Yönlendir

İstanbulda Araba Kullanmak İçin Boş Alan

Yunus Kağan Turan

Recommended Posts

Yunus Kağan Turan

merhabalar

eşime araba kullanmayı öğretmek istiyorum istanbulda bunu yapabileceğimiz boş bir alan varmı bildiğiniz???

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
merhabalar

eşime araba kullanmayı öğretmek istiyorum istanbulda bunu yapabileceğimiz boş bir alan varmı bildiğiniz???

Allah kolaylık versin...

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

İstanbul park civarı yollar bos ve geniş biraz uzak ama biz orda çalışmıştık.

Yorum bağlantısı
Yunus Kağan Turan

abi böyle gözümü korkutmayın ya:D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kesin kavga çıkar...Hazırlıklı ol :lol2:

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Yol yakınken vazgeç,hele araba manuelse,düşünmek bile istemiyorum :p:D

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
kozyatağı tarafında bora sürücü kursunun kendi parkuru var

Hangi parkur?

10 sene önce olan parkur mu :D

Yorum bağlantısı
Arda Merve
Hangi parkur?

10 sene önce olan parkur mu :D

aynen en son geçenlerde geçtim önünden hala duruyor :p

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Yaklaşık 2 kere büyük tartışma,8-10 kere ufak çaplı tartışma,1 kez arabayı kaldırıma,1 kezde ağaca çarptı,tabi bunun üzerine açılan birsürü masraf....ayrıca kız kardeşime öğretirkende heyecanlanıp birden freni kökledi ve kafamı ön cama çarptım,daha tövbe ettim abi :p

:D

Öğrendimi bari :D

Yorum bağlantısı
Arda Merve

valla eski kız arkadaşım iyi araba kullanmasına rağmen ben nedense geriliyordum iki araba gazlamışlığımız bile var :D geçmişe mazi derler :p

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Ben de bizim hatunla manuelde bir takım sorunlar yaşamıştım. Kavgaya vardı işin ucu. Geçen gün İzmitte cumartesi pazarının kurulduğu alanda verdim benim otomatiği dans ettirdi :D. Her zaman manuelde öğrenmek lazım derler ama otomatikte direksiyon geliştirdikten sonra manueldeki pedal ve vitesi öğrenebilir. Öbür türlü ayaklara, vitese bakıp düşünürken direksiyonu unutuyorlar. Sonra gaz yerine debriyaj, fren yerine gaza basıyorlar. Çift pedal olsa amenna ama araba (önden çeker ise) el freni çekiliyken de gidiyor. Vitesten çıkarmak falan alzım oluyor.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bir sürücü kursuyla anlaşıp ders aldırmak en güzeli; yakıcağınız benzin ve balata parasıyla aynı fiyatlara geliyor nerdeyse..

Yorum bağlantısı
Bir sürücü kursuyla anlaşıp ders aldırmak en güzeli; yakıcağınız benzin ve balata parasıyla aynı fiyatlara geliyor nerdeyse..

aynen bende dediğin gibi yapmıştım abi.en güzeli. arabaya yazık :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

kocadan hoca olmaz....

bu sözü kim söylemiş ise güzel söylemiş. bencde kurs ile anlaşın acamliğini o araçta atsın, nasılsa onlar çift taraflı pedallı müdehale etme şansları var.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ben teyzeme birde kız arkadaşıma öğretmiştim ikisinde de hiç bir sıkıntı yaşamadık ya çok sabırlıyım yada onların dilinden anlıyorum :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Palaz
kocadan hoca olmaz....

bu sözü kim söylemiş ise güzel söylemiş. bencde kurs ile anlaşın acamliğini o araçta atsın, nasılsa onlar çift taraflı pedallı müdehale etme şansları var.

Katılıyorum biz yanındayken hakimiyetleri olmuyor araca araçtanda bizden de tırsıyorlar ne yapacaklarınıda unutuyorlar :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bence önce . ÇGH bunların ders verme bölümünü izleyin sonra sağ koltuğa oturun :)

Ama maslak tarafındaysanız , hafta sonları Atatürk oto sanayi sitesinin içinde acemi lere araba kullandıran lar oluyor . Dur kalk trafiği için bence en güzel yerlerden biri . Her yer kasis .

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

ben eşimi zeytinburnu kazlıçeşme miting alanında çalıştırmıştım, bu iş için çok uygun, zemin mıcır, ama zaten yavaş gidildiği için problem olmuyor

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Avrupa yakasında oturuyorsanız bakırköy adliyesinin önünde (merter-incirli arası e-5 in yanı)pazar yeri var cumartesi hariç boş, yalnız otopark olarak kullanılıyor sanırım 5 tl vermek gerekiyor....

Yorum bağlantısı
Emin Önal
ben eşimi zeytinburnu kazlıçeşme miting alanında çalıştırmıştım, bu iş için çok uygun, zemin mıcır, ama zaten yavaş gidildiği için problem olmuyor

Avrupa yakasının en ideal düzlüğü..

düzlüğün iki ucunda hafif eğimler var, yokuşta kalkış öğretmek için ideal..

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

İTÜ Maslak Kampüsünden başka yer tanımam küçük bir şehir gibi... ne kavgalarımız oldu karıcığımla :wub: orada hiçbirini unutamıyorum :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
aynen en son geçenlerde geçtim önünden hala duruyor :angry:

Nerede yav?

Google mapstenn falan gostersene

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Maltepe uygunsu buradada güzel bir yer var çalışabileceğiniz hem düzlük kısmı var hem yokuş kısmı ...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...